برگزاری گردهمایی و بازدید حضوری روز باز دانشگاه علم و صنعت ایران
در آخرین روز از همایش روز باز ۱۴۰۱ دانشگاه علم و صنعت ایران، گردهمایی داوطلبان کنکور در سالن آمفیتئاتر شهید بهرامی و با حضور معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم، دکتر معینی (معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه) در سخنانی، ضمن خیر مقدم گویی به داوطلبان و معرفی مختصر دانشگاه پر افتخار علم و صنعت ایران به عنوان قدیمیترین دانشگاه کشور، به داوطلبان کنکور توصیه کرد در انتخاب رشته، صرفا به استعداد و علاقهمندی خود توجه داشته باشند تا بتوانند ضمن موفقیت و رضایت از تحصیل، به مملکت و مردم کشور خود خدمت کنند.
دکتر معینی با اشاره به افتخار دانشگاه به داشتن ۱۱۰ شهید گفت: افتخار میکنیم که شهید متوسلیان و شهید شهبازی در این دانشگاه تربیت شدند. وی تاکید کرد: امروز اگر کسی بخواهد خدمت کند، برایش جایگاه هست و کسی که به دنبال کار برای خدا باشد، به هر چه میخواهد میرسد.
سخنران بعدی این مراسم، دکتر مقیمی (مدیر دفتر خلاقیت، نوآوری فرهنگی و ارتباط با مدارس) بود. وی با اشاره به اینکه دانشگاه علم و صنعت ایران، سومین دانشگاه برتر صنعتی کشور است به تبیین امکانات تحقیقاتی و پژوهشی دانشگاه مانند پژوهشکدههای فناوری عصبی، استیتو توربین گاز، پژوهشکده اندازهگیری جریان سیالات، پژوهشکده الکترونیک و... پرداخت.
دکتر مقیمی ضمن اشاره به وجود مراکز نوآوری متعدد در این دانشگاه، تاکید کرد: در دنیای امروز، صرف داشتن مدرک تحصیلی کافی نیست و باید مهارت داشته و کار عمیق داشت که این امکان در مراکز نوآوری دانشگاه مانند نیترو و مانا ایجاد شده است. وی به داوطلبان توصیه کرد بدون توجه به جو انتخاب رشته، بر اساس علاقهمندی خود رشته تحصیل دانشگاه خود را انتخاب کنند و سپس سعی کنند در رشته خود، بهترین شوند.

پس از آن دکتر غفارینژاد (مدیر دفتر استعدادهای درخشان داشگاه) سخنرانی کرد. وی به معرفی امکانات ویژه دانشگاه علم و صنعت ایران برای دانشجویان نخبه پرداخت و توضیح داد: در دانشگاه علم و صنعت ایران، برای رتبههای ۱ تا ۱۰۰ و ۱۰۰ تا ۲۰۰ کنکور سراسری، بورسیه و پرداخت حقوق ماهانه را داریم که در صورت حفظ نخبگی دانشجو، ادامه مییابد. همچنین دارندگان رتیه ۱ تا ۳ المپیاد دانشآموزی، دارای بورسیه و برخوردار از امکانات رفاهی بهتر در دانشگاه ما خواهند بود.
مدیر دفتر استعدادهای درخشان داشگاه به فراهم آوردن امکان تحصیل همزمان دانشجوی نخبه در دو رشته دانشگاه و همچنین طی دورههای کوتاه مدت تحصیلی (کهاد) اشاره و توضیح داد: در کهاد دانشجویان میتوانند ۱۸ یا ۲۷ واحد درسی رشته مورد علاقه خود را بگذرانند تا عملا در دو رشته صاحب مهارت شوند.
دکتر غفارینژاد از دیگر امکانات آموزشی دانشگاه برای دانشجویان برتر به امکان ورود بدون آزمون به مقطع بالاتر اشاره و گفت: دانشجویانی که ۲۵ درصد برتر ورودی رشته خود باشند، همچنین دارندگان رتبه ۱ تا ۱۵ المپیاد دانشجویی، بدون آزمون در مقطع کارشناسیارشد دانشگاه پذیرفته میشوند. وی افزود: از دیگر مشوقهای طول تحصیل ، برگزاری هر ساله جشن تقدیر از دانشجویان ممتاز است که در وسعت و تنوع در بین دانشگاههای کشور، بینظیر است و در آن از دانشجویانی که بر اساس آییننامه، ممتاز شناخته شوند، با اهدای لوح ریاست دانشگاه و جوایز نقدی، تجلیل میشود.
مدیر دفتر استعدادهای درخشان با اشاره به امکانات خوب آموزشی، پژوهشی و ورزشی دانشگاه و نقش دانشگاه در پروژههای ملی مختلف مانند قطار سریعالسیر، پلتفرم خودروی ملی و خودروی الکتریکی، به داوطلبان توصیه کرد سعی کنند در تمام ابعاد رشد کنند و ابراز امیدواری نمود با شرکت در تور حضوری دانشگاه، دید درستی نسبت به دانشگاه علم و صنعت ایران پیدا نمایند.
پس از اتمام مراسم در سالن شهید بهرامی، برای داوطلبان امکان بازدید حضوری از دانشکدههای دانشگاه فراهم بود که در گروههای ۲۵ نفره به دانشکدههای ۱۵ گانه دانشگاه هدایت و از نزدیک با امکانات و فضاهای دانشکدهها آشنا شدند.

گفتنی است معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، همایش روز باز ۱۴۰۱ دانشگاه علم و صنعت ایران را از یکم تا پنجم مردادماه جاری به دو صورت حضوری و مجازی برگزار کرد. این همایش، برنامهای است که از سالها قبل، با هدف آشناسازی داوطلبان کنکور پذیرفته شده در مرحله اول آزمون سراسری با رشته-گرایشهای موجود دانشگاه علم و صنعت ایران و امکانات آزمایشگاهی، کارگاهی، فضاهای دانشگاهی و فعالیتهای آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، ورزشی و... کمک به انتخاب رشته آنان برگزار میشود.
|