[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
درباره مرکز مشاوره::
مشاوران::
دفتر ارتباط خانواده و دانشگاه::
آرشیو اخبار مرکز مشاوره::
بروشورهای علمی::
بخش ویژه اساتید::
تسهیلات::
ارتباط با ما::
::
اساسنامه کانون همیاران
..
مدیریت های حوزه فرهنگی

معاونت فرهنگی دانشگاه

امور فرهنگی و فوق برنامه

ارتباطات فرهنگی و اجتماعی

گروه طرح و برنامه  

..
نظرسنجی مرکز مشاوره

AWT IMAGE

..
کتاب مهارتهای زندگی
AWT IMAGE
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
نظرسنجی
نظر خود را در مورد سایت اعلام نمایید
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
   
..
:: گزارش همایش گام به گام تا ازدواج موفق ::
 | تاریخ ارسال: 1402/3/17 | 
همایش گام به گام تا ازدواج موفق ۱۴۰۲/۳/۸ از ساعت ۱۳/۳۰ الی ۱۵/۳۰ در مجتمع امام خمینی (ره) برگزار شد. همایش مذکور ساعت ۱۳:۳۰ در مجتمع امام خمینی (ره) آغاز شد و در این جلسه دکتر خدادادی بصورت مبسوط و کامل به سرفصل هایی تحت عنوان: ازدواج و مسیر تحولی آن، چرایی ازدواج ، انتخاب درست، خطاهای رایج در دوران آشنایی و انتظارات مشکل زا از رابطه همسری پرداختند.در ادامه به صورت مختصر به شرح بحث جلسه پرداخته شده است.
 به نظر جمع حاضر چرا بازار دوستی داغ است اما بازار ازدواج کساد است؟ قاعدتاً یکی از مهمترین دلایلی که ممکن است ابتدا به ساکن در ذهن همه نقش ببندد، شرایط اقتصادی است. اما چیزی که ممکن است حتی شما رو به خنده یا تعجب بیندازد باید بگم که جز ده فاکتور مهم که چرا نرخ ازدواج پایین است شرایط اقتصادی نیست. اگر همین شهر تهران مناطق مرفه را در نظر بگیریم، نرخ ازدواج به شدت پایین است. لذا نمیتوان گفت شرایط اقتصادی تعیین کننده است.
دانشگاه محیطی است که میتواند نگرش های افراد را تغییر دهد و مرکز مشاوره پرچمدار این موضوع است و رسالتش این است که خطی به خطوط ذهنی ما اضافه کند و با دید باز ودرست و نگاه نو و انسانی به این حیطه نگاه کنیم. ما در این جلسه به دنبال این هستیم که به جز مسائل اقتصادی اگر ما چه کنیم می توانیم یک ازدواج درست داشته باشیم چون ازدواج نیاز به یک نطفه سالم و یک جنین سالم و یک فرزند با نکات مراقبتی درست را دارد. به نظر جمع چرا باید ازدواج کرد؟ برای آرامش، بقای نسل، تنها نبودن و .... همه این ها درست است ازدواج یک رابطه عقلانی عاطفی است که اساس آن مودت و رحمت است.ازدواج یک مسیر است که می تواند به سمت تعالی پیش رود یا به جای دیگر ختم شود. ازدواج ممکن است به دلایل مختلفی رخ دهد. علم ازدواج امروز مطرح می کند که افراد برای مراقبت از خود و سلامت روان ازدواج می کنند.اگر این ازدواج سلامت روان را تهدید کند به این معنی است که این ازدواج غلط است و سازوکارهای نادرستی در بستر این ازدواج در حال رخ دادن است. آیا ازدواج به زن کمک می کند یا مرد؟ ازدواج به هر دو جنس کمک می کند ازدواج هم برای زنان و هم برای مردان برکت است اما برکتش برای مردان بیشتر است چون بانوان در فرایند جامعه پذیری آموزش میبینند که مراقبت بیشتری از فرد دارند و متقابلا مردان در جریان جامعه پذیری آموزش می بینند که مراقبت کمتری از خود داشته باشند مثلا اگر در خوابگاه پسرانه کسی کرم ضدآفتاب بزند رفتار غلطی نیست اما رفتار غیر عرفی است لذا در کل ازدواج کمک می کند که یک مرد امید به زندگی و طول عمر بیشتری خواهد داشت و کمترین آورده ای که ازدواج برای یک مرد دارد اضافه عمر است. ازدواج یک مسیر تحولی است که چالش های خاص خود را دارد که اگر مراقبت داشته باشیم، ازدواج خوبی خواهیم داشت و مهم این است که آیا ما آمادگی این مسیر تحولی را داریم؟ که اگر آگاهی نداشته باشیم به پرتگاه میرسیم.
افراد به دو شیوه ازدواج می کنند؟- فرد محور  - خانواده محور   یا همسان گزینی و غیر همسان گزینی
عموماً ازدواج فرد محور و خانواده محور با عنوان ازدواج سنتی و غیرسنتی شناخته می شود.ازدواج سنتی ازدواج خانواده محور است اما جوری بیان می شود که مثلاً ازدواج دوره افشاریه است! ازدواج فرد محور ازدواجی است که خود فرد شروع می کند زمانی که در انتخاب خود به قطعیت رسید فقط به اطلاع خانواده می رساند. یعنی خانواده در فرایند انتخاب فرد هیچ نقش مشورت و حمایتی ندارد اما ازدواج خانواده محور ازدواجی است که از همان آغاز آشنایی و انتخاب فرد با اطلاع خانواده جلو می رود و خانواده نقش مشورتی و حمایتی خود را دارد. افراد باید در ازدواج انتخاب را تجربه کنند در هر دو روش وجود دارد چه در فرد محور و چه در خانواده محور. در مطالعاتی که در اروپای شرقی صورت گرفته است عمداً اروپای شرقی را مثال میزنم چون در آنجا فردیت بیشتر از شرق و جامعه آمریکا است ازدواج هایی که خانواده در آن نقش پررنگی داشته اند پایدارتر و تعالی بیشتری داشته اند.
ما متخصصین ازدواج معتقدیم که فرد حتماً باید در ازدواج نقش پررنگی داشته باشد اما اینکه فرد کار را تمام کند و فقط به خانواده اطلاع می دهد، آسیب بیشتری دارد تا در ازدواجی که خانواده در آن دخیل است و نقش حمایتی و مشورتی دارد.
در فرایند انتخاب یکسری توهمات وجود دارد. مثلا هرچه طرف را بشناسی انتخاب بهتری خواهید داشت و در فرایند باهم بودن به بهانه شناخت بیشتر حتی وارد روابطی می شوند که مختص زندگی زناشویی است. این در حالی است که انتخاب خوب فقط ۸ درصد در ازدواج موفق نقش دارد و بقیه به اینکه ما چه کنیم وابسته است البته به این معنی نیست که انتخاب مهم نیست به این معنی است که انتخاب خوب تنها ۸ درصد تضمین کننده یک ازدواج موفق است و بقیه با سازوکارهایی که در رابطه به کار می بریم بستگی دارد.  ما به این ۸ درصد خیلی باید اهمیت بدهیم چه بسا که افراد انتخاب خوبی دارند اما الان به شدت از هم متنفر هستند. حتی ما میتوانیم با فردی کاملاً از فرهنگ متفاوت ازدواج کنیم انتخاب خوبی داشته باشیم و رابطه پایداری را تجربه کنیم. مورد دیگر اینکه رابطه آشنایی را با این دلیل که طرف را بیشتر بشناسیم طولانی کنیم. مثلا فرد می گوید من با طرف میرم فلان رستوران بالاشهر گرونترین غذا را سفارش می دهم که ارزیابی کنم که خسیس هست یا نه! یا طرف را عمدا عصبانی کنم ببینم چه واکنشی دارد تمام اینها نسبی هست برای یک آشنایی سه ماه آن هم پنج شش جلسه سه ساعته در مجموع سی ساعت ملاقات کافی است برای یک انتخاب خوب کفایت می کند.
خطاهای رایج در دوران آشنایی ۱- سوال نپرسیدن؛ حتماً اگر نسبت به چیزی ابهام دارید باید سوال بپرسید اینکه طرف ناراحت می شود درباره خانواده اش سوال نپرسم اشتباه است یا در مورد شرایط مالی نپرسم اشتباه است. ۲- هویت رابطه باید مشخص شود اینکه رابطه دوستی است رابطه آشنایی قبل از ازدواج است باید دقیقا مشخص باشد ما در چه رابطه ای هستیم و اگر رابطه آشنایی قبل از ازدواج است حتما یاید مطرح شود و اطرافیان بدانند. ۳- کم توجهی به نشانه های پرریسک؛ اگر نشانه پرریسک دیدید باید درنگ کنید نه اینکه کلا بهم بزنید اما باید عقب بیندازید و همه جوانب را در نظر بگیرید من معتقدم با هر فردی میتوان زندگی کرد منوط به اینکه بستر های مناسب آن فراهم باشد. ازدواج یک انتخاب واقع بینانه است و ما با توجه به شرایط اکنون انتخاب می کنیم ازدواج درمانگاه نیست ازدواج خود یک مسیر است. مثلا فرد سیگاری است و قول به ترک داده است شما باید با فردی که فعلا سیگاری است بعنوان یک گزینه روبه رو شوید نه فردی که قول به ترک سیگار داده است و همه جوانب را در نظر بگیرید شاید سیگار را ترک کرد شاید هم سیگار را ترک نکرد.
۴- تردید؛ افرادی که نسبت به ازدواج کردن تردید دارند نباید ازدواج کنند تا این موضوع حل شود چون ظلم به طرف مقابل است. ۵- خوشبینی افراطی؛ این عبارت مشهور که بریم زیر یک سقف درست می شود. این خود گول زنی است.
انتظارات مشکل زا از رابطه همسری: ۱- حواسش همیشه به من است؛ ۲- می داند من چه می خواهم، ۳- فقط من برایش اولویت دارم؛ ۴- خوشحالی من اولویت دارد؛ ۵- برای جبران خودش پیشقدم است و راض ام می کند؛ ۶- به خاطر من جلوی دیگران در می آید؛ ۷- می خواهم که در نزدیک باشد؛ ۸- از خواسته خودش به خاطر من می گذرد.
شایان ذکر است ادامه جلسات به صورت دو هفته یکبار از مهرماه در مرکز مشاوره برگزار خواهد شد. اطلاع رسانی متعاقباً صورت خواهد گرفت.

 
::
:: هفتادوششمین نشریه پیام آشنا دانشجو ::
 | تاریخ ارسال: 1402/3/10 | 
مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه علم و صنعت، هفتاد و ششمین شماره از نشریه پیام آشنا دانشجو را منتشر کرد.

در این شماره می خوانید: راه های کاهش اضطراب امتحان، زایگارنیک، قانون پارکینسون چیست؟ و ...

مسابقه همراه با جایزه ( به پنج نفر) از متن نشریه، تا پایان هر ماه فرصت دارید پاسخ سوالات را به شماره پیامک درج شده در نشریه ارسال فرمایید. ضمناً خانواده های گرامی اعضای هیئت علمی و کارکنان نیز می توانند در این مسابقه شرکت کنند و از جوایز مسابقه بهره مند گردند.

سوالات خود را به پیامک درج شده ارسال نمایید و در شماره های بعدی نشریه جواب خود را دریافت نمایید.
برای دیدن نشریه اینجا کلیک کنید
 
::
:: همایش گام به گام تا ازدواج موفق ::
 | تاریخ ارسال: 1402/3/3 | 
مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه علم و صنعت ایران، همایش نیم روزه گام به گام تا ازدواج موفق را دوشنبه ۸ خردادماه از ساعت ۱۳ الی ۱۵/۳۰ در مجتمع امام خمینی (ره) برگزار می کند.
                    
👈محورها:
-زمان طلایی ازدواج
-آشنایی و اشتباهات رایج این دوران
-خواستگاری قبل از آشنایی یا بعد از آشنایی
-نامزدی؛ آری یا نه؟
-انتخاب همسر
-دوران عقد

👈سخنرانان:
✅دکتر خدادادی، عضو هیئت علمی دانشگاه علامه
✅حجت الاسلام و المسلمین دکتر شریف اصفهانی

🔰ویژه دانشجویان، اعضای هیئت علمی، کارکنان و خانواده دانشگاهیان🔰

زمان: دوشنبه ۸ خردادماه ساعت ۱۳ الی ۱۵/۳۰
مکان: مجتمع امام خمینی (ره) واقع در ضلع شمال غربی دانشگاه
 
::
:: گزارش کارگاه تشخیص و ارجاع دانشجویان ::
 | تاریخ ارسال: 1402/2/25 | 
گزارش کارگاه نحوه تشخیص و ارجاع دانشجویان  مشکوک به رفتارهای خودآسیب رسان
کارگاه نحوه تشخیص و ارجاع دانشجویان  مشکوک به رفتارهای خودآسیب رسان در تاریخ ۲/۲/۱۴۰۲ از ساعت ۱۳ الی ۱۵  در مجتمع فرهنگی شهید بهرامی ویژه کارشناسان حوزه معاونت آموزشی، سرپرستان و کارشناسان خوابگاهها وکارشناسان امور فرهنگی و اجتماعی و پرسنل حراست و حفاظت فیزیکی دانشگاه برگزار گردید.
در ابتدا سرکار خانم دکتر جعفری مددکار محترم دانشگاه تهران و سپس جناب آقای دکتر قادری مددکار مرکز مشاوره دانشگاه علم و صنعت و عضو اورزانس اجتماعی به ایراد سخنرانی پرداختند.
اهم مطالب مطروحه توسط سرکار خانم دکتر جعفری به شرح ذیل می باشد:
وزارت علوم تمرکز جدی برای شناسایی رفتارهای خودآسیب رسان در دانشجوها دارد و بر این اساس دانشگاهی موفق است که بتواند مراقب باشد،  یعنی همکار مراقب همکار باشد، استاد مراقب دانشجو باشد.دانشجو مراقب دانشجو باشد و..
رابطه خوب و درک همدلانه اساتید و کارکنان دانشگاه با دانشجو خیلی مهم است و نقش مهمی در سلامت روان و پیشگیری از رفتارهای خودآسیب رسان دارد.
ما دانشگاهیان باید از حمایت افتراقی برای دانشجویان استفاده کنیم. حمایت افتراقی یعنی یک فرد بخاطر شرایط خاصش لازم است حمایت ویژه دریافت کند.
سپس در خصوص برنامه بتا ( بپرس، ترغیب کن، ارجاع بده) توضیحاتی اراِئه کردند.
در ادامه کارگاه جناب آقای دکتر قادری به ایراد سخنرانی پرداختند. ایشان مهمترین مشکلاتی را که دانشجویان به آن دلایل اقدام به خودکشی می کنند را نام بردند:
مشکلات تحصیلی و درسی(استرس و رقابت درسی، فشار درسی، مشروطی و اخراجی و..) کمالگرایی افراطی، فشار والدین و کمال گرایی آنان، شکست عاطفی، بی هدفی و بی معنایی در زندگی، سوگ، فقر و مشکلات مالی، اختلالات روانی، مشاجرات و اختلافات خانوادگی ، مصرف مواد مخدر و روانگردان ها و...
روشهای شایع اقدام به خودکشی: پرت شدن از بلندی، مصرف قرص، تیغ زدن رگ دست، حلق آویز کردن، انداختن زیر ماشین، خودسوزی، مصرف قرص برنج  و..می باشد.
افرادی که خودکشی می کنند احساس ناامیدی دائم و احساس قربانی شدن دارند و معمولا ارتباطات ضعیف اجتماعی دارند.
در پایان کارگاه به نقش تاکیدی و کلیدی کارشناسان در شناسایی رفتارهای مشکوک و علایم هشدار دهنده خودکشی و نحوه ارجاع به مرکز مشاوره و راههای تماس  و ارتباطی با مرکز مشاوره دانشگاه (تلفن ها و ایمیل مرکز مشاوره ، اورژانس اجتماعی ) اشاره شد.
مرکز مشاوره در وهله اول می بایست به روانپزشک ارجاع دهد و دارو درمانی آغاز گردد. سپس ارجاع به روانشناس بالینی و مددکار اجتماعی جهت بررسی و پی گیری های مداوم تا زمانی که خطر اقدام به خودکشی رفع شود.
 
::
:: کارگاه شناسایی رفتارهای خودآسیب رسان ::
 | تاریخ ارسال: 1402/2/18 | 
مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه علم وصنعت ایران برگزار می کند. کارگاه تخصصی نحوه تشخیص و ارجاع دانشجویان مشکوک به رفتارهای خودآسیب رسان

مدرسان: 
دکتر سلمان قادری
دکترای مددکاری اجتماعی، عضو اورژانس اجتماعی کشور و عضو تیم مددکاری دانشگاه علم و صنعت ایران

دکتر جعفری
دکترای تخصصی مددکاری اجتماعی.  مدرس دانشگاه و عضو تیم مددکاری مرکز مشاوره دانشگاه تهران 

ویژه: 
کارشناسان آموزشی تمامی دانشکده ها
کارشناسان آموزشی حوزه ستادی معاونت آموزشی
سرپرستان خوابگاه ها
پرسنل حفاظت فیزیکی 
کارشناسان ستادی حوزه معاونت دانشجویی
کارشناسان امور فرهنگی و اجتماعی

زمان: 
چهارشنبه ۲۰ اردیبهشت ساعت ۱۳ الی ۱۵

مکان: 
مجتمع شهید بهرامی دانشگاه علم و صنعت ایران
 
::
:: تمدید فراخوان عضویت در کانون همیاران سلامت ::
 | تاریخ ارسال: 1402/2/16 | 
🔶تمدید مهلت فراخوان عضویت در کانون همیاران سلامت روان مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه علم و صنعت ایران؛

🔹 برخی از فعالیت‌های کانون همیاران سلامت روان:
📌 برگزاری کارگاه‌های آموزشی با محتوای سلامت روان
📌برگزاری مسابقات
📌 برگزاری پویش کتابخوانی
📌 ترویج فعالیت‌های مثبت هنری برای کمک به سلامت روان
 📌برگزاری اردوهای تفریحی
📌 نقد فیلم‌های روانشناختی
📌 کمک و ارجاع دانشجویانی که نیاز به خدمات مشاوره دارند.


