معرفی دفتر::
پروژه های در دست طراحی ::
پروژه های در دست اجرا ::
پروژه های خاتمه یافته::
مناقصات::
اخبار و آگهی ها::
آلبوم تصاویر::
تماس با ما::

تماس با دفتر

آدرس: تهران، میدان رسالت، خیابان هنگام، خیابان حیدرخانی،خیابان ملک لو، درب ورودی شماره ۳ دانشگاه علم و صنعت، دفتر نظارت بر طرح های عمرانی.

تلفن تماس: ۷۷۲۴۰۴۲۴ - ۷۷۲۴۰۳۸۲

فاکس: ۷۷۲۴۰۳۹۶
پست الکترونیک: construction.iust@gmail.com

:: بهره برداری پیش از موعد دو طبقه از مجتمع کلاسهای علوم پایه و دانشکده ریاضی ::
 | تاریخ ارسال: 1388/7/1 |

بهره‌برداری پیش از موعد دو طبقه از مجتمع علوم پایه و دانشکده ریاضی

دو طبقه از پروژه مجتمع کلاسهای علوم پایه و دانشکده ریاضی، به متراژ حدود 3400 متر مربع، ابتدای مهرماه همزمان با آغاز سال تحصیلی و پیش از موعد مقرر (21/7/88) به بهره برداری رسید.

هر یک از این طبقات شامل حدود 754 متر مربع فضای آموزشی و 83 مترمربع فضای اداری است و طبقه اول با 514 مترمربع فضای آموزشی و 148 مترمربع فضای اداری نیز به زودی آماده بهره‌برداری خواهد بود.

طبقه دوم شامل 2 کلاس 100 نفره، 4 کلاس 60 نفره، دو کلاس 40 نفره، سایت کامپیوتر و اتاق استراحت اساتید و طبقه سوم شامل دو آزمایشگاه زبان، 4 کلاس 60نفره، 2 کلاس 40 نفره و اتاق استراحت اساتید است که در حال حاضر مورد استفاده قرار گرفته‌اند.

پروژه مجتمع کلاس‌های علوم پایه و دانشکده ریاضی از 21 فروردین ماه سال 1387 آغاز شده است.

AWT IMAGE     AWT IMAGE

دفعات مشاهده: 4932 بار   |   دفعات چاپ: 1163 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 130 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4657