معرفی دفتر::
پروژه های در دست طراحی ::
پروژه های در دست اجرا ::
پروژه های خاتمه یافته::
مناقصات::
اخبار و آگهی ها::
آلبوم تصاویر::
تماس با ما::

تماس با دفتر

آدرس: تهران، میدان رسالت، خیابان هنگام، خیابان حیدرخانی،خیابان ملک لو، درب ورودی شماره ۳ دانشگاه علم و صنعت، دفتر نظارت بر طرح های عمرانی.

تلفن تماس: ۷۷۲۴۰۴۲۴ - ۷۷۲۴۰۳۸۲

فاکس: ۷۷۲۴۰۳۹۶
پست الکترونیک: construction.iust@gmail.com

:: برگزاری مراسم افتتاح و کلنگ زنی پروژه دانشکده کامپیوتر ::

با تلاش خستگی ناپذیر مسئولین محترم دانشگاه و مشاور پروژه طراحی پروژه دانشکده کامپیوتر انجام و پیمانکار آن انتخاب گردید. در تاریخ 16 دیماه 1388 با حضور ریاست محترم دانشگاه، نائب رئیس محترم مجلس، مسئولین محترم دانشگاه، نمایندگان مشاور و نمایندگان پیمانکار مراسم افتتاحیه و کلنگ زنی پروژه برگزار گردید. در این جلسه نائب رئیس محترم مجلس و ریاست محترم دانشگاه سخنرانی فرمودند.

حضرت حجت الاسلام و المسلمین ابوترابی، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در جمع مسئولان دانشگاه اظهار داشت: آنچه در نگاه شخص اول این مملکت می گذرد مرجعیت علمی جمهوری اسلامی برای کشورهای توسعه یافته علمی است. وی گفت: رهبر معظم انقلاب در دو دهه گذشته همواره تلاش خود را معطوف به این نکته قرار داده است که توسعه علمی، استراتژی مسوولان ارشد نظام قرار گیرد.

نایب رئیس مجلس که در مراسم کلنگ زنی دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه سخنرانی می کرد، در ادامه افزود: این هدف گذاری رهبر معظم انقلاب، با توجه به ظرفیت هایی است که در کشور وجود دارد و امیدواریم خلاقیت، انگیزه بالا و عقبه فرهنگی و علمی کهن میهن اسلامی مان پشتیبان این حرکت پر شتاب برای رسیدن به این افق بالا باشد.

دکتر جبل عاملی رئیس دانشگاه نیز در این مراسم اظهار امیدواری کرد پروژه احداث دانشکده مهندسی کامپیوتر که با فراز و نشیب های طولانی در جذب منابع و انتخاب پیمانکار روبرو بوده است، ظرف مدت 14 ماه احداث و راه اندازی گردد.

آلبوم تصاویر

دفعات مشاهده: 5889 بار   |   دفعات چاپ: 1210 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 130 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.09 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4657