🔷 برای عضویت در کانون اطلاعات خود را به ایمیل زیر ارسال نمایید:
moshaverehiust.ac.ir

👈مهلت ارسال مشخصات ۲۱ اردیبهشت ماه

موارد ضروری در ارسال مشخصات شامل:
معدل
مقطع تحصیلی 
رشته تحصیلی 
سابقه فعالیت در حوزه سلامت روان و...
 
::
:: برنامه های هفته خوابگاه ها ::
 | تاریخ ارسال: 1402/2/16 | 
◀️ مرکز مشاوره دانشگاه علم و صنعت ایران به مناسبت هفته خوابگاه ها برگزار می کند:

🔹 برپایی غرفه مشاوره با حضور روانشناس در ورودی خوابگاه  

🔹 انجام آزمونهای روانی به صورت کاملا رایگان در غرفه توسط روانشناس بالینی
 
 🔹 برپایی جلسه گروهی با عنوان مهارت‌های زندگی خوابگاهی

🔹 حضور کادر مرکز مشاوره در برخی از اتاق های خوابگاه ها و معرفی فعالیت‌های مرکز

🔹زمان فعالیت در خوابگاه ۱۶ لغایت ۲۲ اردیبهشت
 
::
:: فراخوان عضویت در کانون همیاران سلامت ::
 | تاریخ ارسال: 1402/2/10 | 
🔰فراخوان عضویت در کانون همیاران سلامت در مرکز مشاوره و سبک زندگی🔰

برخی فعالیت های کانون:
👈برگزاری کارگاه های آموزشی با محتوای سلامت روان
👈برگزاری مسابقات
👈برگزاری پویش کتابخوانی
👈ترویج فعالیت های مثبت هنری برای کمک به سلامت روان
👈برگزاری اردوهای تفریحی
👈نقد فیلم های روانشناختی و ...

موارد ضروری در ارسال مشخصات: معدل، مقطع تحصیلی، رشته تحصیلی، سابقه فعالیت در حوزه سلامت روان
✅مهلت ارسال مشخصات تا ۱۵ اردیبهشت
عضویت در کانون و نحوه ی ارسال مشخصات:  hamyaran_elmos
ایمیل: moshaverehiust.ac.ir
 
::
:: هفتاد و پنجمین نشریه پیام آشنا دانشجو ::
 | تاریخ ارسال: 1402/2/9 | 
هفتاد و پنجمین شماره از نشریه پیام آشنا دانشجو منتشر شد. در این شماره می خوانید: فوائد تنظیم وقت و مدیریت زمان، هدفمندی در زندگی، چطور بیشترین نتایج رو بدست بیاریم؟ و...

👈مسابقه همراه با جایزه ( به پنج نفر) از متن نشریه، تا پایان هر ماه فرصت دارید پاسخ سوالات را به شماره پیامک درج شده در نشریه ارسال فرمایید. ضمناً خانواده های گرامی اعضای هیئت علمی و کارکنان نیز می توانند در این مسابقه شرکت کنند و از جوایز مسابقه بهره مند گردند. 

👈سوالات خود را به پیامک درج شده ارسال نمایید و در شماره های بعدی نشریه جواب خود را دریافت نمایید.

برای دیدن نشریه اینجا کلیک کنید
 
::
:: کارگاه شفافیت قبل از ازدواج ::
 | تاریخ ارسال: 1402/1/28 | 
مرکز مشاوره دانشگاه علم و صنعت ایران، کارگاه تخصصی «شفافیت قبل از ازدواج» را برگزار می کند.
۱️⃣ جلسه خواستگاری
۲️⃣ اوقات فراغت
۳️⃣ معاشرت 
۴️⃣ اقتدار عاطفی

ویژه:
دانشجویان خوابگاه حکیمیه

سخنران: 
استاد حسین‌رضا میرزائی
•مدرس دانشگاه 
•کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی
•کارشناس اورژانس اجتماعی استان تهران

🗓زمان : 
دوشنبه ۲۸ فروردین ماه

⏱ساعت : 
۱۹:۰۰ الی ۲۱:۰۰ 

محل برگزاری کارگاه:
حسینه خوابگاه حکیمیه
 
::
:: کارگاه مهارت های زندگی دانشجویی ::
 | تاریخ ارسال: 1401/12/21 | 
مرکز مشاوره و سلامت، کارگاه تخصصی «مهارت‌های زندگی دانشجویی» را سه شنبه ۲۳ اسفند از ساعت ۱۸ الی ۱۹ در خوابگاه خواهران برگزار می کند.

۱️⃣ تکنیک‌های ارزیابی و مدیریت رابطه‌عاطفی
۲️⃣ تکنیک‌های حفظ رابطه عاطفی 
۳️⃣ چگونگی ترمیم و تغییر وضعیت شکست‌ عاطفی

ویژه:
دانشجویان خوابگاه داخل 


سخنران: 
دکتر مریم بیک‌محمدی


•کارشناس اورژانس اجتماعی

محل برگزاری کارگاه:
خوابگاه خواهران داخل- اتاق تلویزیون
 
::
:: آسیب شناسی عادت های رفتاری نامتعارف ::
 | تاریخ ارسال: 1401/12/21 | 
مرکز مشاوره و سلامت، سلسله جلسات گروه درمانی با عنوان آسیب شناسی عادت‌های رفتاری نامتعارف را برگزار می کند.
۱️⃣ شناسایی و ریشه یابی علت ایجاد عادت های رفتاری نامتعارف
۲️⃣ راهکارهای برطرف نمودن آن(از طریق بارش فکری)
ویژه: دانشجویان خوابگاه (روزهای شنبه_چهارشنبه)
ساعت ۲۱ شب 
مددکار و تسهیلگر
فرشته ایزدی



🗓مکان: خوابگاه خواهران، دفتر مرکز مشاوره
حداکثر تعداد شرکت کننده برای تشکیل جلسات ۵ نفر و حداکثر ۱۲ نفر
جهت هماهنگی حضور با شماره تلفن ذیل هماهنگی بفرمایید:
۰۹۳۹۹۸۸۷۹۴۱
 
::
:: کارگاه افسردگی و بهداشت روان ::
 | تاریخ ارسال: 1401/12/20 | 
مرکز مشاوره و سلامت، کارگاه تخصصی «افسردگی و بهداشت روان» را شنبه ۲۰ اسفندماه از ساعت ۱۹ الی ۲۱ در حسینیه خوابگاه حکیمیه برگزار می کند.

۱️⃣ علایم و نشانگان افسردگی 
۲️⃣ اختلال کج تنظیمی خُلق
۳️⃣ چه افرادی مستعد افسردگی هستند؟ 
۴️⃣ آیا من افسرده‌ام؟ 

ویژه:
دانشجویان خوابگاه حکیمیه

سخنران: 
حسین‌رضا میرزائی

•مدرس دانشگاه 
•کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی
•کارشناس مددکاری اجتماعی در اورژانس اجتماعی استان تهران

 
 
::
:: انتشار هفتاد و چهارمین شماره از نشریه پیام آشنا ::
 | تاریخ ارسال: 1401/12/15 | 
هفتاد و چهارمین شماره از نشریه پیام آشنا دانشجو منتشر شد. در این شماره می خوانید: نوبهار و نوشدن درون آدمی، هنر درست اندیشیدن، هدف گذاری شغلی و...

👈مسابقه همراه با جایزه ( به پنج نفر) از متن نشریه، تا پایان هر ماه فرصت دارید پاسخ سوالات را به شماره پیامک درج شده در نشریه ارسال فرمایید. ضمناً خانواده های گرامی اعضای هیئت علمی و کارکنان نیز می توانند در این مسابقه شرکت کنند و از جوایز مسابقه بهره مند گردند. 

👈سوالات خود را به پیامک درج شده ارسال نمایید و در شماره های بعدی نشریه جواب خود را دریافت نمایید.
::
:: گروه درمانی در خوابگاه ::
 | تاریخ ارسال: 1401/12/13 | 
مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه علم و صنعت ایران، سلسله جلسات گروه درمانی را در خوابگاه برادران برگزار می کند: 

🔰«جلسه اول، کاهش اضطراب و ترس در محیط های دانشجویی » 🔰

۱️⃣ تکنیک‌های مقابله با اضطراب و ترس
۲️⃣ عوامل موثر بر بروز اضطراب و ترس در محیط های دانشجویی 
ویژه: دانشجویان خوابگاه داخل 

تسهیلگر،
دکتر سلمان قادری 

🗓مکان: خوابگاه برادران، بلوک ۶ طبقه همکف دفتر مرکز مشاوره
تشکیل این جلسه منوط به حد نصاب رسیدن است
جهت هماهنگی حضور با شماره تلفن ذیل هماهنگی بفرمایید:
۰۹۱۲۲۵۴۷۲۵۷
 
::
:: کارگاه مهارت ارتباط موثر ::
 | تاریخ ارسال: 1401/12/9 | 
مرکز مشاوره دانشگاه علم و صنعت ایران با همکاری کانون همیاران سلامت روان، کارگاه تخصصی آموزشی مهارت ارتباط موثر را شنبه ۱۳ اسفندماه از ساعت ۱۹ الی ۲۰ در خوابگاه رشید برگزار می‌کند. 

۱️⃣ نحوه شروع ارتباط  
۲️⃣ ارتباط کلامی
۳️⃣ اهمیت زبان بدن در ارتباط 
۴️⃣توانایی همدلی 
۵️⃣همراه با بازی نقش (role playing )

ویژه:
دانشجویان خوابگاه رشید  (برادران)

سخنران: 
فرهاد حسنی 
•مشاور و مددکار اجتماعی مرکز مشاوره دانشگاه
• مددکار اجتماعی بیمارستان امام حسین (ع) 


محل برگزاری کارگاه:
خوابگاه رشید- برادران- اتاق نمازخانه
 
::
:: گزارش سی و چهارمین همایش اولیاء دانشجویان ::
 | تاریخ ارسال: 1401/12/7 | 
سی‌وچهارمین همایش اولیاء دانشجویان جدید دانشگاه علم و صنعت ایران، با شعار «دانشگاه دوستدار خانواده»، روز پنجشنبه ۴ اسفندماه ۱۴۰۱ با حضور رئیس و مسئولان دانشگاه در سالن آمفی‌تئاتر شهید بهرامی برگزار شد.
هدف از برگزاری این همایش، تعامل هرچه بیشتر مرکز مشاوره دانشگاه با اولیاء دانشجویان و آشناسازی آنان با دانشگاه بود.
در ابتدای این برنامه، دکتر معینی (معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه)، ضمن خیر مقدم به اولیای شرکت‌کننده و تبریک اعیاد شعبانیه و با معرفی واحدهای تحت نظر معاونت فرهنگی و اجتماعی و ذکر برخی فعالیت‌های این حوزه، گفت: دانشگاه علم و صنعت ایران، دانشگاهی است که در زمینه فعالیت‌های فرهنگی، اجتماعی و مذهبی، بسیار توانمند و کوشاست. پس از آن، دکتر انبیاء (رئیس دانشگاه)، ضمن خوشامدگویی و تشکر از اولیاء بابت حضور در همایش، به تبیین تاریخچه تاسیس و برخی توانمندی‌ها و موفقیت‌های دانشگاه از جمله کسب رتبه‌های برتر در نظام‌های رتبه‌بندی بین‌المللی پرداخت و گفت:  در دانشگاه علم و صنعت ایران، تشکل‌های دانشجویی بسیار خوبی داریم که فعالیت در آنها می‌تواند در ساخت شخصیت دانشجو، بسیار اثرگذار باشد. همچنین دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و معاونت فرهنگی و اجتماعی، برنامه‌های فاخری را برنامه‌ریزی و اجرا می‌کنند که کمک بزرگی در تکامل شخصیت دانشجویان ماست.
رئیس دانشگاه تاکید کرد: در این دانشگاه، همه ابعاد تربیتی دانشجو مورد توجه ماست و به این دلیل، شاید شرایط فعالیت دانشجو در این عرصه در دانشگاه ما بیش از دانشگاه‌های دیگر، فراهم است. وی گفت: مراقبت از همه دانشجویان، کار ساده‌ای نیست و اگرچه ما قطعا هم تلاش خود را به کار می‌بریم، برای این کار به همکاری والدین، نیاز مبرم داریم.
دکتر انبیاء با اشاره به این مطلب که امروز در دنیا، صرف داشتن مدرک تحصیلی، کافی نیست و دانش‌آموختگان این دانشگاه در بین دانشگاه‌های کشور، بیشترین سهم را در حکمرانی کشور دارند؛ گفت: ما از طریق آموزش مهارت‌های نرم تلاش می‌کنیم دانش‌آموخته دانشگاه علم و صنعت ایران آن چیزی بشود که مورد نیاز و انتظار جامعه است. وی اظهار امیدواری کرد با عنایت خداوند و کمک اولیای دانشجویان، بتوان این فرزندان کشور را به نحوی تربیت کرد که در تراز بالاتر به جامعه و خانواده تحویل داده شوند. سپس حجت‌الاسلام والمسلمین شریف اصفهانی (مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه)، در خصوص ضرورت تعامل هر چه بیشتر اولیاء با دانشگاه و دفتر نهاد رهبری در دانشگاه سخن گفت و بر همدلی اولیاء با فرزندان خود و نظارت درست بر آنها تاکید کرد. سپس دکتر شیرزادی جاوید (رئیس مرکز مشاوره دانشگاه)، به تبیین علل برگزاری همایش اولیاء و نقش و وظیفه مرکز مشاوره در پرداخت. وی بر محرمانه بودن اطلاعات در مرکز مشاوره و نقش برجسته مددکاران و مشاوران در دانشگاه تاکید کرد و از راه‌اندازی یک خط تلفن شبانه‌روزی مددکاری رایگان در دانشگاه برای ارایه ۲۴ ساعته خدمات، در آینده نزدیک خبر داد. دکتر شیرزادی گفت: در حال حاضر، در کانال تلگرامی اولیاء در پیام رسان‌های تلگرام و ایتا به آدرس Olia_IUST و کانال ایتا که به موازات کانال تلگرامی کار می‌کند، ۱۶۰۰ نفر عضو هستند و از اولیاء خواست که در این کانال‌ها عضو شوند تا هم از کارگاه‌هایی که مرکز مشاوره برگزاری می‌نماید و هم از مطالب روانشناختی مندرج در کانال، استفاده کنند. پس از آن، پیروی (رئیس مرکز مشاوره دانشگاه علوم پزشکی ایران)، به ایراد سخنرانی پرداخت. وی به نقش اولیاء در موفقیت فرزندان، اهمیت درک و همدلی متقابل اولیاء با فرزند دانشجو و نقش بسیار مهم و خطیر مراکز مشاوره دانشگاه‌ها در خصوص پیشگیری از آسیب‌های روانی، اجتماعی، فرهنگی سخن گفت و از اولیاء خواست در کنار فرزندان باقی بمانند و آنها را به حال خود رها نکنند.
 در ادامه این مراسم، در جلسه پرسش و پاسخی که با حضور معاونان دانشجویی و فرهنگی و اجتماعی، مدیر امور آموزش، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و رئیس مرکز مشاوره، برگزار شد هر یک از مسئولین به معرفی شرح وظایف حوزه خود پرداختند و به سوالات خانواده‌های دانشجویان در زمینه مسایل مختلف دانشگاهی پاسخ دادند که مقرر شد سوالاتی که به دلیل ضیق وقت، پاسخ داده نشد همراه با پاسخ، در سایت مرکز مشاوره و کانال‌های تلگرام و ایتای اولیاء بارگذاری شود.
لازم به ذکر است در این همایش، ۴۵۰ نفر از اولیاء دانشجویان نو ورود ۱۴۰۱ مقطع کارشناسی و کارشناسی‌ارشد حضور داشتند.
 
::
:: برگزاری کارگاه ارتباط موثر ::
 | تاریخ ارسال: 1401/12/7 | 
مرکز مشاوره دانشگاه علم و صنعت ایران با همکاری کانون همیاران سلامت روان، کارگاه تخصصی آموزشی مهارت ارتباط موثر برگزار می‌کند: 

۱️⃣ نحوه شروع ارتباط  
۲️⃣ ارتباط کلامی
۳️⃣ اهمیت زبان بدن در ارتباط 
۴️⃣توانایی همدلی 
۵️⃣همراه با بازی نقش (role playing )

ویژه:
دانشجویان خوابگاه شهید باقری  (برادران)

سخنران: 
فرهاد حسنی 

•مشاور و مددکار اجتماعی مرکز مشاوره دانشگاه
• مددکار اجتماعی بیمارستان امام حسین (ع) 

🗓زمان : سه شنبه.  نهم اسفند ماه 

⏱ساعت : 
۱۹:۰۰ الی ۲۰:۰۰ 

محل برگزاری کارگاه:
خوابگاه شهید باقری
- برادران- اتاق نمازخانه
 
::
:: همایش والدین دانشجویان نوورود ۱۴۰۱ ::
 | تاریخ ارسال: 1401/12/3 | 
مرکز مشاوره دانشگاه، همایش والدین دانشجویان نوورود ۱۴۰۱ را پنج شنبه ۴ اسفند از ساعت ۹ الی ۱۱/۳۰ در مجتمع شهید بهرامی برگزار می کند. این همایش با حضور و سخنرانی ریاست محترم دانشگاه و اعضای محترم هیئت رئیسه برگزار می گردد.



 
 
::
:: کارگاه مهارت های زندگی دانشجویی ::
 | تاریخ ارسال: 1401/11/30 | 
مرکز مشاوره دانشگاه علم و صنعت ایران کارگاه تخصصی مهارت های زندگی دانشجویی را دوشنبه ۱ اسفند از ساعت ۲۰ الی ۲۱ در خوابگاه خواهران داخل برگزار می کند.

