ویتامین B۵ یا اسید پانتوتِنیک یکی از ویتامینهای گروه ب است. نام این ویتامین از کلمهٔ یونانی پانتوتن (به یونانی: παντόθεν) به معنای از همه جا ریشه میگیرد. علت این نامگذاری این است که مقدار کمی از این ویتامین در تقریباً همهٔ غذاها یافت میشود.
اسید فولیک که به نامهای فولات یا ویتامین B۹ نیز خوانده میشود برای بسیاری از اعمال بدن از جمله سلامتی سیستم عصبی، خون و یاختهها حیاتی و اساسی است. این ویتامین بدن را در مقابل بیماریهای قلبی، نقصهای مادر زادی، پوکی استخوان و سرطانهای مشخصی حفظ میکند.
نگهداری و سلامت غذا در ماه مبارک رمضان برای وعده سحر
| تاریخ ارسال: 1402/1/15 |
رعایت اصول بهداشت و نگهداری مواد پخت شده وعده سحر در ایام ماه مبارک رمضان لازم و ضروی می باشد به همین خاطر شما عزیزان باید نکاتی را توجه فرمایید.
امکان رزرو غذا برای ماه مبارک رمضان
| تاریخ ارسال: 1401/12/29 |
قابل توجه دانشجویان محترم خوابگاهی :
ضمن تبریک فرارسیدن عید نوروز و ماه مبارک رمضان؛ قابلیت رزرو غذا برای ایام ماه مبارک رمضان برای بعد از تعطیلات عید نوروز فراهم گردیده است. خواهشمند است نسبت به رزرو غذای خویش اقدام نمایید.
عدم استفاده از اپ سماد
| تاریخ ارسال: 1401/9/9 |
اطلاعیه عدم استفاده از اپ سماد
قابل توجه دانشجویان گرامی
با توجه به اینکه تنها مرجع پاسخگویی به مشکلات پیش آمده در مورد رزرو غذا و رفع آنها سامانه تحت وب مدیریت امور دانشجویان (سماد) می باشد, لذا دقت فرمایید استفاده از اپ تبلیغاتی سماد به هیچ عنوان توصیه نمی گردد و موجب عدم بررسی موارد ذکر شده از طرف شما گرامیان می گردد.
سم پاشی آشپزخانه مرکزی
| تاریخ ارسال: 1401/7/5 |
قابل توجه دانشجویان محترم خوابگاهی
بدلیل سمپاشی آشپزخانه مرکزی عدم پخت غذای گرم توزیع کنسروهای وعده ناهار و شام روز پنج شنبه مورخ ۱۴۰۱/۷/۱۴ مهرماه با وعده شام روز سه شنبه مورخ ۱۴۰۱/۷/۱۲ مهر ماه انجام میگیرد.
پیوندهای فوری
دانلود راهنمای سامانه تغذیه
سامانه افزایش اعتبار
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد .
نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .