معرفی دفتر::
پروژه های در دست طراحی ::
پروژه های در دست اجرا ::
پروژه های خاتمه یافته::
مناقصات::
اخبار و آگهی ها::
آلبوم تصاویر::
تماس با ما::

تماس با دفتر

آدرس: تهران، میدان رسالت، خیابان هنگام، خیابان حیدرخانی،خیابان ملک لو، درب ورودی شماره ۳ دانشگاه علم و صنعت، دفتر نظارت بر طرح های عمرانی.

تلفن تماس: ۷۷۲۴۰۴۲۴ - ۷۷۲۴۰۳۸۲

فاکس: ۷۷۲۴۰۳۹۶
پست الکترونیک: construction.iust@gmail.com

:: افتتاح پروژه های عمرانی با حضور وزیر محترم علوم ::

در آغاز هفته دولت با حضور وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری و هیات همراه در دانشگاه علم و صنعت ایران پروژه های بزرگ دانشکده‌های مهندسی برق ،مهندسی صنایع ، مدیریت و مهندسی توسعه و دانشکده ریاضی و مجتمع کلاس های علوم پایه به بهره برداری رسید.

دانشکده‌های مهندسی برق ،مهندسی صنایع ، مدیریت ومهندسی توسعه در 7 طبقه و با متراژ کلی 19700 متر مربع و دانشکده ریاضی و مجتمع کلاس های علوم پایه در 7 طبقه بامتراژ کلی 11535 متر مربع به بهره برداری رسید.

دکتر جبل عاملی در جلسه سخرانی ابتدایی با نمایش اسلاید به برخی از پروژه‌های عمرانی خاتمه یافته از جمله: پروژه پژوهشکده خودرو، مجموعه سلف سرویس و مجموعه‌های مرتبط با خوابگاه‌ها، توسعه سلف سرویس دانشگاه، طرح جدید گنبد و یادواره شهدا، پله فرار خوابگاهی و زمین چمن مصنوعی دانشگاه و نیز پروژه‌های در دست اجرایی چون مجموعه ورزش‌های آبی جاوید الاثر حاج احمد متوسلیان، ساختمان شماره 2 دانشکده مهندسی عمران و دانشکده مهندسی کامپیوتر اشاره نمود.

آلبوم تصاویر

دفعات مشاهده: 4828 بار   |   دفعات چاپ: 1448 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 150 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4657