۱️⃣ تکنیک‌های مقابله با استرس و اضطراب
۲️⃣ تکنیک‌های رهایی از افسردگی
۳️⃣ راهکارهای‌ برون رفت از فضای تنهایی و کمرویی
ویژه:
دانشجویان دکتری خوابگاه داخل 

سخنران: 
دکترمریم بیک‌محمدی
•مدرس دانشگاه 
مددکار اجتماعی اورژانس اجتماعی تهران

محل برگزاری کارگاه:
خوابگاه خواهران داخل- اتاق تلویزیون
 
::
:: انتشار هفتادوسومین شماره از نشریه پیام آشنا دانشجو ::
 | تاریخ ارسال: 1401/11/17 | 
هفتاد و سومین شماره از نشریه پیام آشنا دانشجو منتشر شد. در این شماره می خوانید: چگونه شنونده بهتری باشیم تا دیگران به راحتی حرف خود را بزنند، چگونه صحبت کنیم تا دیگران شنوندگان بهتری برایمان باشند، چی میشه که یه رابطه تا مرز نابودی میره و...

👈مسابقه همراه با جایزه ( به پنج نفر) از متن نشریه، تا پایان هر ماه فرصت دارید پاسخ سوالات را به شماره پیامک درج شده در نشریه ارسال فرمایید. ضمناً خانواده های گرامی اعضای هیئت علمی و کارکنان نیز می توانند در این مسابقه شرکت کنند و از جوایز مسابقه بهره مند گردند. 

👈سوالات خود را به پیامک درج شده ارسال نمایید و در شماره های بعدی نشریه جواب خود را دریافت نمایید.

برای دیدن نشریه اینجا کلیک کنید
 
::
:: انتشار هفتاد و دومین شماره از نشریه پیام آشنا دانشجو ::
 | تاریخ ارسال: 1401/10/11 | 
هفتاد و دومین شماره از نشریه پیام آشنا دانشجو منتشر شد. در این شماره می خوانید: اضطراب اجتماعی، بیش فعالی بزرگسالان و...

👈مسابقه همراه با جایزه ( به هشت نفر) از متن نشریه، تا پایان هر ماه فرصت دارید پاسخ سوالات را به شماره پیامک درج شده در نشریه ارسال فرمایید. ضمناً خانواده های گرامی اعضای هیئت علمی و کارکنان نیز می توانند در این مسابقه شرکت کنند و از جوایز مسابقه بهره مند گردند. از شماره بعد ۵ جایزه ۱۰۰۰۰۰۰ ریالی خواهیم داشت.

👈سوالات خود را به پیامک درج شده ارسال نمایید و در شماره های بعدی نشریه جواب خود را دریافت نمایید.
برای دیدن نشریه اینجا کلیک کنید
 
::
:: گزارش کارگاه مهارتهای ارتباطی در بین اعضای خانواده ::
 | تاریخ ارسال: 1401/10/10 | 
کارگاه مهارتهای ارتباطی دربین اعضای خانواده در روز دوشنبه ۵/۱۰/۱۴۰۱ ویژه اعضا هیات علمی و کارکنان از ساعت ۱۳ الی ۱۵ در مجتمع شهید بهرامی با تدریس جناب آقای عزت اله فولادی برگزار گردید. در این کارگاه به نقش ازدواج بصورت ویژه پرداخته شد. ازدواج الگوی ارتباطی جدید انسانی است. ازدواج میتواند سبک زندگی جدیدی را فراهم نماید. بنا و تشکیل خانواده براساس ازدواج اتفاق می افتد و کسانی که فکر میکنند با ازدواج می توانند خانواده ها را کنار بگذارند در اشتباه هستند.
خانواده ای که میتواند دو فرهنگ را گره بزند میتواند باعث رفاه بشود و خانواده ای بهنجار است که بتواند معیارهای اخلاقی روشنی داشته باشد. در خانواده هایی که زندگیشان تناسب دارد و ایده آل است درجه ای از آزادی برای اعضا وجود دارد و اعضا با هم روابط بین فردی و میان فردی مثبتی دارند. ارتباط نقش درمانی و آرامبخشی دارد. کیفیت رابطه با همسر مهم است. تحقیقات نشان می دهد نسبت تعاملات مثبت و منفی زوج های موفق ۵ به ۱ است و در زوج های مشکل دار این نسبت بر عکس است. هرگاه تعامل زوج ها مثبت بود روابط پایدار است. تعامل متقابل و رشد انگیز. در خانواده موفق به تفاوت جنسیتی وقوف دارند. برای مثال مردان دنبال حقایق هستند و خانم ها دنبال خود ارتباط هستند. نقش ارتباط برای زنان مهم است. خود افشایی کنترل شده نیز نقش مهمی دارد.
زوج های موفق، می توانند احساسات و عواطف خودشان را با هم در میان بگذارند. مشارکت در فعالیت و مسئولیت ها نیز مهم است. سپس به تقسیم بندی خانواده ها اشاره شد. خانواده متزلزل و شکننده و خانواده متعادل و خانواده متعالی، که به ویژگی هر کدام بطور مفصل پرداخته شد. در پایان جلسه پرسش و پاسخ برگزار گردید و استاد محترم به سوالات شرکت کنندگان پاسخ دادند.
 
::
:: کارگاه آشنایی با مهارت خودآگاهی ::
 | تاریخ ارسال: 1401/9/30 | 
مرکز مشاوره دانشگاه علم و صنعت ایران با همکاری کانون همیاران سلامت روان، کارگاه تخصصی آشنایی با مهارت خودآگاهی را شنبه ۳ دی ماه از ساعت ۱۹ الی ۲۰ در خوابگاه داخل خواهران سالن تلویزیون برگزار می‌کند.

۱- تعریف خودآگاهی 
۲- نیازها و خواسته‌ها
ویژه:
دانشجویان خوابگاه داخل (خواهران)


سخنران: 
سرکار خانم فرشته ایزدی
•مدرس کارگاه‌های مهارت زندگی
•مشاور و مددکار اجتماعی مرکز مشاوره دانشگاه علم و صنعت
•مدیر واحد مددکاری انجمن اهدای عضو ایرانیان 


 
 
::
:: گزارش کارگاه مهارتهای ضروری در زندگی دانشجویی ::
 | تاریخ ارسال: 1401/9/28 | 
کارگاه مهارتهای ضروری در زندگی دانشجویی مدیریت برنامه ریزی و مدیریت استرس و شناخت شخصیت در تاریخ ۲۱/۹/۱۴۰۱ روز دوشنبه از ساعت ۱۳ الی ۱۴:۳۰ در مجتمع شهید بهرامی ویژه دانشجویان نو ورود ۱۴۰۱، با تدریس سرکار خانم دکتر مژگان پور دل برگزار گردید.
در این کارگاه به مهارت هدفمندی و برنامه ریزی پرداخته شد. برنامه ریزی یک مهارت است و برای برنامه ریزی الگو لازم است. انتخاب برای برنامه ریزی باید درست انجام شود تا مسیر درست پیموده شود تا دقیقا به جایی که میخواهیم برسیم. هدف مسیر را مشخص میکند و اینکه فعالیت باید منسجم باشد.
جمله ای از حضرت علی علیه السلام در این خصوص وجود دارد که میفرمایند: بزرگ فکر کن، کوچک عمل کن، الان شروع کن منظور امام بزرگوار این است که سقف آرزوهامون بلند باشد و لیکن در راه رسیدن به آرزوها باید گامهای هدفمند و کوچک برداشت و اکنون موقع آغاز است. ما باید سقف آرزوهایمان با توانمندی هامون بالا برود . آدمها توانمندی های متفاوتی دارند و ما باید حواسمون به توانمندی هایمان باشه و همچنین به تفاوت توانمندی هامون نیز توجه داشته باشیم.
هر انسانی منحصر بفرد است. توانمندی های خودمون رو پیدا کنیم و بر اساس آن حرکت کنیم تا بتوانیم به چیزی که میخواهیم برسیم. گامهای کوچک برداریم و آهسته و پیوسته قدم برداریم. قطعا موفقیت های کوچک آغاز موفقیت های بزرگ است . اولویت بندی هدف ها خیلی مهم است. البته مهارت ارتباط موثر نیز در راه رسیدن به اهدافمون بسیار موثراست. در ادامه کارگاه جلسه پرسش و پاسخ برگزار گردید. و مدرس کارگاه به سوالات دانشجویان پاسخ دادند.
 
::
:: کارگاه بررسی ویژگی های افرادی که مناسب ازدواج نیستند ::
 | تاریخ ارسال: 1401/9/28 | 
مرکز مشاوره دانشگاه علم و صنعت ایران، کارگاه تخصصی «بررسی ویژگی‌های افرادی که مناسب ازدواج نیستند» را دوشنبه ۲۸ آذرماه از ساعت ۱۹ الی ۲۱ در حسینیه خوابگاه حکیمیه برگزار می کند.

۱️⃣ با چه کسانی نباید ازدواج کرد
۲️⃣ اختلال‌های شخصیت(خودشیفته، مرزی،پارانوئید و...) 
۳️⃣ اعتیاد به مواد مخدر و ارتباط آن به ازدواج
۴️⃣فقدان استقلال و مسئولیت پذیری در ازدواج

ویژه:
دانشجویان خوابگاه حکیمیه


سخنران: 
استاد حسین‌رضا میرزائی
•مدرس دانشگاه 
•کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی
•کارشناس مددکاری اجتماعی در اورژانس اجتماعی استان تهران
 
::
:: آشنایی با مهارت های ارتباطی در بین اعضاء خانواده ::
 | تاریخ ارسال: 1401/9/26 | 
مرکز مشاوره دانشگاه علم و صنعت ایران با همکاری دفتر مشاوره سلامت و سبک زندگی وزارت علوم، کارگاه تخصصی آشنایی با مهارت‌های ارتباطی در بین اعضاء خانواده را برگزار می کند. این کارگاه دوشنبه ۵ دی ماه از ساعت ۱۳ الی ۱۴/۳۰ برگزار می گردد.
۱- نقش والدین درخانواده(نیازها،مرزها و اشتباهات)
۲- ویژگی خانواده های موفق و ناموفق در امر مهارت ارتباطی
۳- پرسش و پاسخ مدرس کارگاه و شرکت کنندگان

                      با شعار:
خانواده موفق، جامعه سالم و پرنشاط

ویژه:
اعضای هیات علمی،کارمندان و دانشجویان دکتری و خانواده دانشگاهیان علم و صنعت ایران


👈همراه با گواهی دانش‌افزایی ویژه اساتید و امتیاز ارتقاء برای کارمندان (مخاطبین حضوری)

👈لینک شرکت در کارگاه برای سایر والدین دانشجویان و مهمانان خارج از دانشگاه:

http://meeting.iust.ac.ir/vc
پس از ورود با لینک فوق با استفاده از کد ۶۸۲۲۵۲  وارد جلسه شوید.

سخنران: 
دکتر عزت‌اله فولادی

مدرس دانشگاه 
عضو کارگروه تحصیلی- شغلی وزارت علوم 

دبیر نشست: 
عادل فتح اللهی نوشهر
مددکار اجتماعی دانشگاه علم و صنعت ایران

محل برگزاری کارگاه:
مجتمع شهید بهرامی
 
::
:: کارگاه آشنایی با مهارت خودآگاهی ::
 | تاریخ ارسال: 1401/9/21 | 
مرکز مشاوره دانشگاه علم و صنعت ایران با همکاری کانون همیاران سلامت روان، کارگاه تخصصی آشنایی با مهارت خودآگاهی ؛ با تاکید بر مشاوره پیش از ازدواج را سه شنبه ۲۲ آذرماه از ساعت ۱۹ الی ۲۰ برگزار می‌کند. 

۱️⃣ تعریف خودآگاهی 
۲️⃣ نیازها و خواسته‌ها
۳️⃣ راهکارهای تقویت عزت نفس 
۴️⃣تکنیک های مشاوره پیش از ازدواج 
۵️⃣همراه با بازی نقش (role playing )

ویژه:
دانشجویان خوابگاه رشید  (برادران)

سخنران: 
فرهاد حسنی 
•مشاور و مددکار اجتماعی مرکز مشاوره دانشگاه
• مددکار اجتماعی بیمارستان امام حسین (ع) 

محل برگزاری کارگاه:
خوابگاه رشید- برادران- اتاق نمازخانه
 
::
:: کارگاه آشنایی با مهارت خودآگاهی با تاکید بر مشاوره پیش از ازدواج ::
 | تاریخ ارسال: 1401/9/19 | 
مرکز مشاوره دانشگاه علم و صنعت ایران با همکاری کانون همیاران سلامت روان، کارگاه تخصصی آشنایی با مهارت خودآگاهی ؛ با تاکید بر مشاوره پیش از ازدواج را شنبه ۱۹ آذرماه از ساعت ۱۹ الی ۲۰ در اتاق نمازخانه خوابگاه شهیدباقری برگزار می‌کند.

۱️⃣ تعریف خودآگاهی 
۲️⃣ نیازها و خواسته‌ها
۳️⃣ راهکارهای تقویت عزت نفس 
۴️⃣تکنیک های مشاوره پیش از ازدواج 
۵️⃣همراه با بازی نقش (role playing )

ویژه:
دانشجویان خوابگاه شهید باقری  (برادران)

سخنران: 
فرهاد حسنی
•مشاور و مددکار اجتماعی مرکز مشاوره دانشگاه
•مددکاراجتماعی بیمارستان امام حسین (ع) 
 
 
::
:: انتشار هفتادویکمین نشریه پیام آشنا ::
 | تاریخ ارسال: 1401/9/16 | 
هفتاد و یکمین شماره از نشریه پیام آشنا دانشجو منتشر شد. در این شماره می خوانید: تحصیل در دانشگاه، افسردگی، آمادگی برای امتحانات و ... . 

👈مسابقه همراه با جایزه ( به هشت نفر) از متن نشریه، تا پایان هر ماه فرصت دارید پاسخ سوالات را به شماره پیامک درج شده در نشریه ارسال فرمایید. ضمناً خانواده های گرامی اعضای هیئت علمی و کارکنان نیز می توانند در این مسابقه شرکت کنند و از جوایز مسابقه بهره مند گردند.

👈سوالات خود را به پیامک درج شده ارسال نمایید و در شماره های بعدی نشریه جواب خود را دریافت نمایید.

برای دیدن نشریه اینجا کلیک کنید
 
::
:: کارگاه آشنایی با مهارت های زندگی دانشجویی ::
 | تاریخ ارسال: 1401/9/16 | 
مرکز مشاوره دانشگاه علم و صنعت ایران با همکاری دفتر مشاوره سلامت و سبک زندگی وزارت علوم، کارگاه تخصصی آشنایی با  مهارت‌های ضروری در زندگی دانشجویی را برگزار می کند.
۱ مدیریت برنامه‌ریزی 
۲مدیریت استرس
۳ شناخت شخصیت

ویژه:
دانشجویان نوورود ۱۴۰۱ مقطع کارشناسی

سخنران: 
سرکار خانم مژگان پوردل
•دوره دکتری تخصصی مشاوره
۰مشاور مراکز مشاوره دانشگاهی


دبیر نشست: 
عادل فتح اللهی نوشهر
مددکار اجتماعی دانشگاه علم و صنعت ایران

🗓زمان : 
دوشنبه ۲۱ آذر ماه

⏱ساعت : 
۱۳:۰۰ الی ۱۴:۳۰ 

محل برگزاری کارگاه:
مجتمع شهید بهرامی
 
::
:: آخرین مهلت تکمیل کارنامه سلامت روان ::
 | تاریخ ارسال: 1401/9/13 | 
مرکز مشاوره و سلامت دانشگاه، طرح پایش سلامت روان را اجرا می نماید. با توجه به تاکید سازمان اموردانشجویان وزارت علوم، تکمیل پرسشنامه کارنامه سلامت روان اجباری می باشد. آخرین مهلت تکمیل کارنامه سلامت روان ۳۰ آذرماه می باشد. پس از پایان این مهلت عواقب آموزشی به عهده دانشجو خواهد بود.

✅ ویژه تمام دانشجویان شاغل به تحصیل و ورودی جدید در تمام مقاطع تحصیلی

👈دانشجویانیکه هنوز نسبت به تکمیل پرسشنامه اقدام نکرده اند، برای تکمیل کارنامه سلامت روان به سامانه سجاد به آدرس ذیل مراجعه نمایید.
https://portal.saorg.ir/mentalhealth

پس از ثبت نام در سامانه سجاد و دریافت نام کاربری و کلمه عبور اقدام به تکمیل کارنامه سلامت روان نمایید. در صورتیکه قبلا ثبت نام کرده اید با همان نام کاربری و کلمه عبور اقدام به تکمیل کارنامه نمایید.
 
::
:: گزارش کارگاه آشنایی با مهارتهای ضروری در زندگی دانشجویی ::
 | تاریخ ارسال: 1401/8/28 | 
کارگاه تخصصی آشنایی با مهارتهای ضروری در زندگی دانشجویی، ویژه دانشجویان نو ورود ۱۴۰۱ مقطع کارشناسی با تدریس جناب آقای دکتر عزت اله فولادی مدرس دانشگاه و مدیر سابق کمیسیون راهبردی تحول بنیادین شورای عالی آموزش و پرورش و عضو کارگروه تحصیلی شغلی وزارت علوم، در روز دوشنبه  مورخ ۲۳ آبان ۱۴۰۱ از ساعت ۱۳ الی ۱۴:۳۰ در مجتمع شهید بهرامی دانشگاه برگزار گردید.
 در این کارگاه به دودسته از مهارتها، مهارت های درون فردی و مهارتهای میان فردی پرداخته شد.  در ضمن در مورد انتخاب هدف نیز توضیحاتی مبنی بر اینکه هدف باید قابل دسترسی باشد و واقع بینانه و قابل اندازه گیری باشد و باید بتوان هدف را کوچک کوچک کرد تا بتوان به آن دسترسی داشت اشاره شد. در ادامه در خصوص تعریف استرس و نحوه مدیریت استرس و اضطراب  و مدیریت برنامه ریزی و شناخت شخصیت مطالبی ارائه شد. 
 
::
:: کارگاه آشنایی با مهارت خودآگاهی ::
 | تاریخ ارسال: 1401/8/28 | 
 مرکز مشاوره دانشگاه علم و صنعت ایران با همکاری کانون همیاران سلامت روان، کارگاه تخصصی آشنایی با مهارت خودآگاهی را برگزار می کند. این کارگاه شنبه ۲۸ مردادماه از ساعت ۱۹ الی ۲۰ در خوابگاه داخل برادران بلوک ۵ اتاق تلویزیون اجرا می گردد.

سرفصل های کارگاه:

۱️⃣ تعریف خودآگاهی 
۲️⃣ نیازها و خواسته‌ها
۳️⃣ راهکارهای تقویت عزت نفس 

ویژه:
دانشجویان خوابگاه داخل (برادران)

سخنران: 
دکتر سلمان قادری

•مدرس دانشگاه 
•مشاور و مددکار اجتماعی مرکز مشاوره
•کارشناس مددکاری اجتماعی در اورژانس اجتماعی استان تهران

 
 
::
:: اردوی یکروزه تهرانگردی ::
 | تاریخ ارسال: 1401/8/24 | 
کانون همیاران سلامت روان با همکاری مرکز مشاوره دانشگاه علم و صنعت، سری دوم تورهای یک روزه تهرانگردی را برگزار می‌کند.
این بار کاخ سعد آباد ... 

🎗✅  کاخ سبز
🎗✅  کاخ جمهور 
🎗✅  موزه فرشچیان
🎗✅  موزه مینیاتور
   و ...

📆 تاریخ برگزاری
- پنجشنبه ۲۶ آبان ( ویژه پسران)🙎‍♂️
- جمعه ۲۷ آبان (ویژه  دختران)🙍‍♀️


🔔🕘 زمان و مکان حرکت : ۹ صبح، سر در  اصلی دانشگاه ( درب شماره ۱ )

💳💸 هزینه ثبت نام: ۲۵ هزار تومان 

به همراه ناهار و پذیرایی

⚠️ ظرفیت محدود‼️

➖➖➖➖➖➖➖➖

🙍‍♀لینک ثبت نام دختران :

https://evnd.co/xzZbi

🙍‍♂لینک ثبت نام پسران:

https://evnd.co/PS۶Ng

➖➖➖➖➖➖➖➖

⚜️جهت کسب اطلاعات بیشتر در کانال تلگرامی کانون همیاران سلامت عضو شوید

🆔 hamyar_iust
 
::
:: کارگاه چالش ها و فرصت های زندگی دانشجویی ::
 | تاریخ ارسال: 1401/8/22 | 
مرکز مشاوره دانشگاه علم و صنعت ایران، کارگاه تخصصی چالش‌ها و فرصت‌های زندگی دانشجویی را سه شنبه ۲۴ آبان ماه از ساعت ۱۹ الی ۲۱ در خوابگاه حکیمیه برگزار می کند. بهداشت روان، روابط دانشجویی و راهکارهای مقابله با استرس از عناوین مورد بحث در این کارگاه خواهند بود.
سخنران: 
استاد حسین‌رضا میرزائی

•مدرس دانشگاه 
•کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی
•کارشناس مددکاری اجتماعی در اورژانس اجتماعی استان تهران
•مشاور و مددکاراجتماعی مرکز مشاوره دانشگاه

 
::
:: کارگاه مهارت های ضروری در زندگی دانشجویی ::
 | تاریخ ارسال: 1401/8/22 | 
مرکز مشاوره دانشگاه علم و صنعت ایران، کارگاه تخصصی آشنایی با  مهارت‌های ضروری در زندگی دانشجویی را برگزار می کند. مدیریت استرس، مدیریت برنامه‌ریزی، شناخت شخصیت از عناوین مورد بحث در این کارگاه می باشد. این کارگاه ویژه دانشجویان نوورود ۱۴۰۱ مقطع کارشناسی می باشد.
سخنران: 
دکتر عزت‌الله فولادی
•مدرس دانشگاه 
•مدیر سابق کمیسیون راهبری تحول بنیادین شورای عالی آموزش و‌ پرورش
•عضو کارگروه تحصیلی- شغلی وزارت علوم 
دبیر نشست: 
عادل فتح اللهی نوشهر

مددکار اجتماعی دانشگاه علم و صنعت ایران

🗓زمان : 
دوشنبه ۲۳ آبان ماه


⏱ساعت : 
۱۳:۰۰ الی ۱۴:۳۰ 


محل برگزاری کارگاه:
مجتمع شهید بهرامی
 
::
:: برنامه حضور مشاوران در خوابگاه ::
 | تاریخ ارسال: 1401/8/14 | 

 *اعلام زمانبندی حضور مشاوران مرکز مشاوره دانشگاه در خوابگاه خواهران* 

*فرشته ایزدی* 
مشاور مرکز مشاوره دانشگاه
روزهای حضور:

شنبه ها ۱۷/۳۰ الی ۲۲/۳۰
چهارشنبه ها ۱۷/۳۰ الی ۲۲/۳۰

*مریم بیک‌محمدی* 
مشاور مرکز مشاوره دانشگاه

روزهای حضور:

یکشنبه‌ها: ۱۶ الی ۲۱
دوشنبه‌ها: ۱۶ الی ۲۱
سه‌شنبه‌ها:۱۶ الی ۲۱


محل حضور: 
*خوابگاه خواهران،جنب سرپرستی، دفتر مرکز مشاوره دانشگاه علم و صنعت*
 
::
:: انتشار هفتادمین نشریه پیام آشنا دانشجو ::
 | تاریخ ارسال: 1401/8/14 | 
هفتادمین شماره از نشریه پیام آشنا دانشجو منتشر شد. در این شماره می خوانید: سازگاری دانشجویان ورودی جدید با محیط دانشگاه، مدیریت تنش و استرس و ...

👈مسابقه همراه با جایزه ( به هشت نفر) از متن نشریه، تا پایان هر ماه فرصت دارید پاسخ سوالات را به شماره پیامک درج شده در نشریه ارسال فرمایید. ضمناً خانواده های گرامی اعضای هیئت علمی و کارکنان نیز می توانند در این مسابقه شرکت کنند و از جوایز مسابقه بهره مند گردند.

👈سوالات خود را به پیامک درج شده ارسال نمایید و در شماره های بعدی نشریه جواب خود را دریافت نمایید.
::
:: برنامه حضور مشاور در خوابگاه خواهران ::
 | تاریخ ارسال: 1401/8/8 | 
🔰 *اعلام زمانبندی حضور مشاور مرکز مشاوره دانشگاه در خوابگاه خواهران* 🔰

*مریم بیک‌محمدی* 
مشاور مرکز مشاوره دانشگاه

روزهای حضور:
یکشنبه‌ها:۱۶ الی ۲۱
دوشنبه‌ها:۱۶الی۲۱
سه‌شنبه‌ها:۱۶ الی ۲۱

محل حضور: 
*خوابگاه خواهران،جنب سرپرستی، دفتر مرکز مشاوره دانشگاه علم و صنعت*
 
::
:: ساعت حضور مشاوران در خوابگاه ::
 | تاریخ ارسال: 1401/8/1 | 
برنامه حضور مشاوران در خوابگاه داخل به شرح زیر می باشد:

*دکتر سلمان قادری* 
مشاور مرکز مشاوره دانشگاه

روزهای حضور:
شنبه‌ها:۱۷ الی ۲۱
سه‌شنبه‌ها:۱۵ الی ۱۹



*عادل فتح اللهی نوشهر*  
مشاور مرکز مشاوره دانشگاه

روزهای حضور:
یکشنبه‌ها: ۱۵ الی ۲۰
دوشنبه‌ها: ۱۵ الی ۲۰

محل حضور: *خوابگاه داخل کوی بسیج(برادران)،جنب حسینه شهدا*
 
::
:: ایمیل جدید دفتر مشاوره و سلامت سازمان اموردانشجویان ::
 | تاریخ ارسال: 1401/7/27 | 
در راستای تکریم دانشجویان و کارشناسان دانشگاه ها و ارتباط سازنده و مستقیم این عزیزان با دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی سازمان اموردانشجویان، این دفتر در کنار سایر راه های ارتباطی جهت سهولت امر، نسبت به ایجاد یک ایمیل سازمانی با نشانی chfeedbacksaorg.ir  اقدام نموده است. دانشجویان و کارشناسان محترم می توانند درخواست، نظرات، سوالات، انتقادات و پیشنهادات خود را با این دفتر بصورت مستقیم در میان بگذارند. از ارسال ایمیل های اداری و پاسخ نامه های ارسالی به این ایمیل خودداری نمایید.
 
::
:: انتشار شصت و نهمین نشریه پیام آشنا دانشجو ::
 | تاریخ ارسال: 1401/7/16 | 
مرکز مشاوره دانشگاه علم و صنعت، شصت و نهمین شماره از نشریه پیام آشنا دانشجو را ویژه ورودی های جدید منتشر کرد.
در این شماره می خوانید: آداب معاشرت با هم اتاقی، آداب معاشرت در فضای مجازی و ...

👈مسابقه همراه با جایزه ( به هشت نفر) از متن نشریه، تا پایان هر ماه فرصت دارید پاسخ سوالات را به شماره پیامک درج شده در نشریه ارسال فرمایید. ضمناً خانواده های گرامی اعضای هیئت علمی و کارکنان نیز می توانند در این مسابقه شرکت کنند و از جوایز مسابقه بهره مند گردند.

👈سوالات خود را به پیامک درج شده ارسال نمایید و در شماره های بعدی نشریه جواب خود را دریافت نمایید.
برای دیدن نشریه اینجا کلیک کنید
 
::
:: کارگاه نقش فعالیت های فرهنگی در سلامت روان دانشجویان ::
 | تاریخ ارسال: 1401/7/10 | 
مرکز مشاوره و سلامت، کارگاه تخصصی نقش فعالیت‌های فرهنگی در سلامت روان دانشجویان را دوشنبه ۱۸ مهرماه از ساعت ۱۹ الی ۲۰ برگزار می کند.

👈همراه با *اعطای گواهی به دانشجویان شرکت کننده در کارگاه از طرف مرکز مشاوره دانشگاه* 
سخنران: 
*دکتر مرتضی منادی* 
عضو هیئت علمی گروه روان‌شناسی تربیتی دانشگاه الزهرا(س)
دانش‌آموخته دانشگاه پاریس

دبیر اجرایی نشست: 
*عادل فتح اللهی نوشهر* 
مددکار اجتماعی دانشگاه علم و صنعت ایران

لینک مجازی شرکت در کارگاه:
https://www.skyroom.online/ch/adel_fa۴۵۰۰/culture-activity

محل برگزاری کارگاه: *خوابگاه داخل کوی بسیج(برادران)،حسینه شهدا*
 
::
:: نقش اساتید در ایجاد حس امید و نشاط در دانشجویان ::
 | تاریخ ارسال: 1401/6/29 | 
کارگاه تخصصی نقش اساتید در ایجاد حس امید و نشاط در دانشجویان، ویژه اساتید دانشگاه علم و صنعت ایران در روز دوشنبه مورخ ۲۸/۶/۱۴۰۱ در مجتمع امام خمینی برگزار گردید. در این کارگاه حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای دکتر شریف اصفهانی سرپرست نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علم وصنعت ایران و جناب آقای دکتر مهدی وجدانی همت رییس مرکز مشاوره دانشگاه علامه طباطبایی و جناب آقای دکتر عبدالعالی رییس شبکه آموزش و عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت ایران به ارایه نظرات و تجربیات ارزشمند خود پرداختند.
 ابندا حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای دکتر شریف اصفهانی در خصوص احترام گذاشتن به اساتید و همچنین به نقش همراهی و همنوایی با دانشجو اشاره کردند. در ادامه به چند سبک فرزند پروری اشاره داشتند(سبک مستبدانه، سبک مقتدرانه، سبک منفعلانه و سبک تسهیل گر) و سبک فرزند پروری مقتدرانه را به عنوان سبک درست تربیتی معرفی کردند.

سپس جناب آقای دکتر وجدانی همت در خصوص اینکه دانشجویان در حال انتقال دوره های رشدی خود هستند و از دوره نوجوانی وارد دوره جوانی شده اند و تغییرات جسمانی، روانشناختی، اجتماعی را تجربه می کنند که در این بین نقش همسالان بسیار مهم است. ایشان نقش الگوهای رفتاری را نیز مهم دانستند و اساتید بعنوان الگوهای رفتاری نقش کلیدی دارند. تحقیقات اخیر روانشناسان مثبت نگر دنیا به این سمت می رود که ما برای ایجاد نشاط در خودمان باید سخت گیری هایمان نسبت به خودمان را کاهش دهیم. ما در مورد بحث نشاط باید سیستمی نگاه کنیم و باید کل چرخه زندگی فرد را در نظر بگیریم. قدردانی کردن، حرکت از سمت لذات جسمانی به لذات بالاتر و سهیم شدن شادی خود با دیگران و گفتگوی سازنده باخود نقش مهمی در ایجاد نشاط در افراد دارد. سپس جناب آقای دکتر عبدالعالی عضو محترم هیات علمی دانشگاه علم وصنعت ایران سخنان خود را آغاز کرده و بسیار تاکید بر این نکته داشتند که ما بعنوان اساتید باید دانشجویان را مثل برادر یا خواهر خود و یا فرزند خود بدانیم و دوستشان داشته باشیم و محبت کنیم.و عالی ترین مرتبه زندگی را محبت دانستند و  اینکه اگر دانشجویان به این مساله پی ببرند که ما خودشان را دوست داریم و نه مقاله  و نمراتشان را و... ارتباط استاد با دانشجو عمیق تر می شود.
 
::
:: کارگاه نقش اساتید در ایجاد امید و نشاط در دانشجویان ::
 | تاریخ ارسال: 1401/6/27 | 
مرکز مشاوره دانشگاه علم و صنعت ایران، کارگاه تخصصی نقش اساتید در ایجاد حس امید و نشاط در دانشجویان را ویژه اساتید برگزار می کند.

👈همراه با *اعطای گواهی* امتیاز فرهنگی به اعضای هیات علمی

👈 با رویکرد به اشتراک گذاشتن تجربیات شرکت کنندگان در کارگاه در موضوع ایجاد حس امید و نشاط در دانشجویان

 سخنرانان: 
۱️⃣  *حجت الاسلام والمسلمین دکتر شریف اصفهانی* 
سرپرست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علم و صنعت ایران 

۲️⃣  *دکتر مهدی وجدانی همت* 
رئیس مرکز مشاوره دانشگاه علامه طباطبایی

 ۳️⃣ *دکتر علی عبدالعالی* 
مدیر شبکه آموزش سیما و عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت ایران


دبیر اجرایی نشست: 
 *عادل فتح اللهی* 
 مددکار اجتماعی دانشگاه علم و صنعت ایران


🗓️زمان : 
 *دوشنبه ۲۸ شهریور ماه* 

⏱️ساعت : 
 *۱۳:۳۰ الی ۱۵* 



 محل کارگاه: *طبقه فوقانی مجتمع امام خمینی (ره)*
 
::
:: اجرای پایش سلامت روان دانشجویان ::
 | تاریخ ارسال: 1401/6/16 | 
مرکز مشاوره و سلامت با همکاری کانون همیاران سلامت طرح پایش سلامت روان را اجرا می نماید. این طرح ویژه تمام دانشجویان شاغل به تحصیل و ورودی جدید در تمام مقاطع تحصیلی می باشد.

👈تکمیل کارنامه سلامت روان برای کلیه دانشجویان اجباری است و عواقب آموزشی عدم تکمیل و عدم تایید انتخاب واحد، به عهده دانشجو می باشد.

👈برای تکمیل کارنامه سلامت روان به سامانه سجاد به آدرس ذیل مراجعه نمایید.

https://portal.saorg.ir/mentalhealth

پس از ثبت نام در سامانه سجاد و دریافت نام کاربری و کلمه عبور اقدام به تکمیل کارنامه سلامت روان نمایید. در صورتیکه قبلا ثبت نام کرده اید با همان نام کاربری و کلمه عبور اقدام به تکمیل کارنامه نمایید.
 
::
:: گزارش کارگاه مهارتهای ارتباطی در دوران پساکرونا ::
 | تاریخ ارسال: 1401/6/16 | 
گزارش کارگاه مهارتهای ارتباطی با نگاه به سبک زندگی دانشجویان در پسا کرونا در روز دوشنبه مورخ ۱۴/۶/۱۴۰۱ از ساعت ۱۳:۳۰ الی ۱۵:۳۰ ویژه اساتید و کارکنان دانشگاه در آمفی تئاتر شهید بهرامی بصورت حضوری برگزار گردید.
این کارگاه با تلاوتی چند از آیات قرآن مجید آغاز گردید. ابتدا جناب آقای دکتر شیرزادی جاوید مدیر محترم مرکز مشاوره دانشگاه، ضمن  خیر مقدم به اساتید و کارکنان محترم هدف از برگزاری کارگاه را توضیح دادند. سپس جناب آقای دکتر شفیعا عضو محترم هیات علمی دانشکده صنایع از تجارب ارزنده خود در خصوص مهارتهای ارتباطی با دانشجویان در طی سالهای خدمت خود توضیحاتی ارائه کردند.
سپس جناب آقای دکتر وجدانی همت مدیر محترم مرکز مشاوره دانشگاه علامه،  بعنوان مدرس در خصوص مهارتهای ارتباطی با نگاه به سبک زندگی دانشجویان در پسا کرونا  مطالبی را به سمع و نظر شرکت کنندگان ارائه دادند. ایشان اشاره داشتند اساتید کارمندان و دانشجویان در واقع در محیط دانشگاه زندگی میکنند و اینکه ما دانشگاهیان بتوانیم مهارت زندگی کردن در دانشگاه را بلد باشیم گام مهمی برداشتیم و اینکه ما باید احساس تعلق خاطرنسبت به دانشگاه و مجموعه آن داشته باشیم. ما با بحران کرونا در سطح جهانی مواجه شدیم و برخی معتقدند که همانطور که دنیا بعد جنگ جهانی اول و جنگ جهانی دوم به دو قسمت تقسیم شد، دنیای امروزی بعد کرونا نیز به دو بخش جهان قبل کرونا و بعد کرونا تبدیل شد. اگر ما دانشجویان قبل کرونا را با دانشجویان بعد کرونا مقایسه کنیم کاملا متفاوت هستند. ما در حال حاضر  با چهار محور مواجه هستیم . اولین محور باورهای مربوط به سلامت است. دومین محور مهارت های خود رهبری است .مهارت سوم ایجاد روابط سالم است. و محور چهارم داشتن مرزهای شفاف و انعطاف پذیر در روابط بین فردی است. در حال حاضر که قرار است دانشگاهها حضوری شود ما در مهر ماه با چه دانشجویانی مواجه هستیم؟ پژوهش های جامعه دانشجویی نشان می دهد که ۴۰ تا ۸۰ درصد دانشجویان علایم اضطرابی شدید رو تجربه کردند. درصد زیادی از دانشجویان استرس های بسیار شدیدی را تجربه کردند. و این دانشجویان اگر خودشان کرونا گرفتند ویا اطرافیان آنها کرونا گرفتند  افرادی که مرگ کرونا را تجربه کردند میزان استرس های آنها چند برابر شده است.
.مساله دوم هر چقدر سن افراد پایین تر باشند و افراد اشتغال نداشته باشند میزان استرس اونها بالاتره و بیش از ۳۰ درصد دانشجویان اختلال  استرس پس از سانحه را تجربه کردند و تحقیقات نشان داده افرادی که در دوره قبل کرونا اختلال روانشناختی داشتند دردوره کرونا اختلال روانی شان بیشتریا چند برابر شده است. و نکته مهم دیگری که در کارگاه به آن اشاره شد این است که اساتید محترم و کارکنان دانشگاه باید نسبت به علائم و رفتارهای دانشجو حساس باشند و بالاخص هر مورد غیر طبیعی را به  مدیر مرکز مشاوره منتقل کنند.  و نکته آخر اینکه  دانشجویان ورودی جدید چون از دوره دبیرستان به دانشگاه انتقال پیدا کردند در واقع از دوره نوجوانی به دوره جوانی راه پیدا کردند باید این گذار از لحاظ روانی نیز صورت بگیرد و ما باید دانشجویان را درک کنیم. و کلام آخر اینکه اجازه بدهیم دوره گذاراز نوجوانی به جوانی با آرامش بیشتری طی شود.
 
::
:: شصت و هشتمین نشریه پیام آشنا دانشجو ::
 | تاریخ ارسال: 1401/6/13 | 
مرکز مشاوره دانشگاه علم و صنعت شصت و هشتمین شماره از نشریه پیام آشنا دانشجو را منتشر کرد. در این شماره می خوانید: قدرت نه گفتن، سوءاستفاده عاطفی، برنامه ریزی درسی چگونه انجام می شود و ... . 
👈مسابقه همراه با جایزه ( به هشت نفر) از متن نشریه، تا پایان هر ماه فرصت دارید پاسخ سوالات را به شماره پیامک درج شده در نشریه ارسال فرمایید. ضمناً خانواده های گرامی اعضای هیئت علمی و کارکنان نیز می توانند در این مسابقه شرکت کنند و از جوایز مسابقه بهره مند گردند.

👈سوالات خود را به پیامک درج شده ارسال نمایید و در شماره های بعدی نشریه جواب خود را دریافت نمایید.

برای دیدن نشریه اینجا کلیک کنید
 
::
:: کارگاه مهارتهای ارتباطی در دوران پساکرونا ::
 | تاریخ ارسال: 1401/6/8 | 
مرکز مشاوره دانشگاه علم و صنعت ایران با همکاری کانون همیاران سلامت روان دانشگاه، کارگاه مهارتهای ارتباطی با نگاه به سبک زندگی دانشجویان در پساکرونا را برگزار می کند. این کارگاه ویژه اساتید و کارمندان، دوشنبه ۱۴ شهریورماه از ساعت ۱۳/۳۰ الی ۱۶ در محل آمفی تئاتر شهید بهرامی برگزار می گردد.
                            
✅ اعطای گواهی دوره دانش افزایی ویژه اعضای هیات علمی 
 ✅امتیاز ارتقاء ویژه کارمندان


 سخنرانان : 
 👈جناب آقای دکتر مهدی وجدانی همت
مدیر مرکز مشاوره دانشگاه علامه طباطبایی و دکتری تخصصی مشاوره
👈جناب آقای دکتر محمدعلی شفیعا
استاد دانشگاه علم و صنعت
👈جناب آقای دکتر میرسامان پیشوایی
استاد دانشگاه علم و صنعت
👈جناب آقای عادل فتح اللهی
دبیر اجرایی نشست و مددکار اجتماعی مرکز مشاوره 
 
Olia_IUST                   کانال اولیاء دانشجویان
iustcounseling         اینستاگرام مرکز مشاوره
::
:: انتشار شصت و هفتمین نشریه پیام آشنا ::
 | تاریخ ارسال: 1401/4/12 | 
مرکز مشاوره دانشگاه علم و صنعت، شصت و هفتمین شماره از نشریه پیام آشنا دانشجو را منتشر کرد. در این شماره می خوانید: اعتیاد و موادمخدر، معیارهای انتخاب همسر برونگرایی یا درونگرایی و...
مسابقه همراه با جایزه ( به هشت نفر) از متن نشریه، تا پایان هر ماه فرصت دارید پاسخ سوالات را به شماره پیامک درج شده در نشریه ارسال فرمایید. ضمناً خانواده های گرامی اعضای هیئت علمی و کارکنان نیز می توانند در این مسابقه شرکت کنند و از جوایز مسابقه بهره مند گردند.
سوالات خود را به پیامک درج شده ارسال نمایید و در شماره های بعدی نشریه جواب خود را دریافت نمایید.

برای دیدن نشریه اینجا کلیک کنید
 
::
:: اولین جشنواره ملی سلامت دانشجویان ::
 | تاریخ ارسال: 1401/3/17 | 
اولین جشنواره ملی سلامت دانشجویان، با هدف اشاعه فرهنگ سواد سلامت روان و جسم، خودمراقبتی، همدلی، نشاط اجتماعی، مسئولیت پذیری، تاب آوری و ... توسط دفتر مشاوره و سلامت سازمان اموردانشجویان برگزار می گردد. این جشنواره بستری برای مشارکت فعال در حوزه سلامت، جهت کشف استعدادهای برتر و معرفی و تقدیر از ظرفیت های کم نظیر دانشجویی می باشد.

                ✅بخش های جشنواره
👈ایده ها و تجارب نوآورانه
👈آموزش، پژوهش و فناوری
👈فضای مجازی
👈هنرهای تجسمی
👈تولیدات رسانه ای

مهلت ارسال آثار: ۱۴ آبان ۱۴۰۱

👈نشانی دائمی دفترخانه جشنواره:
تهران-میدان فردوسی-خیابان انقلاب- خیابان شهیدموسوی(فرصت جنوبی)-پلاک ۲۷- طبقه ۶-دبیرخانه جشنواره ملی سلامت دانشجویان

✅پاسخ به سوالات:   iust_hamyar
✅سایت جشنواره:  www.festival.saorg.ir
برای اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید
 
::
:: راه اندازی خدمت جدید در مرکز مشاوره ::
 | تاریخ ارسال: 1401/3/16 | 
خدمت جدید ( مشاوره تحصیلی ) در مرکز مشاوره دانشگاه راه اندازی گردید.

 ویژه: 
✅دانشجویان تمام مقاطع تحصیلی
✅خانواده اعضای هیات علمی و کارمندان 

 روزهای ارائه خدمت:
یکشنبه ها و چهارشنبه ها 
ساعت ۹ الی ۱۲

 نحوه هماهنگی: 
تماس با پذیرش مرکز مشاوره به شماره ۷۷۲۴۰۴۶۴
 
::
:: انتشار شصت و ششمین نشریه پیام آشنا ::
 | تاریخ ارسال: 1401/3/16 | 
مرکز مشاوره دانشگاه، شصت و ششمین شماره از نشریه پیام آشنا دانشجو را منتشر کرد. در این شماره می خوانید: اهمال کاری و نحوه جلوگیری از آن، روش های صحیح مطالعه و...

👈مسابقه همراه با جایزه ( به هشت نفر) از متن نشریه، تا پایان هر ماه فرصت دارید پاسخ سوالات را به شماره پیامک درج شده در نشریه ارسال فرمایید. ضمناً خانواده های گرامی اعضای هیئت علمی و کارکنان نیز می توانند در این مسابقه شرکت کنند و از جوایز مسابقه بهره مند گردند.

👈سوالات خود را به پیامک درج شده ارسال نمایید و در شماره های بعدی نشریه جواب خود را دریافت نمایید.
برای دیدن نشریه اینجا کلیک کنید
 
::
:: اجرای طرح ملی سیمای زندگی دانشجویان ::
 | تاریخ ارسال: 1401/3/11 | 
مرکز مشاوره و سلامت دانشگاه با همکاری معاونت آموزشی،طرح ملی بررسی سیمای زندگی دانشجویان را ویژه دانشجویان ورودی ۹۶ و ۹۷ اجرا می نماید.

-با هدف بررسی سبک زندگی دانشجویان (از جمله  اوقات فراغت، سلامت روان، رضایت از زندگی و ...)

❇️در پاسخدهی به سوالات این پرسشنامه:

۱️⃣ لطفا گزینه ای را انتخاب کنید که بهترین وجه شما را توصیف می‌کند.
۲️⃣ پاسخ صحیح یا غلط وجود ندارد.
۳️⃣اصول رازداری حفظ شده و نامی از افراد خواسته نشده است؛ همچنین داده های به دست آمده به صورت گروهی تجزیه و تحلیل خواهد شد.
۴️⃣هدف اصلی این پژوهش، کاربرد این داده‌ها برای ارتقای سلامت روانی-اجتماعی دانشجویان است.

✅ *از کلیه دانشجویان عزیز دعوت می‌شود برای پاسخگویی به سوالات، از طریق لینک زیر وارد شوید:*
https://porsa.irandoc.ac.ir/s/simaye-zendegi
 
::
:: هفته ملی بدون دخانیات ::
 | تاریخ ارسال: 1401/3/7 | 
مرکز مشاوره دانشگاه با همکاری کانون همیاران سلامت روان برگزار می کند. در هفته ملی بدون دخانیات، مسابقه ی فیلم، عکس، مقاله و آثار مستند در این حوزه برگزار می گردد.
      برای دیدن اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید         
    *با پویش:* 
👈#دانشگاه_بدون_ دخانیات

 *زمان:*
۴ تا ۱۰ خرداد ماه
 
::
:: نشست صمیمانه رؤسا با دانشجویان خوابگاه خواهران ::
 | تاریخ ارسال: 1401/3/1 | 
مرکز مشاوره دانشگاه علم و صنعت ایران،  نشست و گفتگوی صمیمانه رییس مرکز مشاوره دانشگاه به همراه مشاور رییس دانشگاه در امور زنان و خانواده با دانشجویان دختر ساکن در خوابگاه را برگزار می کند.             
👈 سخنرانان:
👈آقای دکتر علی اکبر شیرزادی جاوید
رییس مرکز مشاوره
👈خانم دکتر سمانه جلیلی صدرآباد
مشاور رییس دانشگاه در امور زنان و خانواده
👈 زمان: یکشنبه یکم خرداد
ساعت: ۱۸ الی ۲۰ 
مکان: حسینیه خوابگاه خواهران
 
::
:: گزارش کارگاه شناخت انواع موادمخدر ::
 | تاریخ ارسال: 1401/3/1 | 
مرکز مشاوره دانشگاه با همکاری کانون همیاران سلامت، کارگاه شناخت انواع و مضرات مواد مخدر صنعتی و مسائل روانشناختی اعتیاد به مواد مخدر را در تاریخ ۲۶ اردیبهشت از ساعت ۱۳ الی ۱۵ با تدریس جناب آقای دکتر سعید نوروزی و سرکار خانم دکتر حمزه زاده در محل آمفی تئاتر شهید بهرامی برگزار کرد.
در ابتدا جناب آقای دکتر نوروزی در خصوص اعتیاد و تعریف آن  و دلایل گرایش افراد به اعتیاد توضیحاتی ارائه کردند.
ایشان اشاره کردند که استرسورهای زندگی، مشکلات روابط عاطفی، ماجراهای عشقی، فشار تحصیلی ، مطالبات دانشگاه و خانواده به دانشجویانی که توان مدیریت این مطالبات را ندارند فشار آورده  و چون مهارتهای مقابله و حل کردن استرس ها را ندارند متاسفانه به اعتیاد روی می آورند. در واقع افرادی که مهارتهای ندگی و شیوه های مقابله با استرس را ندارند، کاندیدای مصرف مواد و اعتیاد هستند در این کارگاه به تعریف اعتیاد ، انواع مواد مخدر، ویژگی های مواد مخدر و اشاراتی شد.
بر این اساس تعریف اعتیاد: دلبستگی یا وابستگی به هر ماده، افراد، باورها، و چیزهایی که به حدی قوی و فراگیر است که از سایر واقعیت ها غفلت صورت می گیرد یا در درجه دوم اهمیت قرار دارد و به پیامدهای کشنده آن توجه نمی شود اعتیاد نامیده می شود.
مصرف مواد سه ویژگی دارد:
اول احساس اجبار یا ولع خاص برای مصرف  و یا انجام کاری خاص
دوم از دست دادن کنترل یعنی اینکه فرد کنترلی برای مصرف ندارد
سوم علیرغم پیامدهای ناگوار فرد به مصرف ادامه می دهد.
سر جمع پژوهشهای پیشگیرانه جهانی نشان می دهد که اگر فرزند شما تا سن ۲۱ سالگی سیگار نکشد، الکل مصرف نکند و از مواد اعتیاد آور استفاده نکرده باشد احتمالا تا پایان عمر مصرف کننده نخواهد بود.در این کارگاه به انواع مواد مخدر به طور مفصل پرداخته شد و مضرات هر کدام نیز توضیحاتی ارائه شد و در پایان به اعتیادهای رفتاری نیز اشاراتی داشتند.
در ادامه کارگاه سرکار خانم دکتر حمزه زاده در خصوص مسائل روانشناختی اعتیاد توضیحاتی دادند.   
در ابتدا نظریه ریچارد سولوبون در خصوص خط تعادل زندگی توضیح دادند و اینکه اعتیاد انسان ها را از خط تعادل زندگی   خارج می کند. سپس در خصوص اختلالات روانپزشکی که با اعتیاد همبودی دارند و نحوه درمان افراد دچار اعتیاد رفتاری توضیحاتی ارائه شد و از افراد حاضر در جلسه خواستند که در صورت مشاهده فرد دارای اعتیاد رفتاری حتما به مرکز مشاوره دانشگاه ارجاع دهند.
 
::
:: کارگاه شناخت انواع مواد و مضرات موادمخدر ::
 | تاریخ ارسال: 1401/2/24 | 
مرکز مشاوره دانشگاه با همکاری کانون همیاران سلامت روان، کارگاه تخصصی شناخت انواع و مضرات مواد مخدر صنعتی و مسائل روان شناختی اعتیاد به مواد مخدر را دوشنبه ۲۶ اردیبهشت ماه از ساعت ۱۳ الی ۱۵ در آمفی تئاتر شهید بهرامی دانشگاه برگزار می نماید.
                            
👈 به همراه نمایشگاه جانبی انواع مواد مخدر
👈 اعطای گواهی امتیاز فرهنگی به اعضای هیات علمی شرکت کننده


 سخنرانان : 
 جناب آقای دکتر سعید نوروزی
روان شناس و پژوهشگر دانشگاه توان بخشی و سلامت اجتماعی

 سرکار خانم دکتر حمزه زاده
مشاور و متخصص اعتیادهای رفتاری، عضو کادر درمان مرکز مشاوره دانشگاه علم و صنعت ایران


 ویژه : 
✅اعضای هیات علمی
 ✅کارمندان
✅دانشجویان تمام مقاطع تحصیلی 
✅ والدین و خانواده دانشگاهیان علم و صنعت ایران


برای دیدن اطلاعات کامل اینجا کلیک کنید
 
::
:: شصت و پنجمین نشریه پیام آشنا ::
 | تاریخ ارسال: 1401/2/17 | 
مرکز مشاوره دانشگاه، شصت و پنجمین شماره از نشریه پیام آشنا دانشجو را منتشر کرد. در این شماره می خوانید: مهارت تاب آوری، استرس و راه های مقابله با آن و ...

مسابقه همراه با جایزه ( به هشت نفر) از متن نشریه، تا پایان هر ماه فرصت دارید پاسخ سوالات را به شماره پیامک درج شده در نشریه ارسال فرمایید. ضمناً خانواده های گرامی اعضای هیئت علمی و کارکنان نیز می توانند در این مسابقه شرکت کنند و از جوایز مسابقه بهره مند گردند.

