میلاد پیامبر بزرگ الهی ، عیسی مسیح ،دعوت کننده به یکتاپرستی ودرستکاری ومژده دهنده بعثت رسول خاتم محمدمصطفی مبارک وفرخنده! «به یاد آورید هنگامی را که عیسی بن مریم گفت: ای بنی اسرائیل من فرستاده خدا به سوی شما هستم؛ و کتاب تورات را که قبل از من فرستاده شده تصدیق می کنم و به رسولی که بعد از من می آید و نام او احمد است، بشارت دهنده هستم»( صف ۶)
شما دانشجویان عزیز خودتان در صدد باشید که از غربزدگی بیرون بیائید و گمشده خود را پیدا کنید.شرق، فرهنگ اصیل خود را گم کرده است و شما که میخواهید مستقل و آزاد باشید باید مقاومت کنید
با حضور اعضای گروه معارف اسلامی و مسئول نهاد دانشگاه ، مدیر گروه های معارف کل کشور ، معاونت آموزشی و پژوهشی نهاد رهبری و معاون نهاد دانشگاه تهران،جلسه ای بامیزبانی گروه معارف دانشگاه علم وصنعت ایران برگزار شد .(مشروح خبر در ادامه مطلب)
نام شریف ایشان، فاطمه و مشهورترین لقب ایشان معصومهعلیها السلام است. پدر بزرگوارشان، امام هفتم حضرت موسی بن جعفرعلیه السلام و مادر مکرمه ایشان حضرت نجمه خاتونعلیها السلام نام دارند. امام رضاعلیه السلام وحضرت معصومهعلیها السلام ،برادر و خواهر می باشند.
ای کسانی که ایمان آوردهاید! دعوت خدا و پیامبر را اجابت کنید هنگامی که شما را به سوی چیزی میخواند که شما را حیات میبخشد! و بدانید خداوند میان انسان و قلب او حایل میشود، و همه شما (در قیامت) نزد او گردآوری میشوید!
مراسم تقدیر و تکریم از خدمات حجتالاسلام والمسلمین ابراهیمینژاد (مسئول سابق دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علم و صنعت ایران) و استقبال حجتالاسلام والمسلمین شریف اصفهانی (سرپرست دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه)، برگزار شد.
در روایتی امام سجاد(علیه السلام) به نعمان بن منذر مدائنی فرمود: در شام هفت مصیبت بر ما وارد آوردند که از آغاز اسیری تا آخر، چنین مصیبتی بر ما وارد نشده بود.
مباهله در اصطلاح به این معناست که دو تن یا دو گروه بر علیه یکدیگر دعای بد کنند. پس هر کدام ظالم باشد حق تعالی وی را رسوا گرداند و نقمت و عذاب خود را بر وی فرستد و ذریه او را مستاصل کند و هلاک گرداند.
به منظور طرح مسایل و بهرهمندی از نظرات اساتید گروه معارف اسلامی، نشست هیات رئیسه دانشگاه با اعضای هیات علمی این گروه، دوشنبه ششم تیرماه ۱۴۰۱ در محل دفتر مدیریت گروه معارف اسلامی برگزار شد.
امام صادق (ع):
إنَّ فَوْقَ کُلِّ عِبَادَهٍ عِبَادَهٌ وَ حُبُّنَا أَهْلَ الْبَیْتِ أَفْضَلُ عِبَادَه
برتر از هر عبادتی، عبادت دیگری است. اما محبت ما اهل بیت، برترین عبادتهاست.
(برقی، المحاسن، ج۱، ص۱۵۰)