[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
درباره مرکز مشاوره::
مشاوران::
دفتر ارتباط خانواده و دانشگاه::
آرشیو اخبار مرکز مشاوره::
بروشورهای علمی::
بخش ویژه اساتید::
ارتباط با ما::
::
اساسنامه کانون همیاران
..
مدیریت های حوزه دانشجویی

امور دانشجویان

امور خوابگاه ها

اداره رفاه و خدمات دانشجویی

اداره بهداشت و درمان
کمیسیون بررسی موارد خاص دانشگاه  

..
نظرسنجی مرکز مشاوره

AWT IMAGE

..
کتاب مهارتهای زندگی
AWT IMAGE
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
نظرسنجی
نظر خود را در مورد سایت اعلام نمایید
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
   
..
:: نقش اساتید در ایجاد حس امید و نشاط در دانشجویان ::
 | تاریخ ارسال: 1401/6/29 | 
کارگاه تخصصی نقش اساتید در ایجاد حس امید و نشاط در دانشجویان، ویژه اساتید دانشگاه علم و صنعت ایران در روز دوشنبه مورخ ۲۸/۶/۱۴۰۱ در مجتمع امام خمینی برگزار گردید. در این کارگاه حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای دکتر شریف اصفهانی سرپرست نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علم وصنعت ایران و جناب آقای دکتر مهدی وجدانی همت رییس مرکز مشاوره دانشگاه علامه طباطبایی و جناب آقای دکتر عبدالعالی رییس شبکه آموزش و عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت ایران به ارایه نظرات و تجربیات ارزشمند خود پرداختند.
 ابندا حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای دکتر شریف اصفهانی در خصوص احترام گذاشتن به اساتید و همچنین به نقش همراهی و همنوایی با دانشجو اشاره کردند. در ادامه به چند سبک فرزند پروری اشاره داشتند(سبک مستبدانه، سبک مقتدرانه، سبک منفعلانه و سبک تسهیل گر) و سبک فرزند پروری مقتدرانه را به عنوان سبک درست تربیتی معرفی کردند.

سپس جناب آقای دکتر وجدانی همت در خصوص اینکه دانشجویان در حال انتقال دوره های رشدی خود هستند و از دوره نوجوانی وارد دوره جوانی شده اند و تغییرات جسمانی، روانشناختی، اجتماعی را تجربه می کنند که در این بین نقش همسالان بسیار مهم است. ایشان نقش الگوهای رفتاری را نیز مهم دانستند و اساتید بعنوان الگوهای رفتاری نقش کلیدی دارند. تحقیقات اخیر روانشناسان مثبت نگر دنیا به این سمت می رود که ما برای ایجاد نشاط در خودمان باید سخت گیری هایمان نسبت به خودمان را کاهش دهیم. ما در مورد بحث نشاط باید سیستمی نگاه کنیم و باید کل چرخه زندگی فرد را در نظر بگیریم. قدردانی کردن، حرکت از سمت لذات جسمانی به لذات بالاتر و سهیم شدن شادی خود با دیگران و گفتگوی سازنده باخود نقش مهمی در ایجاد نشاط در افراد دارد. سپس جناب آقای دکتر عبدالعالی عضو محترم هیات علمی دانشگاه علم وصنعت ایران سخنان خود را آغاز کرده و بسیار تاکید بر این نکته داشتند که ما بعنوان اساتید باید دانشجویان را مثل برادر یا خواهر خود و یا فرزند خود بدانیم و دوستشان داشته باشیم و محبت کنیم.و عالی ترین مرتبه زندگی را محبت دانستند و  اینکه اگر دانشجویان به این مساله پی ببرند که ما خودشان را دوست داریم و نه مقاله  و نمراتشان را و... ارتباط استاد با دانشجو عمیق تر می شود.
 

CAPTCHA
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه علم و صنعت است و هرگونه کپی برداری از مطالب این سایت با ذکر منبع بلا مانع است.
Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4665