سوالات خود را به پیامک درج شده ارسال نمایید و در شماره های بعدی نشریه جواب خود را دریافت نمایید.
برای دیدن نشریه اینجا کلیک کنید
 
::
:: شصت و چهارمین نشریه پیام آشنا دانشجو منتشر شد ::
 | تاریخ ارسال: 1401/1/16 | 
مرکز مشاوره دانشگاه علم و صنعت، شصت و چهارمین شماره از نشریه پیام آشنا دانشجو را منتشر کرد. در این شماره می خوانید: مهارت حل مسئله، معیارهای انتخاب همسر و ...
مسابقه همراه با جایزه ( به هشت نفر) از متن نشریه، تا پایان هر ماه فرصت دارید پاسخ سوالات را به شماره پیامک درج شده در نشریه ارسال فرمایید. ضمناً خانواده های گرامی اعضای هیئت علمی و کارکنان نیز می توانند در این مسابقه شرکت کنند و از جوایز مسابقه بهره مند گردند.
سوالات خود را به پیامک درج شده ارسال نمایید و در شماره های بعدی نشریه جواب خود را دریافت نمایید.
برای دیدن نشریه اینجا کلیک کنید
 
::
:: گزارش وبینار اعتیاد به فضای مجازی ::
 | تاریخ ارسال: 1400/12/21 | 
مرکز مشاوره دانشگاه علم و صنعت ایران با همکاری کانون همیاران سلامت روان دانشگاه وبینار تخصصی اعتیاد به فضای مجازی را در تاریخ دوشنبه ۱۶ /۱۲/۱۴۰۰ از ساعت ۱۳ الی ۱۵ بصورت مجازی با تدریس سرکار خانم دکتر حمزه زاده  مشاور و متخصص اعتیادهای رفتاری و عضو کادر درمان مرکز مشاوره دانشگاه علم وصنعت ایران ویژه اعضا ی هیات علمی، کارکنان، دانشجویان تمام مقاطع تحصیلی و والدین و خانواده دانشگاهیان علم وصنعت برگزار نمود.
در این وبینارابتدا به تعریفی از اعتیاد و انواع آن پرداخته شد.  سپس  به پیامد های اعتیاد که شامل اختلال در  عملکرد خانوادگی، شغلی، تحصیلی، می باشد اشاره شد و در خصوص  اینکه اعتیاد به فضای  مجازی یک نوع اعتیاد رفتاری است و دارای انواع مختلف می باشد توضیحاتی داده شد.
سپس به انواع اعتیاد مجازی شامل اعتیاد به بازی دیجیتال، اعتیاد به قمار آنلاین، اعتیاد خرید آنلاین، اعتیاد پورنوگرافی، اعتیاد به شبکه های اجتماعی، اعتیاد به فیلم و سریال و..پرداخته شد.
در ادامه  پرسشنامه مربوط به اعتیادهای رفتاری بطور مفصل توضیح داده شد.
در این وبینار به استفاده اصولی  از فضای مجازی تاکید شد. توصیه هایی در خصوص  مدیریت استفاده از فضای مجازی ارائه گردید،  و اینکه ما باید طوری از فضای مجازی استفاده نماییم که  به  عملکرد ما در حوزه های مختلف  سلامتی،  خانوادگی،  شغلی، تحصیلی آسیب نزند. برای مثال  رعایت بهداشت خواب، اجتناب از بازی های هیجانی قبل از خواب،  فعالیت های جایگزین برای فضای مجازی از قبیل کتاب خواندن، موسیقی،  پادکست ها  و گسترش روابط اجتماعی در دنیای واقعی،. برنامه تفریحی جایگزین مطالبی ذکر شد.
در این وبینار به استفاده از سایت پلیس فتی که مطالب آموزنده ای از اعتیاد به فضای مجازی  و راهکارهای پیشگیری از آسیب های آن درج شده اشاره شد. در پایان در صورت نیاز برای درمان و گرفتن مشاوره مراجعه نمایید
 
::
:: گزارش وبینار آشنایی با اختلالات روانی ::
 | تاریخ ارسال: 1400/12/21 | 
مرکز مشاوره دانشگاه علم و صنعت ایران وبینار آشنایی با اختلالات روانی سیستم ارجاع را در روز چهارشنبه  مورخ  ۱۸/۱۲/۱۴۰۰  از ساعت ۱۳ الی ۱۵ بصورت  حضوری با تدریس جناب آقای دکتر قادری  مددکار محترم مرکز مشاوره  ویژه کارشناسان محترم آموزشی ستادی و کارشناسان محترم دانشکده ها و امور خوابگاهها بصورت حضوری در آمفی تئاتر شهید بهرامی برگزار نمود.
در این کارگاه به مهارت برقراری ارتباط و نقش مهم  و کلیدی آن در ارتباط با دانشجویان و همچنین آشنایی با برخی از نشانه های اختلالات روانی از قبیل اختلال اسکیزوفرنی، اختلالات خلقی، اختلال مصرف مواد اشاره شد.
در ادامه کارگاه نشانه های خودکشی مطرح و پس از آن به برنامه جامع بتا( بپرس، ترغیب کن، ارجاع بده) بطور مفصل توضیح داده شد.
در انتها سیستم ارجاع و فلوچارت ارجاع به مرکز مشاوره توضیح داده شد وکارشناسان نحوه ارجاع دانشجویان در معرض خودکشی، به مرکز مشاوره را فرا گرفتند
::
:: گزارش وبینار تخصصی پرورش عزت نفس و اعتماد به نفس ::
 | تاریخ ارسال: 1400/12/18 | 
مرکز مشاوره دانشگاه علم و صنعت ایران با همکاری کانون همیاران سلامت روان دانشگاه وبینار تخصصی پرورش عزت نفس و اعتماد به نفس در کودکان و نوجوانان را دوشنبه و سه شنبه ۲ و ۳ اسفند ماه از ساعت ۱۳ الی ۱۵ با تدریس خانم دکتر هدایت، متخصص کودک و نوجوان و بازی درمانگر بصورت مجازی ویژه اعضای محترم هیات علمی دانشگاه، کارکنان و خانواده دانشگاهیان علم و صنعت برگزار کرد.
در این وبینارابتدا به تعریف عزت نفس و اعتماد به نفس و تفاوت آن دو اشاره شد. سپس عناوین ذیل در کارگاه مذکور بطور مفصل توضیح داده شد.
 تعریف عزت نفس و اعتماد به نفس.
ویژگی های کودک با عزت نفس پایین
عوامل موثر در شکل گیری عزت نفس کودک و مسئولیت پذیری
تمرین های افزایش عزت نفس کودک
افزایش اعتماد به نفس در کودکان کم رو و خجالتی
مهارت جرات ورزی
در این وبینار تاکید شد که با کودک و  نوجوان رابطه دوستانه برقرار کنید و زمانی را به کودک و نوجوان خود اختصاص دهید آنها را درک نموده و ازاینکه در دوران بلوغ با فرزندانمان چگونه رفتار کنیم و اینکه ما الگوی کودکان و نوجوانان خود می باشیم مطالبی ارائه گردید.
در نهایت راهکارهایی برای افزایش اعتماد به نفس و مهارت جراتمندی بالاخص در کودکان خجالتی و کم رو ارائه گردید.
 
::
:: گزارش وبینار تعادل کار و زندگی ::
 | تاریخ ارسال: 1400/12/18 | 
مرکز مشاوره دانشگاه علم و صنعت ایران با همکاری کانون همیاران سلامت روان، وبینار تخصصی تعادل کار و زندگی را دوشنبه ۱۱ بهمن ماه از ساعت ۱۳ الی ۱۴:۳۰ با تدریس سرکار خانم دکتر مهاجرانی، عضو هیات علمی دانشگاه و مدرس مهارت های زندگی، برگزار کرد.
در این وبینار ضمن اشاره به اینکه انسان به مثابه یک سیستم در محیط می باشد و ارتباط متقابلی بین کار و زندگی باید وجود داشته باشد و خانه و خانواده به مثابه ترازویی هستند که باید بین دو کفه ترازو تعادل برقرار باشد مطالبی ذکر شد . زندگی فردی و زندگی خانوادگی باید منجر به به زیستن شود. در این کارگاه به تفاوت نقش و هویت پرداخته شد.
نقش همان انتظارات از رفتارهای بیرونی مرتبط با موقعیت های اجتماعی است و نگاه به بیرون دارد و مجموعه ای از نظم و هنجارهای اجتماعی است و معطوف به داشتن می باشد در حالیکه هویت معنای درونی شده انتظارات درونی مرتبط با یک نقش ، نگاه به درون و معطوف به بودن است. دو نوع نقش وجود دارد نقش های رسمی مانند مدیر کارمند و نقش های غیر رسمی . در این وبینار اشاره شد که نتایج بین تعارض نقش ها باعث پریشانی در محل کار و خانه و نارضایتی از کار و خانواده و کناره گیری از کار و خانواده و فرزندپروری مخرب رخ می دهد. در حالیکه مزایای تنوع نقش باعث سلامت روان افزایش توانمندی و سازگاری بالاتر می شود.
بطور خلاصه می توان گفت یک زندگی متعادل است اگر تلاش  عاطفی و انرژی فکری، تخیلی،روحی، و جسمی بین حوزه های کلیدی مهم پخش کنیم.
در نهایت تعادل کار و زندگی به معنای موفقیت و لذت در چهار بخش خانواده خود و دوستان و کار می باشد.
 
::
:: چهارمین همایش پیشگیری از اختلال مصرف موادمخدر ::
 | تاریخ ارسال: 1400/12/15 | 
معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت متبوع با همکاری ستاد مبارزه با موادمخدر ریاست جمهوری به میزبانی دانشگاه یزد، چهارمین همایش پیشگیری از اختلال مصرف موادمخدر و روانگردان ها را ۱۴۰۱/۳/۱۱ برگزار می نماید. به پیوست پوستر فراخوان این همایش جهت اطلاع رسانی درج شده است.
برای دیدن پوستر۱ اینجا کلیک کنید
برای دیدن پوستر ۲ اینجا کلیک کنید
 
 
::
:: شصت و سومین نشریه پیام آشنا ::
 | تاریخ ارسال: 1400/12/15 | 
مرکز مشاوره دانشگاه علم و صنعت، شصت و سومین شماره از نشریه پیام آشنا دانشجو را منتشر کرد. در این شماره می خوانید: هوش هیجانی، مهارت رفتار جراتمندانه و ...

مسابقه همراه با جایزه ( به هشت نفر) از متن نشریه، تا پایان هر ماه فرصت دارید پاسخ سوالات را به شماره پیامک درج شده در نشریه ارسال فرمایید. ضمناً خانواده های گرامی اعضای هیئت علمی و کارکنان نیز می توانند در این مسابقه شرکت کنند و از جوایز مسابقه بهره مند گردند.

سوالات خود را به پیامک درج شده ارسال نمایید و در شماره های بعدی نشریه جواب خود را دریافت نمایید.
برای دیدن نشریه اینجا کلیک کنید
 
 
::
:: وبینار اعتیاد به فضای مجازی ::
 | تاریخ ارسال: 1400/12/14 | 
مرکز مشاوره دانشگاه علم و صنعت ایران با همکاری کانون همیاران سلامت روان دانشگاه، وبینار تخصصی اعتیاد به فضای مجازی را دوشنبه ۱۶ اسفند ماه از ساعت  ۱۳ الی ۱۵ برگزار می کند. سخنران سرکار خانم دکتر حمزه زاده، مشاور و متخصص اعتیادهای رفتاری، عضو کادر درمان مرکز مشاوره دانشگاه علم و صنعت ایران می باشند.
 ویژه : 
✅اعضای هیات علمی
 ✅کارمندان
✅دانشجویان تمام مقاطع تحصیلی 
✅ والدین و خانواده دانشگاهیان علم و صنعت ایران

 نحوه ورود به جلسه: 
 اعضای هیات علمی و کارمندان از طریق ورود به سامانه جلسات دانشگاه به آدرس meeting.iust.ac.ir
 با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور خود و ورود به جلسه از قسمت جلسات عمومی و بخش وبینارها و کارگاه های مرکز مشاوره، والدین محترم دانشجویان از طریق لینک
http://meeting.iust.ac.ir/vc
و ورود کد ۱۷۳۶۷۴ بصورت مهمان در جلسه شرکت می فرمایند.
برای دیدن پوستر اینجا کلیک کنید
 
::
:: راه اندازی ۲ خدمت جدید در مرکز مشاوره ::
 | تاریخ ارسال: 1400/12/1 | 
مرکز مشاوره دانشگاه علم و صنعت ایران  ۲ خدمت جدید را راه اندازی نمود. مشاوره و روان شناسی رایگان ترک انواع اعتیاد شامل اعتیاد به مواد مخدر، اعتیاد به اینترنت، فضای مجازی و  بازی های اینترنتی و اعتیاد به قمار 

این خدمت برای تمامی دانشگاهیان محترم علم و صنعت ایران و خانواده های آنان بصورت رایگان خواهد بود. جهت استفاده از این خدمت، متقاضیان تا پایان سال جاری در روزهای پنج شنبه از ساعت ۱۰ الی ۱۳  با شماره همراه ۰۹۹۳۳۲۹۹۶۳۰ بصورت مستقیم با سرکار خانم دکتر حمزه زاده تماس حاصل فرمایند. همچنین درصورتیکه به هردلیلی نتوانستند با ایشان تماس بگیرند، می توانند از طریق تماس با پذیرش مرکز مشاوره به شماره ۷۷۲۴۰۴۶۴ (سرکار خانم قربانی) تماس گرفته تا وقت برای متقاضی تنظیم شود. 
برای دیدن پوستر اینجا کلیک کنید

خدمات مشاوره و روان شناسی کودکان ۳ تا ۱۲ سال توسط متخصص کودک و نوجوان و بازی درمانگر

این خدمت برای دانشگاهیان علم و صنعت ایران با تخفیف قابل ملاحظه خواهد بود و جهت استفاده از آن و تنظیم وقت مشاوره، متقاضیان محترم می توانند با پذیرش مرکز مشاوره به شماره ۷۷۲۴۰۴۶۴ (سرکار خانم قربانی) تماس بگیرند تا وقت مشاوره برای آنان تنظیم شود.
 
::
:: وبینار پرورش عزت نفس و اعتمادبه نفس در کودکان و نوجوانان ::
 | تاریخ ارسال: 1400/12/1 | 
مرکز مشاوره دانشگاه علم و صنعت ایران با همکاری کانون همیاران سلامت روان دانشگاه وبینار تخصصی پرورش عزت نفس و اعتماد به نفس در کودکان و نوجوانان را دوشنبه و سه شنبه ۲ و ۳ اسفند ماه از ساعت ۱۳ الی ۱۵ برگزار می کند. سخنران وبینار خانم دکتر هدایت، متخصص کودک و نوجوان و بازی درمانگر می باشند.
ویژه : 
✅اعضای هیات علمی
 ✅کارمندان
✅ والدین و خانواده دانشگاهیان علم و صنعت ایران
برای دیدن پوستر اینجا کلیک کنید

👈 تعریف عزت نفس و اعتماد به نفس
👈ویژگی های کودک با عزت نفس پایین
👈 عوامل موثر در شکل گیری عزت نفس کودک و مسئولیت پذیری
👈 تمرین های افزایش عزت نفس کودک
👈 افزایش اعتماد به نفس در کودکان کم رو و خجالتی 
👈 مهارت جرات ورزی

 نحوه ورود به جلسه:
 اعضای هیات علمی و کارمندان از طریق ورود به سامانه جلسات دانشگاه به آدرس  meeting.iust.ac.ir

 با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور خود و ورود به جلسه از قسمت جلسات عمومی و بخش وبینارها و کارگاه های مرکز مشاوره، والدین محترم دانشجویان از طریق لینک

http://meeting.iust.ac.ir/vc

و ورود کد ۱۷۳۶۷۴ بصورت مهمان در جلسه شرکت می فرمایند.
 
::
:: انتشار شصت و دومین شماره نشریه ::
 | تاریخ ارسال: 1400/11/16 | 
مرکز مشاوره دانشگاه علم و صنعت، شصت و دومین شماره از نشریه پیام آشنا دانشجو را منتشر کرد. در این شماره می خوانید: کمال گرایی، هوش هیجانی، گامی به سمت آرامش و ...
مسابقه همراه با جایزه ( به هشت نفر) از متن نشریه، تا پایان هر ماه فرصت دارید پاسخ سوالات را به شماره پیامک درج شده در نشریه ارسال فرمایید. ضمناً خانواده های گرامی اعضای هیئت علمی و کارکنان نیز می توانند در این مسابقه شرکت کنند و از جوایز مسابقه بهره مند گردند.
سوالات خود را به پیامک درج شده ارسال نمایید و در شماره های بعدی نشریه جواب خود را دریافت نمایید.
برای دیدن نشریه اینجا کلیک کنید
 
::
:: کارگاه های رایگان روان شناسی و مشاوره ::
 | تاریخ ارسال: 1400/11/11 | 
دانشجویان عزیز؛ با اهدای سلام
با عضویت در یکی از کانال های متنوع اطلاع رسانی دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم تحقیقات و فناوری؛ جهت شرکت در کارگاه های رایگان روان شناسی و مشاوره ویژه دانشجویان که از طریق مراکز مشاوره دانشگاه های کشور برگزار میگردد از مطالب ارائه شده برای دستیابی به سبک زندگی سودمند، بهره مند شوید.
اینستاگرام 👇
https://www.instagram.com/counsellingsorg
آیگپ 👇
https://iGap.net/counsellingsorg
تلگرام 👇
https://t.me/counsellingsorg
سروش 👇
splus.ir/counsellingsorg
ایتا 👇

eitaa.com/counsellingsorg
بله 👇

https://ble.ir/counsellingsorg
گپ👇
https://gap.im/counsellingsorg
روبیکا 👇
https://rubika.ir/cunsellingsorg
 
::
:: وبینار تعادل کار و زندگی ::
 | تاریخ ارسال: 1400/11/9 | 
مرکز مشاوره دانشگاه علم و صنعت ایران با همکاری کانون همیاران سلامت روان، وبینار تخصصی تعادل کار و زندگی را دوشنبه ۱۱ بهمن ماه از ساعت ۱۳ الی ۱۴:۳۰ برگزار می کند. سرکار خانم دکتر مهاجرانی، عضو هیات علمی دانشگاه و مدرس مهارت های زندگی، سخنران وبینار می باشند.
برای دیدن پوستر اینجا کلیک کنید
ویژه: 
✅اعضای هیات علمی
 ✅کارمندان
✅ والدین و خانواده دانشگاهیان علم و صنعت ایران

همراه با گواهی امتیاز فرهنگی برای اعضای هیات علمی و امتیاز شرکت در دوره ویژه کارمندان دانشگاه علم و صنعت ایران

 نحوه ورود به جلسه: 
 اعضای هیات علمی و کارمندان از طریق ورود به سامانه جلسات دانشگاه به آدرس  meeting.iust.ac.ir
 
 با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور خود و ورود به جلسه از قسمت جلسات عمومی و بخش وبینارها و کارگاه های مرکز مشاوره، والدین محترم دانشجویان از طریق لینک
 http://meeting.iust.ac.ir/vc 
و ورود کد ۱۵۸۴۰۴ بصورت مهمان در جلسه شرکت می فرمایند. 
 
 
::
:: تور یکروزه تهرانگردی ::
 | تاریخ ارسال: 1400/11/9 | 
 مرکز مشاوره دانشگاه علم و صنعت و کانون همیاران سلامت روان با همکاری کانون های فرهنگی و هنری، تور یکروزه تهرانگردی را ۱۴ و ۱۵ بهمن ماه برگزار می‌کند.
برای دیدن هزینه ثبت نام و پوستر اینجا کلیک کنید
 محوریت بازدید برج میلاد و برج آزادی می باشد.
 🎗✅سکوی رو باز برج میلاد
🎗✅ موزه مشاهیر
🎗✅ موزه شهرداری
🎗✅ گنبد آسمان
🎗✅ موزه برج آزادی 
🎗✅ بازدید از بام برج آزادی
   و ...

