[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
مدیریت دانشکده::
درباره دانشکده::
قطب علمی" بهســــا"::
درباره مهندسی صنایع::
معرفی افراد::
امور آموزش::
امور پژوهش::
مرکز کامپیوتر::
دانشجویان::
اخبار دانشکده::
تقویم دانشکده::
تسهیلات پایگاه::
::
شعار دانشگاه علم و صنعت ایران
..
مرام‌نامه اساتید
..
منشور اخلاقی دانشجویان
..
اخبار و اطلاعیه‌‌های آموزشی

..
دفاعیه‌ها و سمینارها

AWT IMAGE

AWT IMAGE

AWT IMAGE 

AWT IMAGE

AWT IMAGE

..
کارآموزی
..
مطالب علمی
..
راهنمــای تصویب پروپــوزال دانشجویان کارشنــاسی ارشد
..
برنامه 8 ترمه (مقطع کارشناسی)

AWT IMAGE

..
امروز: پنجشنبه مورخ 1 آذر 1403
AWT IMAGE
AWT IMAGE
AWT IMAGE
AWT IMAGE
AWT IMAGE
AWT IMAGE
AWT IMAGE
AWT IMAGE

جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: لوح سپاس در زمینه رشد و پیشرفت کشور از رییس سازمان بسیج مستضعفین چهارمین جشنواره جهادگران علم و فناوری
:: لوح سپاس
:: اخبار
:: کلان‌نمای قانون برنامه هفتم پیشرفت به روایت مرکز برنامه و بودجه دانشگاه علم و صنعت ایران
:: برنامه زمانبندی ثبت نام ورودی های جدید مقطع کارشناسی ارشد ۱۴۰۳
..
نظرسنجی
نقطه قوت سایت دانشکده صنایع کدام گزینه است؟
درج اطلاعیه های آموزشی
درج اخبار کنفرانس ها و همایش ها
درج اخبار دانشجویان و عمومی
امکانات سایت( ارسال پیام، پرسش،نظر و...)
   
..
:: دفاعیه دکتری ::
 | تاریخ ارسال: 1399/12/17 | 
سیدمحمد غلامی زنجانی دانشجوی دکتری رشته مهندسی صنایع-مدیریت سیستم و بهره وری، از رساله خود با عنوان «طراحی شبکه زنجیره تأمین تاب‌آور مواد غذایی در شرایط عدم قطعیت مطالعه موردی در ایران»‏ به راهنمایی آقای دکتر جبل‌عاملی 26 اسفند ماه ‏‏99 ساعت 15:45َ به صورت مجازی دفاع خواهد نمود‎.
لینک شرکت در جلسه دفاع:
نشانی الکترونیکی: se_gholamiind.iust.ac.ir
استاد راهنما: دکتر جبل‌عاملی
اساتید مشاور: دکتر پیشوایی- دکتر ولید کلیبی
اساتید داور داخلی:  دکتر محمدی- دکتر برزین پور
اساتید داور خارجی: دکتر توکلی مقدم- دکتر حسینی نژاد

چکیده
زنجیره‌­های تأمین مواد غذایی به‌عنوان یکی از زیرساخت­های حیاتی جوامع هستند که می­‌بایست همواره از عملکرد بهینه آن­ها اطمینان حاصل کرد. ویژگی­‌های خاص محصولات غذایی از جمله فسادپذیری، قیمت­‌گذاری، تازگی، رقابتی بودن و جهانی‌شدن بازارها سبب پیچیده شدن ماهیت این زنجیره­‌ها شده است. از طرف دیگر این زنجیره‌ها در معرض منابع متنوعی از عدم قطعیت­‌ها هستند که همواره عملکرد آن­ها را تحت تأثیر قرار می‌دهد. از جمله این موارد مربوط به اختلالات اپیدمیک و تأثیر آنها بر منابع زنجیره می‌باشد که سبب کاهش پاسخگویی مناسب به تقاضا و در نتیجه کاهش سود زنجیره می‌شود؛ لذا در این رساله به بررسی زنجیره تأمین مواد غذایی با توجه به ویژگی­‌ها و اختلالات خاص آن­ها پرداخته می‌­شود که طراحی زنجیره یکی از اولین و مهم­ترین تصمیمات در این حوزه می­‌باشد. در این رساله رفتار اختلالات اپیدمیک شبیه­سازی شده و تاثیر آن بر ظرفیت و میزان موجودی تسهیلات مدل­سازی شده است. برای مقابله با این نوع از اختلالات استراتژی­های مختلف تاب­آوری زنجیره­های تامین مورد بررسی قرار گرفته است. 
در همین راستا سه مسئله برای طراحی و برنامه‌ریزی در این زنجیره‌ها تشریح شده است. در این مسائل، اختلالات اپیدمیک با استفاده از روش مونت­کارلو و در قالب سناریو تولید شده­‌اند. این اختلالات خاصیت آبشاری داشته و علاوه بر ظرفیت، میزان موجودی تسهیلات را نیز کاهش می‌دهند. مدل­های ارائه شده به صورت دوسطحی تصادفی و مبتنی بر سناریو می­باشند. جهت مقابله با اختلالات از چندین استراتژی تاب‌آوری استفاده شده است.
برای حل مدل‌های ارائه شده، از روش‌های خوشه‌بندی فازی جهت کاهش تعداد سناریوها و در نتیجه کاهش پیچیدگی مسئله استفاده شده است. علاوه بر این از روش تجزیه بندرز برای تسریع در حل مسئله بهره گرفته شده است. نتایج نشان می‌دهد که هر یک از استراتژی‌های تاب‌آوری طرح‌ها و برنامه‌ای منحصر به خود را ارائه می‌کنند که در میان آن‌ها استفاده از تأمین‌کننده پشتیبان و مستحکم سازی تسهیلات نتایج بهتری را حاصل می‌کند. علاوه بر این ویژگی‌های خاص مواد غذایی می‌تواند تصمیم‌گیری مدیران را در برنامه‌ریزی و طراحی زنجیره تحت تأثیر قرار دهد.
کلیدواژه ها: طراحی زنجیره تأمین؛ مواد غذایی؛ تاب آوری؛ عدم قطعیت؛ اختلال؛ برنامه‌ریزی احتمالی |
دفعات مشاهده: 1494 بار   |   دفعات چاپ: 246 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه علم و صنعت ایران می‌باشد. نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می‌باشد.

Persian site map - English site map - Created in 0.14 seconds with 57 queries by YEKTAWEB 4665