برگشت به دانشگاه علم و صنعت ایران
   [صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اداره تغذیه::
کارکنان::
راهنمای واحد::
فرآیند کاری::
سوالات متداول::
اخبار و اطلاعیه ها::
تماس با ما::
مجله تغذیه::
آنچه که باید بدانیم؟::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
ابزار اینترنت

..
:: تسلیت به جناب آقای گرشاسب زاده ::
 | تاریخ ارسال: 1402/9/3 | 

همکار گرامی جناب آقای حیدر گرشاسب زاده

درگذشت پدر گرامیتان رابه جنابعالی و خانواده محترم تسلیت عرض نموده، برای آن مرحوم غفران الهی و علو درجات، برای حضرتعالی و سایر بازماندگان صبر و اجر جزیل از خداوند متعال تقاضای می‌نماییم.

از طرف همکاران اداره تغذیه

دفعات مشاهده: 102 بار   |   دفعات چاپ: 23 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: خاصیت آلو اسفناج ::
 | تاریخ ارسال: 1402/8/20 | 

خواص کلی اسفناج

سلامت چشم: زاگزانتین، یک عنصر حیاتی برای بدن است که از ابتلا به بیماری دژنراسیون ماکولا پیشگیری می کند. زاگزانتین مانند یک فیلتر نور برای چشم عمل می کند. لوتئینی که در اسفناج وجود دارد عملکرد چشم را بهبود می بخشد و از تحلیل رفتن شبکیه جلوگیری می کند، این موضوع تاثیر زیادی بر کیفیت بینایی خواهد داشت.

دفعات مشاهده: 1686 بار   |   دفعات چاپ: 112 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: کاهش سرعت غذا خوردن ::
 | تاریخ ارسال: 1402/8/6 | 

سرعت خوردن غذا روی میزان مصرف و افزایش وزن بسیار تاثیر دارد. طبق تحقیقاتی که دراین‌رابطه انجام شده است، افرادی که سریع غذا می‌خورند، به‌احتمال زیاد غذا بیشتری خورده و شاخص توده بدنی آن‌ها بالاتر از افرادی است که به‌آرامی غذا می‌خورند. دلیل این موضوع سیگنال‌هایی است که به مغز ارسال می‌شوند. 

دفعات مشاهده: 285 بار   |   دفعات چاپ: 68 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: تماس با اداره ::
 | تاریخ ارسال: 1402/6/26 | 
قابل توجه دانشجویان محترم:
در صورت هرگونه مشکل با همکاران اداره تغذیه در ساعت اداری تماس حاصل فرمایید.
دفعات مشاهده: 595 بار   |   دفعات چاپ: 77 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: نگهداری و سلامت غذا در ماه مبارک رمضان برای وعده سحر ::
 | تاریخ ارسال: 1402/1/15 | 
رعایت اصول بهداشت و نگهداری مواد پخت شده وعده سحر در ایام ماه مبارک رمضان لازم و ضروی می باشد به همین خاطر شما عزیزان باید نکاتی را توجه فرمایید.
 
دفعات مشاهده: 913 بار   |   دفعات چاپ: 166 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: امکان رزرو غذا برای ماه مبارک رمضان ::
 | تاریخ ارسال: 1401/12/29 | 

قابل توجه دانشجویان محترم خوابگاهی :

ضمن تبریک فرارسیدن عید نوروز و ماه مبارک رمضان؛ قابلیت رزرو غذا برای ایام ماه مبارک رمضان برای بعد از تعطیلات عید نوروز فراهم گردیده است. خواهشمند است نسبت به رزرو غذای خویش اقدام نمایید.

دفعات مشاهده: 983 بار   |   دفعات چاپ: 183 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: عدم استفاده از اپ سماد ::
 | تاریخ ارسال: 1401/9/9 | 

اطلاعیه  عدم استفاده از اپ سماد

قابل توجه دانشجویان گرامی

با توجه به اینکه تنها مرجع پاسخگویی به مشکلات پیش آمده در مورد رزرو غذا و رفع آنها سامانه تحت وب مدیریت امور دانشجویان (سماد) می باشد, لذا دقت فرمایید استفاده از اپ تبلیغاتی سماد به هیچ عنوان توصیه نمی گردد و موجب عدم بررسی موارد ذکر شده از طرف شما گرامیان می گردد.

دفعات مشاهده: 1172 بار   |   دفعات چاپ: 201 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: سم پاشی آشپزخانه مرکزی ::
 | تاریخ ارسال: 1401/7/5 | 
  • قابل توجه دانشجویان محترم خوابگاهی

    بدلیل سمپاشی آشپزخانه مرکزی عدم پخت غذای گرم توزیع کنسروهای وعده ناهار و شام روز پنج شنبه مورخ ۱۴۰۱/۷/۱۴ مهرماه با وعده شام روز سه شنبه مورخ ۱۴۰۱/۷/۱۲ مهر ماه انجام می‌گیرد.

دفعات مشاهده: 1333 بار   |   دفعات چاپ: 206 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: اطلاعیه مهم ::
 | تاریخ ارسال: 1401/7/5 | 

قابل توجه دانشجویان محترم  تمامی خوابگاه ها ( خواهران و برادران)

بدینوسیله به اطلاع میرساند به منظور رفاه حال دانشجویان گرامی و ایجاد تنوع و حق انتخاب در اقلام وعده صبحانه خرید از فروشگاه،علاوه بر انتخاب  امکان رزرو با عنوان انتخاب "خرید از فروشگاه" به صورت آزمایشی رزرو هفتگی صبحانه خرید از سلف  فروشگاه رفاه کارکنان دانشگاه)در سامانه سماد میسر گردیده است.

دفعات مشاهده: 1243 بار   |   دفعات چاپ: 217 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
:: راهنمای تغذیه سماد ::
 | تاریخ ارسال: 1401/7/5 | 
AWT IMAGEقابل توجه دانشجویان ورودی جدید جهت دریافت راهنمای تغذیه به لینک مراجعه نمایید
دفعات مشاهده: 2834 بار   |   دفعات چاپ: 481 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
برای مشاهده کل مطالب بخش اخبار و اطلاعیه ها اینجا را کلیک کنید.
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .
Persian site map - English site map - Created in 0.12 seconds with 92 queries by YEKTAWEB 4623