معرفی دفتر::
پروژه های در دست طراحی ::
پروژه های در دست اجرا ::
پروژه های خاتمه یافته::
مناقصات::
اخبار و آگهی ها::
آلبوم تصاویر::
تماس با ما::

تماس با دفتر

آدرس: تهران، میدان رسالت، خیابان هنگام، خیابان حیدرخانی،خیابان ملک لو، درب ورودی شماره ۳ دانشگاه علم و صنعت، دفتر نظارت بر طرح های عمرانی.

تلفن تماس: ۷۷۲۴۰۴۲۴ - ۷۷۲۴۰۳۸۲

فاکس: ۷۷۲۴۰۳۹۶
پست الکترونیک: construction.iust@gmail.com

:: تکمیل 4 اتاق اساتید دانشکده صنایع جهت طراحی دکوراسیون ::
 | تاریخ ارسال: 1388/6/7 |

با درخواست مسئولین محترم دانشکده مهندسی صنایع، تعداد 4 اتاق اساتید در طبقه پنجم این دانشکده جهت تعیین و طراحی دکوراسیون داخلی در ابتدای شهریورماه 88 تکمیل گردید.

دفعات مشاهده: 5065 بار   |   دفعات چاپ: 1210 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 119 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4657