[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
مدیریت دانشکده::
درباره دانشکده::
قطب علمی" بهســــا"::
درباره مهندسی صنایع::
معرفی افراد::
امور آموزش::
امور پژوهش::
مرکز کامپیوتر::
دانشجویان::
اخبار دانشکده::
تقویم دانشکده::
تسهیلات پایگاه::
::
شعار دانشگاه علم و صنعت ایران
..
مرام‌نامه اساتید
..
منشور اخلاقی دانشجویان
..
اخبار و اطلاعیه‌‌های آموزشی

..
دفاعیه‌ها و سمینارها

AWT IMAGE

AWT IMAGE

AWT IMAGE 

AWT IMAGE

AWT IMAGE

..
کارآموزی
..
مطالب علمی
..
راهنمــای تصویب پروپــوزال دانشجویان کارشنــاسی ارشد
..
برنامه 8 ترمه (مقطع کارشناسی)

AWT IMAGE

..
امروز: شنبه مورخ 6 اردیبهشت 1404
AWT IMAGE
AWT IMAGE
AWT IMAGE
AWT IMAGE
AWT IMAGE
AWT IMAGE
AWT IMAGE
AWT IMAGE

جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: درگذشت پدر گرامی دانشجوی شهید حسین شکرائیان - ۱۴۰۳/۱۲/۲۳
:: طرح تقدیر و تشویق فرزندان روزه اولی اساتید و کارکنان دانشگاه/ رمضان ۱۴۴۶/ اسفند ۱۴۰۳
:: نشست فرهنگی اساتید /"بهره گیری صحیح از قرآن" / استاد مهدی نخاولی/ ۱۴۰۳/۱۲/۲۰
:: نشست فرهنگی اساتید / جایگاه تدبر در قرآن، در رابطه ما و قرآن / ۱۴۰۳/۱۲/۱۳
:: نشست فرهنگی اساتید با موضوع: " جریان شناسی مهدویت/ ۲۹ بهمن ۱۴۰۳
..
نظرسنجی
نقطه قوت سایت دانشکده صنایع کدام گزینه است؟
درج اطلاعیه های آموزشی
درج اخبار کنفرانس ها و همایش ها
درج اخبار دانشجویان و عمومی
امکانات سایت( ارسال پیام، پرسش،نظر و...)
   
..
:: دفاعیه دکتری ::

AWT IMAGE

آقای مهندس عمران محمدی امروز دوشنبه مورخ 23/12/89 از رساله دکتری خود با عنوان "برنامه ریزی و زمانبندی آنی در شرایط انقطاع با جریمه در محیط فلوشاپ" به راهنمایی دکتر حیدری،‌دفاع کرد.

برنامه ریزی و زمانبندی آنی در شرایط انقطاع با جریمه در محیط فلوشاپ

  چکیده

  زمانبندی [1] و توالی [2] عملیات یعنی تخصیص بهینه منابع محدود در طی زمان. زمانبندی مرتبط است با تعیین فعالیت­هایی که در یک زمان مشخص باید انجام شوند، و توالی عملیات مرتبط است با ترتیبی که عملیات بر حسب آن انجام می­شوند. در طی سال­های اخیر در حوزه مدل­های زمانبندی دارای حق انقطاع و بدون حق انقطاع با توابع هدف متعدد تحقیقات زیادی صورت گرفته است . در مدل ­ هایی که انقطاع فعالیت­ها مجاز است، فرآیند پردازش ممکن است متوقف شده و بعداً حتی روی ماشین دیگری ادامه یابد. در رویکردی که انقطاع مجاز نیست، توقف فرآیند مجاز نبوده و یک کار باید به طور پیوسته روی همان ماشین ادامه یابد. واضح است که با مجاز بودن انقطاع فعالیت­ها درجه آزادی بیشتری برای زمانبندی وجود دارد. عموماً تابع هدف برای یک زمانبندی بهینه هنگامی که با امکان انقطاع کارها مواجه شود، بهبود پیدا می­کند.

  به طور معمول برای مدل­های زمانبندی، حق انقطاع را آزاد در نظر می­گیرند، یعنی هیچ هزینه­ای برای تغییر کار در حال پردازش به کار دیگری وجود ندارد. با این حال معمولاً در اجرا چنین امری واقعیت ندارد، زیرا هزینه­های بالاسری زیادی برای یک چنین تغییری رخ می­دهد. به عنوان مثال هزینه­های آماده­سازی، پیاده و سوارکردن قطعه ، از بین رفتن بخشی از فرآیند و غیره. در این رساله تمرکز ویژه­ای بر جریمه­های انقطاع صورت پذیرفته است و سعی شده است تا با تعریف انواع مختلفی از جریمه­های مالی، زمانی و دوباره­کاری شرایط زمانبندی در دنیای واقعی به تصویر کشیده شود.

  در تئوری زمانبندی معمولاً فرض می­شود که اطلاعات کامل در مورد کارها، قبل از زمانبندی وجود دارد. چنین مسائلی را غیرآنی می­نامند. اگر کارها یک به یک به کارگاه رسیده و نیاز است آنها را بدون دانستن مشخصات کارهای آتی زمانبندی کنیم، با مساله آنی مواجه­ایم. اگر تنها برخی اطلاعات در مورد کارهای آتی در دسترس باشد و یا اطلاعات موجود دقیق نباشند با مساله زمانبندی نیمه-آنی مواجه می­شویم. ورود کارها به صورت آنی یا نیمه آنی به کارگاه زمینه­ساز انقطاع فعالیت­هاست. هنگامی که کاری با اولویت بالا به کارگاه می­رسد و ماشین مورد نیاز آن در حال خدمت­دهی به کار دیگری است، این سوال مطرح می­شود که آیا انقطاع توجیه­پذیر است یا خیر؟ این مساله در شرایط وجود جریمه­های انقطاع نیازمند ملاحظات ویژه­ای می­باشد. معمولاً اگر جریمه­های انقطاع کمتر باشد و کار جاری در مراحل ابتدایی پردازش باشد، انقطاع آن توجیه­پذیرتر است و هنگامی که کار در مراحل انتهایی پردازش باشد انقطاع آن به علت وجود جریمه توجیه­پذیر نخواهد بود. در این تحقیق به دنبال آن هستیم که حداکثر میزان پیشرفت کار جاری را که انقطاع آن همچنان موجه است مشخص نماییم.

  با مروری بر تحقیقات گذشته در می­یابیم که جریمه­های انقطاع موضوعی جدید در مسائل زمانبندی است که تنها در حوزه مسائل تک ماشینه و به صورتی محدود مطرح شده­اند. ما علاوه بر توسعه مدل­های تک ماشینه، نتایج حاصله را برای محیط Flow shop که دارای دو ماشین و یا حتی تعداد بیشتری ماشین نیز می­باشند توسعه داده­ایم.



  [1] - Scheduling 2- Sequencing

 

دفعات مشاهده: 5774 بار   |   دفعات چاپ: 1192 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 129 بار   |   0 نظر

CAPTCHA
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه علم و صنعت ایران می‌باشد. نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می‌باشد.

Persian site map - English site map - Created in 0.13 seconds with 57 queries by YEKTAWEB 4665