کتابخانه
این کتابخانه با زیر بنای 220 مترمربع ، دارای 8901 جلد کتاب در زمینه ها ی مختلف تخصصی و فنی می باشد که از این تعداد 2676 جلد کتاب فارسی و 6225 جلد لاتین هستند. علاوه براین، 54 مجله فارسی و 15 مجله لاتین نیز در کتابخانه موجود است. این کتابخانه در 15 بانک اطلاعاتی عضـــویت دارد و با کتابـخانه دانشــکده مهندسی شیمی به صورت مشترک فعالیت می کند. 
* لیست کتاب های فارسی موجود در کتابخانه * لیست کتاب های لاتین موجود در کتابخانه * لیست کتابهای اضافه شده به کتابخانه از اردیبهشت 91 تا دیماه 91 * لیست پایان نامه ها و سمینارهای موجود در کتابخانه * کتابخانه دیجیتال دانشگاه بانک های اطلاعاتی بانک های اطلاعاتی مورد استفاده دانشکده شیمی: ,Elsevier (science direct), ACS, Springer , Thieme ISI web و Scopus است. نحوه استفاده از بانک های اطلاعاتی برای اساتید طی یک دوره کارگاه آموزشی در دانشکده اطلاع رسانی شده است. در حال حاضر دانشجویان تحصیلات تکمیلی می توانند در کلا س هایی که از طرف کتابخانه مرکزی به منظور آشنایی با بانک های اطلاعاتی برگزار می شود، شرکت کنند . افزون بر مورد فوق، دانشجویان کارشناسی ارشد دانشکده شیمی با گذراندن درس روش تحقیق (2 واحد جبرانی) با بانک های اطلاعاتی شیمی، موتورهای جستجو و نحوه استفاده از آنها آشنا می شوند. همچنین هر دانشجو موظف است که یک پروژه تحقیقاتی ( با استفاده از این بانک های اطلاعاتی) انجام دهد و نتیجه آن را به صورت یک سمینار کلاسی ارائه دهد. در پایان ترم نیز از دانشجویان امتحان تئوری و عملی (نحوه استفاده از بانک های اطلاعاتی ) گرفته می شود که به این ترتیب، برای انجام سمینار و پایان نامه های تحصیلی خود با این ابزار تحقیقاتی آشنا می شوند. نحوه استفاده و امانت 1- دانشجویان مقطع کارشناسی تا 3 جلد به مدت 15 روز 2- دانشجویان کارشناسی ارشد تا 5 جلد به مدت 45 روز 3- دانشجویان مقطع دکترا و اساتید دانشگاه به مدت دو ماه (60 روز) 4- کارکنان دانشگاه تا 2 جلد به مدت 15 روز 6- دانشجویان سایر دانشکده ها اعم از کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکترا می توانند با ارائه کارت دانشجویی ، منابع قابل امانت را تا 2 جلد و به مدت یک هفته امانت بگیرند . 7- مدت زمان و نحوه امانت کتاب برای دانشجویان سایر دانشگاهها : به همراه داشتن معرفی نامه از کتابخانه مبدا و کارت دانشجویی برای دانشجویان مقطع کارشناسی الزامی می باشد . امکان امانت کتاب برای این مقطع وجود ندارد و دانشجو تنها در مخزن کتابخانه مقصد مجاز به استفاده از منابع می باشد . 8- دانشجویان کارشناسی ارشد،دکتری و اساتید دانشگاههای دولتی عضو طرح غدیر می توانند از طریق کارت غدیر کتاب به امانت ببرند .
طرح غدیر : طرح غدیر(عضویت فراگیر کتابخانه ها) طرحی است که از طرف مرکز اطلاعات و مدارک علمی ایران وابسته به وزارت علوم و تحقیقات و فناوری به اجرا در آمده است.این طرح برای ایجاد دسترسی مستقیم کاربران به منابع کتابخانه های دانشگاهی طراحی و از سال 1378 به عنوان یک طرح دائمی اجرا شد. این طرح ، مخصوص دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا و اساتید دانشگاههای دولتی است که به عضویت این طرح درآمده اند. در این روش، مراجعین به ازاء هر منبعی که به امانت می گیرندکارت آبی رنگی تحویل کتابدار داده و فرم مخصوصی را که در آن مشخصاتی چون شماره عضویت، شماره کارت امانت در مقابل کتاب، رده کتاب ، و . . . مشخص شده است، تکمیل می کند. مدت زمان امانت در این روش 45 روز است ؛ ولی به دلیل کمبود منابع این مدت زمان در این کتابخانه ، به 14 روز تقلیل یافته است . گروههای مذکور عضو این طرح می توانند از کتابخانه های دانشگاههای دولتی سراسر کشور استفاده کنند . در حال حاضر دانشجویان و اساتید گرامی جهت ثبت نام طرح فوق و اطلاع از آخرین شرایط و مقررات طرح می بایست به کتابخانه مرکزی - واحد اطلاع رسانی مراجعه نمایند. |