معرفی دفتر::
پروژه های در دست طراحی ::
پروژه های در دست اجرا ::
پروژه های خاتمه یافته::
مناقصات::
اخبار و آگهی ها::
آلبوم تصاویر::
تماس با ما::

تماس با دفتر

آدرس: تهران، میدان رسالت، خیابان هنگام، خیابان حیدرخانی،خیابان ملک لو، درب ورودی شماره ۳ دانشگاه علم و صنعت، دفتر نظارت بر طرح های عمرانی.

تلفن تماس: ۷۷۲۴۰۴۲۴ - ۷۷۲۴۰۳۸۲

فاکس: ۷۷۲۴۰۳۹۶
پست الکترونیک: construction.iust@gmail.com

:: تحویل مطالعات و نقشه های مرحله اول مرکز پژوهش دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: 1388/8/11 |

ساختمان مرکز پژوهش دانشگاه علم وصنعت ایران احداث می‌شود

مرکز پژوهش دانشگاه علم و صنعت ایران یا « iust research center » دارای زیربنای 18 هزار متر مربع و در پنج طبقه بر روی همکف و سه طبقه زیر زمین در بخش جنوبی دانشگاه حدفاصل دانشکده مهندسی خودرو و پردیس خوابگاه دانشگاه احداث خواهد شد.

ساختمان مرکز پژوهش دانشگاه جهت اجرا فضاهای آزمایشگاهی، تحقیقاتی پژوهشی و خدماتی پژوهشی می­باشد.

طراحی این پروژه در دو مرحله بطوریکه مدت زمان مرحله اول  3 ماه و مرحله دوم 4 ماه میباشد، برنامه ریزی شده است.

مطالعات و نقشه های مرحله اول مرکز پژوهش دانشگاه توسط مشاور تهیه و در تاریخ 10/8/88 به دفتر طرحهای عمرانی تحویل گردید.

AWT IMAGE AWT IMAGE

دفعات مشاهده: 3782 بار   |   دفعات چاپ: 1078 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 127 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.09 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4657