📆 تاریخ برگزاری
-پنجشنبه ۱۴ بهمن ( ویژه آقایان)🙎‍♂️
-جمعه ۱۵ بهمن ( ویژه بانوان)🙍‍♀️


🔔🕘زمان و مکان حرکت : ۹ صبح جلوی درب اصلی دانشگاه

📌اولویت ثبت نام با ورودی های ۹۹ و ۱۴۰۰
💥۲۰%💥 تخفیف ثبت نام با کد تخفیف🎁 :kanoon
ویژه ۲۰ نفر اول😍

به همراه پذیرایی و ناهار

⚠️ با ظرفیت محدود‼️  و رعایت پروتکل های بهداشتی

📣 در صورت نیاز برای کسب اطلاعات بیشتر به گروه های زیر مراجعه فرمایید


🔗ثبت نام اردو دختران🙍‍♀️: 
https://evnd.co/VQxjU 

📢📣 لینک گروه هماهنگی اردو دختران:
https://t.me/+a۹ft_mLAyyhjZGFk

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

🔗 ثبت نام اردو پسران🙎‍♂️:    

      https://evnd.co/rceBc     
  
📢📣 لینک گروه هماهنگی اردو پسران:  https://t.me/+fRXmkH۲s۶nwyODA۰
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

🆔 kanooniust
🆔 hamyar_iust
::
:: جلسه مرکز مشاوره با نماینده محترم نهاد رهبری ::
 | تاریخ ارسال: 1400/10/28 | 
جلسه هم اندیشی مرکز مشاوره با نماینده محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دوشنبه ۴۰۰/۱۰/۲۰ از ساعت ۸/۳۰ الی ۱۰ به صورت حضوری و مجازی در سالن اجتماعات مرکز مشاوره برگزار شد. لازم به ذکر است در این جلسه حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا ابراهیمی نژاد و حجت الاسلام و المسلمین دکتر قاسمی به همراه پرسنل مرکز مشاوره و مشاورین ( کادر درمان) به بحث و تبادل نظر در خصوص مسائل روانشناختی پرداختند.
 
::
:: شصت و یکمین شماره از نشریه پیام آشنا منتشر شد ::
 | تاریخ ارسال: 1400/10/15 | 
مرکز مشاوره دانشگاه علم و صنعت، شصت و یکمین شماره از نشریه پیام آشنا دانشجو را منتشر کرد. در این شماره می خوانید: اهمال کاری، خودشفقت ورزی، گامی به سمت آرامش و ... مسابقه همراه با جایزه ( به هشت نفر) از متن نشریه، تا پایان هر ماه فرصت دارید پاسخ سوالات را به شماره پیامک درج شده در نشریه ارسال فرمایید. ضمناً خانواده های گرامی اعضای هیئت علمی و کارکنان نیز می توانند در این مسابقه شرکت کنند و از جوایز مسابقه بهره مند گردند.

سوالات خود را به پیامک درج شده ارسال نمایید و در شماره های بعدی نشریه جواب خود را دریافت نمایید.
برای دیدن نشریه اینجا کلیک کنید
 
::
:: گزارش کارگاه انتخاب آگاهانه=ازدواج موفق ::
 | تاریخ ارسال: 1400/10/4 | 
مرکز مشاوره دانشگاه با همکاری کانون همیاران سلامت روان، وبینار انتخاب آگاهانه= ازدواج موفق با سخنرانی سرکار خانم دکتر ندا مهر اندیش در روز دوشنبه ۲۹ آذر از ساعت ۱۵ الی ۱۷ ویژه دانشجویان، کارمندان و اعضای هیات علمی برگزار نمود.
این کارگاه به سه بخش مهم تقسیم و هر بخش بطور کامل تشریح شد.
بخش اول: فیلترهای انتخاب همسر
بخش دوم: معیارها و ملاک های  آمادگی ازدواج
بخش سوم: ریسک فاکتورهای طلاق
در این کارگاه به نقش مهم مشاوره پیش از ازدواج پرداخته شد.
 
::
:: وبینار روش های مقابله با اضطراب امتحان ::
 | تاریخ ارسال: 1400/10/4 | 
مرکز مشاوره دانشگاه با همکاری کانون همیاران سلامت روان وبینار تخصصی روش های مقابله با اضطراب امتحان را برگزار می کند.
 سخنران: سرکار خانم دکتر بهارلو 
عضو کادر مشاوره دانشگاه علم و صنعت ایران
 ویژه: 
✅دانشجویان تمام مقاطع تحصیلی
 ✅والدین دانشجویان

🗓️ زمان : 
دوشنبه ۶ دی ماه

🕒 ساعت : 
۱۳ الی ۱۴:۳۰

 نحوه ورود به جلسه: 
 دانشجویان از طریق ورود به سامانه جلسات دانشگاه به آدرس
 http://meeting.iust.ac.ir
 با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور خود و ورود به جلسه از قسمت جلسات عمومی و بخش وبینارها و کارگاه های مرکز مشاوره، والدین محترم دانشجویان از طریق لینک
 http://meeting.iust.ac.ir/vc
و ورود کد ۵۸۰۷۹۴ بصورت مهمان در جلسه شرکت می فرمایند. 

 
 
::
:: گزارش کارگاه تله های زندگی ::
 | تاریخ ارسال: 1400/10/4 | 
وبینار تله های زندگی ویژه دانشجویان تمام مقاطع تحصیلی و کارکنان ، اعضای هیات علمی ، والدین و خانواده دانشگاهیان روز دوشنبه مورخ ۲۴ آبان ۱۴۰۰ از ساعت ۱۳ الی ۱۴:۳۰ با تدریس خانم دکتر الهام خندان  توسط مرکز مشاوره دانشگاه برگزار گردید.
 در این وبینار ۱۸ تله زندگی معرفی شد . ابتدا به تعریفی از تله ها پرداخته شد، سپس به انواع تله ها، علل ایجاد تله ها پرداخته شد و اینکه تله ها چگونه شکل می گیرند.  و در پایان پرسشنامه مربوط به تله ها زندگی برای افراد شرکت کننده اجرا شد.
 
::
:: گزارش وبینار شخصیت شناسی ::
 | تاریخ ارسال: 1400/10/4 | 
 
وبینار شخصیت شناسی ویژه دانشجویان ورودی کارشناسی در روز دوشنبه  مورخ ۸/۹/۱۴۰۰ از ساعت ۱۳ الی ۱۴:۳۰ توسط سرکارخانم دکتر ندا مهراندیش برگزار گردید.
در این وبینار ابتدا به تعریفی از شخصیت و ماهیت شخصیت، انواع شخصیت بهنجار واختلالات شخصیت پرداخته شد. در ضمن به افراد شرکت کننده در وبینار آموزش داده شد که چطور با افراد دارای اختلال شخصیت رفتار کنند. این وبینار دو فایده برای شرکت کنندگان داشت:
اول اینکه خودشان را بهتر بشناسند و دوم اینکه اطراف خود را بشناسند و درک کنند.
در پایان نیز آزمون افسردگی اخذ و آموزش داده شد.
 
::
:: انتخاب آگاهانه، ازدواج موفق ::
 | تاریخ ارسال: 1400/9/28 | 
مرکز مشاوره معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علم و صنعت ایران با همکاری کانون همیاران سلامت روان دانشگاه وبینار انتخاب آگاهانه= ازدواج موفق را در تاریخ دوشنبه ۲۹ آذر ماه از ساعت ۱۵ الی ۱۷ برگزار می کند. سخنران کارگاه دکتر ندا مهراندیش می باشند.

⬅️ملاک های انتخاب همسر
⬅️عوامل اشتباه موثر در انتخاب همسر
⬅️ روش های صحیح انتخاب همسر
⬅️ آمادگی های لازم برای ازدواج

 ویژه :
✅دانشجویان تمام مقاطع تحصیلی
✅خانواده دانشجویان و اعضای هیات علمی و کارمندان

 نحوه ورود به جلسه:
 دانشجویان، کارمندان و اعضای هیات علمی از طریق ورود به سامانه جلسات دانشگاه به آدرس
http://meeting.iust.ac.ir
 با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور خود و ورود به جلسه از قسمت جلسات عمومی و بخش وبینارها و کارگاه های مرکز مشاوره
 والدین دانشجویان و خانواده اعضای هیات علمی و کارمندان از طریق لینک
http://meeting.iust.ac.ir/vc
و وارد کردن کد ۵۰۸۷۲۲ به عنوان مهمان وارد جلسه می شوند.
 
::
:: شماره ۶۰ نشریه پیام آشنا دانشجو ::
 | تاریخ ارسال: 1400/9/16 | 
مرکز مشاوره دانشگاه علم و صنعت، شماره شصت نشریه پیام آشنا دانشجو را منتشر کرد. در این شماره می خوانید: روش های بهبود حواس در مطالعه، چگونگی غلبه بر اضطراب و ...
مسابقه همراه با جایزه از متن نشریه، دانشجویان عزیز تا پایان هر ماه فرصت دارید پاسخ سوالات را به شماره پیامک درج شده در نشریه ارسال فرمایید.

سوالات خود را به پیامک درج شده ارسال نمایید و در شماره های بعدی نشریه جواب خود را دریافت نمایید.
برای دیدن نشریه اینجا کلیک کنید
 
::
:: وبینار شخصیت شناسی ::
 | تاریخ ارسال: 1400/9/7 | 
مرکز مشاوره معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علم و صنعت ایران با همکاری کانون همیاران سلامت روان، وبینار تخصصی شخصیت شناسی را برگزار می کند. این وبینار توسط دکتر مهراندیش دوشنبه ۴۰۰/۹/۸ از ساعت ۱۳ الی ۱۴/۳۰ برگزار می کند.
         
 ⬅️معرفی انواع شخصیت ها
⬅️نحوه تعامل با افراد دارای شخصیت های مختلف

 ویژه :
✅دانشجویان تمام مقاطع تحصیلی، اعضای هیات علمی و کارمندان

 نحوه ورود به جلسه:
 دانشجویان، کارمندان و اعضای هیات علمی از طریق ورود به سامانه جلسات دانشگاه به آدرس http://meeting.iust.ac.ir

 با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور خود و ورود به جلسه از قسمت جلسات عمومی و بخش وبینارها و کارگاه های مرکز مشاوره

 
::
:: گزارش همایش اولیای دانشجویان نو ورود ۱۴۰۰ ::
 | تاریخ ارسال: 1400/8/22 | 
در همایش اولیای دانشجویان نوورود:
دانشگاه علم و صنعت ایران باید در همه زمینه‌ها برای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران کادرسازی کند

 
همایش مجازی اولیای دانشجویان نوورود دانشگاه، دوشنبه ۱۷ آبانماه ۱۴۰۰ با حضور رییس دانشگاه در سالن جلسات مجتمع فرهنگی امام خمینی (ره) دانشگاه برگزار شد.
این همایش توسط مرکز مشاوره معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و با طرح شعار «دانشگاه علم و صنعت ایران؛ دانشگاه دوست‌دار خانواده» برگزار شد.

 
دکتر معینی (معاون فرهنگی و اجتماعی)، سخنران اول این مراسم بود که با تبریک قبولی دانشجویان نوورود و خوشامدگویی به آنان، در خصوص اهمیت و نقش فرهنگ و اخلاق و نیز لزوم حمایت خانواده‌ها از دانشجویان سخن گفت.
 
حجت الاسلام والمسلمین ابراهیمی‌نژاد (مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه) سخنران بعدی مراسم بود که برخی از دریافت‌ها و تجارب خود را در قالب چند نکته یادآور شد. وی نیز با بیان اینکه فضای آموزشی، یک فضای مقدس است و حرمت دارد؛ تصریح کرد: همفکری، همدلی و همراهی خانواده و دانشگاه با دانشجو، فرد را در مواجهه با آسیب‌ها واکسینه می‌کند. 
پس از آن، دکتر انبیاء (سرپرست دانشگاه)، با تاکید بر اینکه دانشگاه علم و صنعت ایران، امسال نود و دومین سال تاسیس خود را پشت سر می‌گذارد و از قدیمی‌ترین و پرافتخارترین دانشگاه‌های کشور است، گفت: فرزندان شما در آغاز مسیر پر فراز و نشیبی قرار گرفته‌اند که عبور از آن، نیازمند توجه ویژه همه شما و ما به عنوان خادمین این عزیزان در دانشگاه است و به نظر می‌رسد بیش از هر چیزی، عزیزان ما به حمایت شما خانواده‌های محترم نیاز دارند.
سرپرست دانشگاه اظهار داشت: دانشگاه علم و صنعت ایران، یکی از اولین دانشگاه‌های کشور است که شعار دانشگاه دوست‌دار خانواده را عنوان کرده و در این راستا، معاونت فرهنگی ما برنامه‌های متنوعی در قالب کارگاه، سمینار و وبینار برای افزایش سطح تعامل تدارک دیده که به عنوان رییس دانشگاه تقاضا دارم خانواده‌ها در این برنامه‌ها مشارکت فعال داشته باشند.
توصیه دیگر دکتر انبیاء تشویق دانشجویان از سوی خانواده‌های آنان برای مشارکت در فعالیت‌های غیر درسی برنامه‌ریزی شده در دانشگاه - که برخی از آنها در راستای اهداف درسی و برخی به عنوان فعالیت‌های فوق برنامه و مکمل به شمار می‌روند- بود. وی تاکید کرد: تجربه ما در همه این سال‌ها می‌گوید اگر این اتفاق رخ دهد، شخصیت عزیزان ما در همه ابعاد به درستی شکل می‌گیرد.
دکتر انبیاء با اشاره به شعاری که در مراسم معارفه خود مطرح کرد، گفت: دانشگاه علم و صنعت ایران به کمک و با حمایت اساتید و مسئولان باید بتواند طوری تربیت دانشجو کند که دانش‌آموخته آن در همه عرصه‌ها در کشور اثرگذاری داشته باشد. وی تصریح کرد: دانشگاه علم و صنعت ایران باید در همه زمینه‌ها برای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران کادرسازی کند.
 
در ادامه این مراسم، دکتر سعیدی گوگرچین (معاون دانشجویی)، دکتر شیرزادی جاوید (رئیس مرکز مشاوره و سلامت دانشگاه) و دکتر سیادت موسوی (مدیر امور آموزش)، به سوالات خانواده‌ها در زمینه‌های مختلف از قبیل چگونگی ارتباط با مرکز مشاوره و نحوه برخورداری از تسهیلات و امکانات دانشگاه پاسخ دادند.
 
  
سخنرانی ویدئو کنفرانسی حجت الاسلام دکتر هادی (مدرس مهارت‌های زندگی)، پایان‌بخش این مراسم بود.
 
::
:: وبینار تخصصی تله های زندگی ::
 | تاریخ ارسال: 1400/8/22 | 
مرکز مشاوره معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علم و صنعت ایران با همکاری کانون همیاران سلامت روان دانشگاه، وبینار تله های زندگی را دوشنبه ۴۰۰/۸/۲۴ از ساعت ۱۳ الی ۱۴/۳۰ برگزار می کند. سخنران این وبینار خانم دکتر الهام خندان می باشند.
                            
⬅️معرفی ۱۸ تله زندگی
⬅️چرا ترس از دست دادن دارم؟
⬅️چرا نمی توانم نه بگویم؟
⬅️چرا نمی توانم با دیگران صمیمی باشم؟

 ویژه:
✅دانشجویان تمام مقاطع تحصیلی
✅کارمندان
✅اعضای هیات علمی
✅والدین و خانواده دانشگاهیان

 نحوه ورود به جلسه:
 دانشجویان، کارمندان و اعضای هیات علمی از طریق ورود به سامانه جلسات دانشگاه به آدرس
http://meeting.iust.ac.ir
 با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور خود و ورود به جلسه از قسمت جلسات عمومی و بخش وبینارها و کارگاه های مرکز مشاوره

 والدین دانشجویان و خانواده دانشگاهیان علم و صنعت ایران نیز از طریق کلیک بر روی لینک  http://meeting.iust.ac.ir/vc و وارد نمودن کد ۶۷۱۹۸۳
و انتخاب حالت   Open in browser  بصورت میهمان می توانند در جلسه شرکت کنند.
برای دیدن پوستر اینجا کلیک کنید
 
 
::
:: همایش اولیای دانشجویان نو ورود ۱۴۰۰ ::
 | تاریخ ارسال: 1400/8/16 | 
مرکز مشاوره معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علم و صنعت ایران، همایش آنلاین والدین دانشجویان نوورود ۱۴۰۰
را دوشنبه ۱۷ آبان ماه ساعت ۱۳ الی ۱۴:۳۰ برگزار می کند.

✅با شعار:
 دانشگاه علم و صنعت ایران
 دانشگاه دوست دار خانواده

👈 با حضور و سخنرانی سرپرست‌ محترم دانشگاه و اعضای محترم هیات رئیسه

برای ورود به جلسه از طریق لینک
 http://meeting.iust.ac.ir/vc
وارد شده و با استفاده از کد ۴۶۲۷۱۵ وارد جلسه شوید.

درصورتی که نرم افزار ادوبی کانکت را ندارید از طریق لینک های زیر نسبت به نصب آن  بر روی  گوشی موبایل یا کامپیوتر خود اقدام و سپس از طریق لینک و کد بالا وارد جلسه شوید

لینک نصب نرم افزار بر روی گوشی موبایل اندروید:   https://play.google.com/store/apps/details?id=air.com.adobe.connectpro&hl=en

لینک نصب نرم افزار بر روی کامپیوتر یا لپ تاپ:   http://lms.iust.ac.ir/software/ConnectAppSetup۲۰۱۹_۵_۱.exe

لینک نصب نرم افزار بر روی گوشی آیفون:  https://apps.apple.com/us/app/adobe-connect/id۴۳۰۴۳۷۵۰۳
 
::
:: پنجاه و نهمین شماره نشریه پیام آشنا دانشجو ::
 | تاریخ ارسال: 1400/8/15 | 
مرکز مشاوره دانشگاه علم و صنعت، پنجاه و نهمین شماره از نشریه پیام آشنا دانشجو را منتشر کرد. 
در این شماره می خوانید: خودآگاهی و راه های کسب آن، افسردگی فصلی، بازی زندگی و ...

