معرفی دفتر::
پروژه های در دست طراحی ::
پروژه های در دست اجرا ::
پروژه های خاتمه یافته::
مناقصات::
اخبار و آگهی ها::
آلبوم تصاویر::
تماس با ما::

تماس با دفتر

آدرس: تهران، میدان رسالت، خیابان هنگام، خیابان حیدرخانی،خیابان ملک لو، درب ورودی شماره ۳ دانشگاه علم و صنعت، دفتر نظارت بر طرح های عمرانی.

تلفن تماس: ۷۷۲۴۰۴۲۴ - ۷۷۲۴۰۳۸۲

فاکس: ۷۷۲۴۰۳۹۶
پست الکترونیک: construction.iust@gmail.com

:: تحویل موقت طبقات پنجم تا همکف پروژه دانشکده ریاضی ::

از تاریخ 11/2/89 مقرر گردید در روز شنبه هر هفته، طبقه­ای از پروژه با حضور نمایندگان دفتر طرح­های عمرانی، امور محترم خدمات، مشاور و پیمانکار، تحویل موقت گردد. تا کنون طبقات پنجم تا همکف پروژه تحویل موقت گردیده است.

جلسه تحویل موقت با حضور مدیر محترم دفتر طرحهای عمرانی، مدیر محترم امور خدمات، کارشناسان دفتر طرحهای عمرانی و نمایندگان مشاور و پیمانکار محترم برگزار می گردد و لیست نواقص کاری استخراج و جهت اصلاح به پیمانکار ابلاغ می گردد تا طی زمان مشخص شده ای این موارد اصلاح گردد.

• تحویل موقت طبقه پنجم در تاریخ 11/02/89 انجام پذیرفت.

• تحویل موقت طبقه چهارم در تاریخ 18/02/89 انجام پذیرفت.

• تحویل موقت طبقه سوم در تاریخ 25/02/89 انجام پذیرفت.

• تحویل موقت طبقه دوم در تاریخ 01/03/89 انجام پذیرفت.

• تحویل موقت طبقه اول در تاریخ 08/03/89 انجام پذیرفت.

• تحویل موقت طبقه همکف در تاریخ 16/03/89 انجام پذیرفت.

دفعات مشاهده: 5632 بار   |   دفعات چاپ: 1323 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 168 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.12 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4657