[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی ::
معرفی پژوهشگاه ::
اهداف و ماموریت ها::
پژوهشکده ها ::
مراکز پژوهش و فناوری ::
فن راه دانشگاه ::
قطب های علمی ::
سایر مراکز پژوهشی::
آزمایشگاههای تحقیقاتی ::
طرحهای کلان ملی ::
اخبار و رویدادها::
آیین نامه ها و فرمها ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
اطلاعات تماس

نشانی تهران،میدان رسالت

خ هنگام، خ دانشگاه

دانشگاه علم و صنعت ایران

کد پستی 13114-16846

 تلفن 1-73225820

 دور نگار 77240379

پست الکترونیک irist@iust.ac.ir 

..
:: عملکرد قطب‌های علمی دانشگاه تشریح شد ::
 | تاریخ ارسال: 1392/7/3 | 

  AWT IMAGE

با حضور مدیر قطب‌های علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، عملکرد قطب‌های علمی دانشگاه تشریح شد

              

  صبح روز سه‌شنبه دوم مهرماه 92 ، گزارش عملکرد 9 قطب علمی دانشگاه علم وصنعت ایران با حضور جمعی از مسوولان دانشگاه و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ارائه گردید.

  دکتر مرتضی منتظری، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه در این جلسه ابتدا به بررسی اهداف کلان دانشگاه در حوزه پژوهش و فناوری پرداخت و اظهار داشت: کسب جایگاه مناسب در رتبه‌بندی دانشگاه‌ها، نقش آفرینی موثر در تعریف و اجرای پروژه‌ها و طرح‌های کلان ملی، تمرکز بر محورهای تحقیقاتی و فناوری در راستای ماموریت‌های محوله به دانشگاه، نقش آفرینی موثر در توسعه فناوری‌های کلیدی پیشرفته، نقش آفرینی موثر در تجاری سازی و تولید ثروت و نقش آفرینی موثر دانشگاه در کارآفرینی دانش بنیان از جمله اهداف دانشگاه در حوزه پژوهش و فناوری است.

  معاون پژوهش و فناوری در ادامه صحبت‌های خود اظهار داشت: توقع از قطب‌های علمی این است که دانشگاه را در دستیابی به اهداف پژوهش و فناوری کمک نمایند.

  وی گفت: خوشبختانه تعدادی از قطب‌های علمی در دانشگاه علم وصنعت در حال حاضر در اجرای طرح های کلان ملی که به این دانشگاه واگذار شده است همکاری دارند.

  دکتر منتظری در پایان صحبت‌های خود به موانع و مشکلات قطب‌های علمی اشاره کرد و گفت: عدم شفافیت و اطلاع‌رسانی در خصوص ماهیت قطب‌های علمی به مراکز صنعتی و ارگان‌های تصمیم‌سازی کشور، کمبود در توزیع اعتبارات پژوهش و عدم ارتباط سیستماتیک بین ارگان‌های توسعه‌ای آموزش عالی مانند دفاتر برنامه ریزی درسی و گسترش آموزش عالی با قطب‌ها می باشد.

  دکتر منتظری در پایان صحبت‌های خود به منظور افزایش کارایی قطب‌های علمی پیشنهاداتی را شامل: تدوین دستورالعمل اجرایی فعالیت قطب های علمی، نهادینه نمودن همکاری قطب های علمی درتعریف و اجرای پروژه های کلان ملی در شورای عالی عتف، معرفی قطب های علمی توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به مجلس شورای اسلامی، وزارتخانه ها و صنایع، تمرکز بر توسعه فناوری در برنامه قطب ها عنوان نمود .

  در ادامه این جلسه دکتر مظفر شریفی، مدیر کل دفتر سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی امور پژوهشی و دبیر شورای قطب‌های علمی کشور نیز در سخنانی گفت: حدود 10 الی 12 سال است که قطب‌های علمی در دانشگاه‌ها شکل گرفته‌اند. در حال حاضر قطب‌های علمی وارد دوره سوم فعالیت خود شده‌اند و هم اکنون حدود 153 قطب علمی در سطح کشور فعالیت می‌کنند.

  وی افزود: از شهریور ماه در حال حال بازنگری برنامه قطب‌های علمی هستیم و برای هر قطب یک برنامه در نظر گرفته‌ایم.

  دکتر شریفی گفت: هدف اصلی ایجاد قطب‌های علمی تقویت کار گروهی و کار جمعی است و قطب‌ها باید در مرز دانش و پیشرو در حوزه تخصصی خود باشند تا به عنوان محل رجوع و مرجع شناخته شوند.

  در این جلسه آقای دکتر جبل عاملی رئیس دانشگاه نیز ضمن تاکید بر فرا دانشگاهی بودن قطب های علمی یادآور گردید که همکاران دانشگاهی قطب ها شرایط را به گونه ای مهیا نمایند که اعضای بیرونی قطب ها انگیزه کافی جهت حضور و فعالیت در قطب ها را داشته باشند. همچنین ایشان با اشاره به حوزه های جدیدی که در دانشگاه ایجاد گردیده است خواهان فعالیت قطب ها در این راستا شدند.

  در ادامه این نشست به ترتیب آقایان: مهندس نقره کار-مدیر قطب علمی معماری اسلامی، دکتر احمدیان- مدیر قطب علمی مکانیک جامدات تجربی و دینامیک، دکتر کلانتر- مدیر قطب علمی اتوماسیون و بهره برداری سامانه های قدرت، آقای دکتر کاوه- مدیر قطب علمی پژوهشهای بنیادین در مهندسی سازه، دکتر قدرت نما شبستری - مدیر قطب علمی فناوری آلیاژهای با استحکام بالا، دکتر میرحبیبی - مدیر قطب علمی مواد سرامیکی در کاربردهای انرژی و محیط زیست، دکتر یونسیان - مدیر قطب علمی حمل و نقل ریلی، دکتر شریعت به نمایندگی از دکتر محمود عامری، عضو قطب علمی مدیریت روسازی راه، حمل و نقل و ایمنی، دکتر نور السناء به نمایندگی از دکتر مهدی غضنفری عضو قطب علمی بهینه سازی سامانه های پیشرفته تولیدی و خدماتی به ارائه گزارش عملکرد قطب های علمی دانشگاه علم و صنعت ایران پرداختند و در برنامه بعدازظهر این نشست مسوولان وزارت علوم با حضور در دانشکده ها از نزدیک با عملکرد قطب های علمی آشنا شدند.

دفعات مشاهده: 5625 بار   |   دفعات چاپ: 1616 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 21 بار   |   0 نظر

CAPTCHA
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .
Persian site map - English site map - Created in 0.14 seconds with 46 queries by YEKTAWEB 4665