مسابقه همراه با جایزه از متن نشریه، دانشجویان عزیز تا پایان هر ماه فرصت دارید پاسخ سوالات را به شماره پیامک درج شده در نشریه ارسال فرمایید.

سوالات خود را به پیامک درج شده ارسال نمایید و در شماره های بعدی نشریه جواب خود را دریافت نمایید.
برای دیدن نشریه اینجا کلیک کنید
 
::
:: مسابقه ری اکشن نو دانشجویان ::
 | تاریخ ارسال: 1400/8/11 | 
کانون همیاران سلامت روان مرکز مشاوره دانشگاه، مسابقه واکنش شما به قبولی در دانشگاه علم و صنعت را برگزار می کند.
احساس و واکنش خودتون در لحظه ای که متوجه قبولی در دانشگاه علم و صنعت شدین رو در قالب یک فایل ویدئو ای حداکثر به مدت ۲ دقیقه به تصویر بکشین  و برای ما ارسال کنید.

ویژه دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد ورودی ۱۴۰۰

برای کسب اطلاعات بیشتر و ارسال آثار به آیدی iust_rep در پیام رسان تلگرام پیام دهید.
 
 
::
:: طرح های در حال اجرا در مرکز مشاوره ::
 | تاریخ ارسال: 1400/8/3 | 
مرکز مشاوره معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علم و صنعت ایران اجرا می کند: 

۱ - طرح پایش سلامت روان:
👈ارزیابی سلامت روان حداقل ۵ هزار نفر از دانشجویان دانشگاه

۲ - طرح احوال پرسی و همدلی:
👈تماس تلفنی و احوال پرسی تلفنی از حدود ۱۰ هزار نفر از دانشجویان دانشگاه

۳- طرح احوال پرسی از والدین دانشجویان ورودی ۱۴۰۰: 
👈تماس تلفنی و احوال پرسی تلفنی و عرض تبریک بابت پذیرش فرزندان حدود ۴ هزار نفر از والدین دانشجویان نوورود 


 بازه زمانی اجرای طرح:
👈مهرماه تا آذر ماه ۱۴۰۰
::
:: مسابقه کتابخوانی ::
 | تاریخ ارسال: 1400/8/1 | 
کانون همیاران سلامت روان دانشگاه علم و صنعت، مسابقه کتابخوانی همراه با جوایز ارزنده برگزار می کند. تاریخ برگزاری مسابقه ۲۰ آبان ماه ساعت ۲۰ می باشد. جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به آیدی   iust_rep در شبکه های اجتماعی پیام دهید.


نفر اول: ۲۵۰ هزار تومان
نفر دوم: ۲۰۰ هزار تومان
نفر سوم: ۱۵۰ هزار تومان

برای دیدن اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید
::
:: جنبش های نوپدید دینی و عرفان های کاذب ::
 | تاریخ ارسال: 1400/7/19 | 
مرکز مشاوره و سلامت معاونت فرهنگی و اجتماعی، اقدام به راه اندازی خدمات مشاوره در زمینه جنبش های نوپدید دینی و عرفان های کاذب معنوی نموده است. خدمات بصورت رایگان برای تمامی دانشجویان، اساتید،کارمندان و خانواده های آنان ارائه می گردد.
جهت هماهنگی و استفاده از خدمات با پذیرش مرکز مشاوره به شماره ۷۷۲۴۰۴۶۴ تماس بگیرید.

برای دیدن پوستر اینجا کلیک کنید
::
:: دوره های مجازی یاریگران زندگی ::
 | تاریخ ارسال: 1400/6/29 | 
مرکز مشاوره و سلامت، به اطلاع کلیه دانشگاهیان عزیز می رساند:سامانه آموزشگاه مجازی یاریگران زندگی با هدف مهارت افزایی و توسعه آگاهی های عمومی در زمینه پیشگیری از اعتیاد و آسیب های اجتماعی راه اندازی شده است. شرکت در دوره ها همراه با اعطای گواهی می باشد.

برای دیدن اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید
::
:: اجرای طرح پایش سلامت روان دانشجویان ::
 | تاریخ ارسال: 1400/6/23 | 
مرکز مشاوره و سلامت معاونت فرهنگی و اجتماعی، طرح پایش کارنامه سلامت روان را برگزار می کند.
این طرح ویژه تمام دانشجویان شاغل به تحصیل و ورودی جدید در تمام مقاطع تحصیلی می باشد. تکمیل کارنامه سلامت روان برای کلیه دانشجویان اجباری است و عواقب آموزشی عدم تکمیل و عدم تایید انتخاب واحد، به عهده دانشجو می باشد.

👈برای تکمیل کارنامه سلامت روان به سامانه سجاد به آدرس ذیل مراجعه نمایید.

https://portal.saorg.ir/mentalhealth

پس از ثبت نام در سامانه سجاد و دریافت نام کاربری و کلمه عبور اقدام به تکمیل کارنامه سلامت روان نمایید. در صورتیکه قبلا ثبت نام کرده اید با همان نام کاربری و کلمه عبور اقدام به تکمیل کارنامه نمایید.
برای مشاهده اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید

 
::
:: مهارت آموزی والدین در برقراری ارتباط دوستانه با نوجوان ::
 | تاریخ ارسال: 1400/4/29 | 
مرکز مشاوره و سلامت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علم و صنعت ایران، کارگاه مهارت آموزی والدین در برقراری ارتباط دوستانه و موثر با کودک و مدیریت بحران نوجوان را ۱۳ و ۱۴ مرداد ماه از ساعت ۱۵ الی ۱۷ برگزار می نماید. شرکت در کارگاه همراه با گواهی و امتیاز فرهنگی برای اعضای هیات علمی و امتیاز شرکت در دوره برای کارمندان می باشد. مدرس کارگاه دکتر ندا مهراندیش از روان شناسان مرکز مشاوره و سلامت دانشگاه می باشند.

این کارگاه ویژه دانشجویان و والدین دانشجویان، اعضای هیئت علمی و کارمندان است.
                       

  نحوه ورود به جلسه کارگاه: 
  اعضای هیئت علمی، دانشجویان و کارمندان از طریق سامانه جلسات meeting.iust.ac.ir
و سپس از بخش وبینارها و کارگاه های مرکز مشاوره وارد جلسه می شوند.

 در صورت مشکل برای ورود از طریق بالا، شرکت کنندگان محترم می توانند با کپی آدرس  https://meetingvc.iust.ac.ir/moshavereh در مرورگر اینترنت گوشی یا کامپیوتر خود و انتخاب گزینه open in browser  و انتخاب حالت مهمان وارد جلسه شوند.
برای دیدن اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید
 
::
:: کارگاه شخصیت شناسی ::
 | تاریخ ارسال: 1400/4/29 | 

مرکز مشاوره و سلامت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علم و صنعت ایران، کارگاه آنلاین شخصیت شناسی را دوشنبه ۱۸ مرداد از ساعت ۱۳/۳۰ الی ۱۶/۳۰ برگزار می نماید. مدرس کارگاه دکتر ندا مهراندیش از روان شناسان مرکز مشاوره و سلامت دانشگاه می باشند. این کارگاه ویژه دانشجویان و والدین دانشجویان، اعضای هیئت علمی و کارمندان می باشد. شرکت در کارگاه همراه با گواهی و امتیاز فرهنگی برای اعضای هیات علمی و امتیاز شرکت در دوره برای کارمندان می باشد.

سرفصل های کارگاه:

👥 شناخت انواع شخصیت ها
👥 شناخت انواع اختلالات شخصیت
👥شناخت ویژگی های خود به صورت عمیق
👥نحوه تعامل با افراد دارای اختلال شخصیت


 نحوه ورود به جلسه کارگاه: 
  اعضای هیئت علمی، دانشجویان و کارمندان از طریق سامانه جلسات meeting.iust.ac.ir
و سپس از بخش جلسات عمومی، وبینارها و کارگاه های مرکز مشاوره وارد جلسه می شوند.

 در صورت مشکل برای ورود از طریق بالا، شرکت کنندگان محترم می توانند با کپی آدرس
 https://meetingvc.iust.ac.ir/moshavereh 
در مرورگر اینترنت گوشی یا کامپیوتر خود و انتخاب گزینه open in browser  و انتخاب حالت مهمان وارد جلسه شوند.

 برای دیدن اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید

::
:: روز جهانی مبارزه با سوءمصرف و قاچاق موادمخدر ::
 | تاریخ ارسال: 1400/4/6 | 
شعار دفتر مقابله با موادمخدر و جرم سازمان ملل متحد برای سال ۲۰۲۱: حقایق درباره موادمخدر را به اشتراک بگذاریم تا زندگی را نجات دهیم. این روز جهانی مصادف با ۲۶ ژوئن می باشد. تفاوت می توانم و نمی توانم تنها یک حرف است.ن ....  می توانم تولدی دوباره به خود هدیه کنم.
برای دیدن پوستر کامل اینجا کلیک کنید
::
:: گزارش انتخابات کانون همیاران سلامت روان ::
 | تاریخ ارسال: 1400/4/6 | 
مرکز مشاوره و سلامت دانشگاه، انتخابات کانون همیاران سلامت روان را در روز پنج شنبه ۳ تیرماه به صورت آنلاین برگزار نمود. در ابتدا آقای دکتر شیرزادی مدیر مرکز مشاوره و سلامت دانشگاه، توضیحاتی در خصوص فعالیت های مرکز مشاوره ارائه دادند، سپس انتظارات از کانون همیاران را بیان نمودند. سپس آقای ادهمی دبیر سابق کانون، در مورد ساختار کانون و فعالیت های انجام شده به خصوص در دوره کرونا مطالبی را عنوان کردند. پس از آن انتخابات شورای مرکزی کانون همیاران سلامت روان، با حضور ۱۴ نفر و معرفی تک تک افراد و ارائه رزومه شان برگزار شد که اسامی منتخبین به شرح زیر می باشد: 

اعضای اصلی:
مریم اسماعیلی ۹ رای
مهدی میقانی ۹ رای
معصومه امیرقلی‌زاده ۸ رای
شیفته فرخی ۸ رای
هدیه میرزایی ۸ رای

اعضای علی‌البدل:
امیرمحمد حق‌وردیلو ۷ رای
محمدامین هرندی ۴ رای

hamyar_iust کانال تلگرامی کانون همیاران سلامت
::
:: گزارش کارگاه مدیریت زمان و کاهش استرس ::
 | تاریخ ارسال: 1400/4/1 | 
کارگاه آنلاین مدیریت زمان و تکنیک های کاهش استرس در روزهای چهارشنیه و پنج شنبه مورخ ۲۹/۲/۱۴۰۰ لغایت ۳۰/۲/۱۴۰۰ با تدریس سرکارخانم دکتر عظیمی توسط مرکز مشاوره و سلامت دانشگاه برگزار گردید.
در این کارگاه ابتدا تعریفی از استرس شد و اینکه ما انواع هیجانات را در انسان ها مشاهده می کنیم . هیجانات مثبت و منفی  اینها احساسات شایع هستند که در زندگی پیش می آیند و برایمان لازم هستند. یک سری ترس ها رابطه طبیعی نیاز به امنیت ما را تامین می کنند.اینک به تکنیک ها می پردازیم:
 تکنیک تایم نگرانی: فقط در تایم مشخص به نگرانی فکر کنم.
تکنیک بعدی تکنیک حواسپرتی هست و تکنیک دیگر به تعویق انداختن نگرانی هست. تکنیک دیگر، تکنیک یادگیری مهارتهای روانشناختی است مثل مهارتهای زندگی مهارت حل مساله مهارت نه گفتن مهارت جراتمندی و.... انسان باید به سلامت جسمانی و بعد جسمانی و نیازهای زیستی خود توجه کند مثل تغذیه سالم و خواب مناسب. بعد اجتماعی هم لازم است مثل معاشرت با دوستان بعد معنوی که خیلی کمک کننده است افرادی که معنایی برای زندگی دارند موفق ترند و از آرامش بیشتری برخوردار هستند. تکنیک بکارگیری مهارتهای خود مراقبتی مهم است.برای مثال احساس ارزشمندی، لازم است ما باید یاد بگیریم از جسم و روح و روانمان مراقبت کنیم و نسبت به خودمان شفقت و مهربانی داشته باشیم تا احساس ارزشمندی کنیم.
در بحث مدیریت زمان:
اینکه بتوانیم از تایم ووقتمون مفیدتر استفاده کنیم. ما باید برنامه روزانه خودمون رو مانیتور کنیم. به خودم گزارش بدم مثلا از ساعتی که بیدار شدم تا ساعت خوابم چه کارهایی انجام دادم. گزارش یک هفته ای به خودمون بدیم. ما باید قاتلین زمان خود را بشناسیم.
برنامه ما باید کاملا منطقی باشد. برنامه سنگین نباشد. سنگ بزرگ علامت نزدن است.
بحث افکار مزاحم در مدیریت استرس و مدیریت زمان وجود دارد. تکنیک تایم نگرانی تکنیک حواسپرتی مهم است که اجرا کنیم. و نکته آخر اینکه اهداف عینی و قابل اجرا باشد. هدف کلی را  باید خرد کرد و گامهای کوچک ولی مداوم برداریم  و حتما توجه داشته باشیم که اهداف عینی و قابل اجرا باشد.در این کارگاه به مهارتهای مقابله هیجان مدار و مساله مدار نیز اشاره شد و در انتها نیز به سوالات شرکت کنندگان پاسخ داده شد.
::
:: گزارش کارگاه آشنایی با آزمون و کنترل استرس ::
 | تاریخ ارسال: 1400/3/30 | 
مرکز مشاوره و سلامت دانشگاه با همکاری دفتر برنامه ریزی و آموزش،وبینار آشنایی با آزمون و کنترل استرس را روز چهارشنبه مورخ ۱۹/۳/۱۴۰۰ با تدریس سرکار خانم دکتر زینب عظیمی و خانم دکتر قنبری برگزار نمود.
در این کارگاه ابتدا خانم دکتر قنبری در خصوص نحوه ورود به سیستم آنلاین و مشکلات ایجاد شده و طریقه برطرف کردن مشکلات در سیستم آنلاین توضیحاتی را ارائه نمودند. سپس خانم دکتر عظیمی تعریفی از اضطراب ارائه دادند. هرجایی که انسان مورد ارزیابی قرار بگیرد اضطراب بوجود می آید. یکی از این اضطرابها اضطراب امتحان است.
اضطراب امتحان آنلاین :
زمان محدود، مشکلات اینترنت، استرس و افت تمرکز، یکسری توصیه ها و تکنیک های کنترل اضطراب امتحان ارائه گردید:
فضای امتحان حتما خلوت و مرتب باشد. فضای مطالعه با فضای امتحان مشابه باشد.
تکنیک های موقتی:
من هم حق شکست خوردن دارم، من هم حق دارم اشتباه کنم، نیاز دارم فضا داشته باشم، نیاز دارم کمی تنها باشم و کسی منو سرزنش نکند
به خودتان بگویید:
آیا کار دیگری باقی مانده که من انجام نداده ام
تکنیک تایم نگرانی: الان موقع نگرانی نیست من مثلا در فلان ساعت میتونم به نگرانیم فکر کنم.
استعاره کودک: ما همونطور که به کودک شفقت داریم به خودمان هم شفقت و مهربانی داشته باشیم و خودمون رو درک کنیم.
در زمان امتحان آنلاین به نکات زیر توجه کنیم:.
درک کردن دشواری امتحانات آنلاین مثلا با توجه به عدم حضور در کلاس ها و ترس از قطعی اینترنت. کاملا طبیعی هستش.
از جزوه استفاده نکنید. جواب دوستان خودتان را در ابتدای امتحان ندهید. تا وقتی تمام سوالات را پاسخ نداده اید وقت خود را به کار دیگر اختصاص ندهید. همه سوالات تستی را همان بار اول پاسخ دهید. از لب تاپ و موس برای تسلط بیشتر استفاده کنید. در صورت بروز مشکل حین امتحان، حتما همان موقع با استاد یا پشتیبان در ارتباط باشید. صداقت داشته باشید چون زمان دقیق ورود و خروج شما به سامانه مشخص است.
فراموش نکنید اگر همیشه با موقعیت های ارزیابی مشکل دارید بخصوص در خواب هایتان با آن درگیر هستید حتما از یک روانشناس کمک بگیرید.
و نکته آخر این است که بیشتر از موفقیت، حال خوب شما مهم است.
::
:: طرح ملی بررسی سیمای زندگی دانشجویان ::
 | تاریخ ارسال: 1400/3/23 | 
مرکز مشاوره و سلامت دانشگاه با همکاری معاونت دانشجویی و معاونت آموزشی *طرح ملی بررسی سیمای زندگی دانشجویان (موج چهارم)*را با هدف بررسی سبک زندگی دانشجویان (از جمله تغذیه، اوقات فراغت، سلامت روان و ...) اجرا می نماید.

❇️در پاسخدهی به سوالات این پرسشنامه:

۱️⃣ لطفا گزینه ای را انتخاب کنید که به بهترین وجه شما را توصیف می‌کند.
۲️⃣ پاسخ صحیح یا غلط وجود ندارد.
۳️⃣اصول رازداری حفظ شده و نامی از افراد خواسته نشده است؛ همچنین داده های به دست آمده به صورت گروهی تجزیه و تحلیل خواهد شد.
۴️⃣هدف اصلی این پژوهش، کاربرد این داده‌ها برای ارتقای سلامت روانی-اجتماعی دانشجویان است.
*با توجه به تاکید وزارت علوم، تکمیل پرسشنامه برای کلیه دانشجویان الزامی می باشد.

✅ از کلیه دانشجویان عزیز دعوت می‌شود برای پاسخگویی به سوالات، از طریق لینک زیر وارد شوید:

https://porsa.irandoc.ac.ir/s/simaye-zendegi-۱۴۰۰

پیشاپیش از مشارکت شما در این پژوهش و دقت و صحت شما در پاسخگویی به سوالات پرسشنامه، کمال تشکر را داریم.
برای دیدن پوستر اینجا کلیک کنید
::
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه علم و صنعت است و هرگونه کپی برداری از مطالب این سایت با ذکر منبع بلا مانع است.
Persian site map - English site map - Created in 0.31 seconds with 542 queries by YEKTAWEB 4570