احداث کتابخانه مرکزی به برکت حضور مقام معظم رهبری

نوسازی کتابخانه مرکزی به برکت حضور مقام معظم رهبری

دانشگاه علم و صنعت ایران به برکت حضور مقام معظم رهبری در 24 آذرماه سال 1387 ، مجهز به یک مجموعه کتابخانه مرکزی و مرکز اطلاع رسانی می شوند.

به دنبال بازدید پرخیر و برکت مقام عظمای ولایت حضرت آیت الله العظمی خامنه ای ، رهبر فرزانه انقلاب از دانشگاه علم وصنعت ایران ، درخواست دانشگاهیان در رابطه با احداث مجموعه کتابخانه مرکزی و مرکز اطلاع رسانی دانشگاه به ایشان تقدیم گردیده بود. این درخواست پس از تشریفات معمول ، توسط معظم له مورد موافقت قرار گرفته و ایشان دستور تخصیص اعتبار لازم جهت احداث یکی از بزرگترین مجموعه های کتابخانه ای را با زیربنای 12000 مترمربع در پردیس مرکزی دانشگاه صادر فرمودند .

این پروژه طی 5 ماه طراحی و به مدت دو سال اجرا می گردد .

فراهم شدن این امکان ارزشمند و این آرزوی دیرین را که نمادی از معماری اسلامی ، ایرانی و نیز نمادی از دانشگاه علم وصنعت ایران خواهد بود را به دوستداران علم و دانش به ویژه دانشگاهیان ارجمند تبریک عرض می نمائیم .

دفعات مشاهده: 11214 بار   |   دفعات چاپ: 3139 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 433 بار   |   0 نظر

تمامی حقوق برای دانشگاه علم و صنعت ایران محفوظ است.