[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
درباره دانشکده::
معرفی افراد::
امور آموزشی::
امور پژوهشی::
فضاهای تحقیقاتی::
اخبار و رویدادها::
آیین نامه ها و فرم ها::
تسهیلات پایگاه::
::
اطلاعات تماس

AWT IMAGE

آدرس: تهران، میدان رسالت، خیابان هنگام، دانشگاه علم و صنعت ایران، دانشکده مهندسی مکانیک

کدپستی: 13114-16846

صندوق پستی: 163-16765

تلفن:9-77491228

فاکس:77240488

کانال تلگرام تحصیلات تکمیلی  دانشکده

..
سیستم جامع گلستان

AWT IMAGE

..
..
برنامه کلاس
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
نظرسنجی
سایت دانشکده مکانیک را چگونه ارزیابی می کنید:
عالی
خوب
متوسط
   
..
قطب علمی

AWT IMAGE

قطب علمی مکانیک جامدات تجربی و دینامیک

..
کادمان

AWT IMAGE

کانون دانش آموختگان و اساتید دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه علم و صنعت ایران

..
:: 96/10/30 دفاعیه دکتری ::
 | تاریخ ارسال: 1396/10/30 | 
AWT IMAGE

خانم زینب پوربافرانی دانشجوی دکتری جناب آقای دکتر منتظری، روز یکشنبه 96/11/08 از رساله دکتری خود تحت عنوان "استراتژی کنترلی خودروی هیبرید الکتریکی پلاگ-این با بهینه‌یابی سطح شارژ مرجع در شرایط مختلف رانندگی" دفاع خواهد کرد. این جلسه ساعت 8 صبح روز یکشنبه در آمفی تاتر دانشکده مهندسی مکانیک برگزار خواهد شد.

چکیده:

یکی از زمینه‌های چالش برانگیز در خودروهای هیبرید الکتریکی پلاگ-این (PHEV)، طراحی سیستم مدیریت انرژی این خودروها می‌باشد.در سال‌های اخیر، استراتژی‌های کنترلی تطبیقی­ای که بتوانند در شرایط مختلف عملکرد مطلوب خودرو را تضمین کند توجه بسیاری از محققان در حوزه خودروی هیبرید را به خود جلب کرده­اند.
در این رساله، طراحی استراتژی کنترلیخودروی هیبرید الکتریکیپلاگ-این (PHEV) با بهینه­یابی سطح شارژ (SOC) مرجع در شرایط مختلف رانندگی ارائه شده­است.بدین منظور،ابتدا مدل‌سازی و شبیه‌سازی خودرو با استفاده از نمودار مشخصه موتور احتراقی بر مبنای داده‌های تست موتور و همچنین مدل دقیق یک باتری لیتیومی برپایه تست‌های متنوع شارژ و تخلیه، انجام شده است. علاوه‌برآن، برای بررسی تأثیر شرایط ترافیکیو توسعه سیکل­های رانندگی مناسب، داده­های تجربی جمع‌آوری­شده در شرایطواقعی ترافیک شهر تهران مورداستفادهقرار گرفته است. با اعمال روش­های بهینه‌یابی ازجمله برنامه‌ریزی پویا (DP) و اصل کمینه پونتریاگین (PMP)، سطح شارژ مرجع در شرایط مختلف ترافیکی بدست آمده و با استفاده از یک سیستم استنتاج عصبی-فازیتطبیقی (ANFIS)،سطح شارژ بهینه در شرایط ترافیکی تخمین و به­عنوان سطح شارژ شبه‌بهینهمرجعدر استراتژی تطبیقی کمینه مصرف سوخت معادل(A-ECMS) بکارگرفته شده­است. ­
نتایج شبیه‌سازی­ها با استفاده از این استراتژی نشان می­دهد که مصرف سوخت درمقایسه با استراتژی A-ECMS پایه بهبود قابل ملاحظه­ای می‌یابد. علاوه­برآن، با استفاده از روش پیشنهاد شده دراین رساله نیازی به اطلاعات کل سیکل رانندگی نمی‌باشد و تنها با استفاده از مقادیر مسافت کل و سرعت متوسط خودرو، می‌توان شیب سطح شارژ بهینه در شرایط مختلف رانندگی را تخمین زد و لذا این روش قابلیت پیاده‌سازی برخط را دارا می‌باشد.

دفعات مشاهده: 2654 بار   |   دفعات چاپ: 395 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان
School of Mechanical Engineering
Persian site map - English site map - Created in 0.18 seconds with 54 queries by YEKTAWEB 4709