نشست رئیس دانشگاه با مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری تأمین اجتماعی
.jpg)
به دعوت دانشگاه، مدیر عامل شرکت سرمایهگذاری سازمان تأمین اجتماعی (شستا) و هیات همراه، پنجم تیرماه ۱۴۰۱، ضمن حضور در دانشگاه در نشست با رئیس و هیات رئیسه دانشگاه شرکت کردند.
در این جلسه که به منظور بحث و تبادل نظر در خصوص راههای تعامل فی ما بین و زمینههای همکاری مشترک برگزار شد، ابتدا دکتر انبیاء (رئیس دانشگاه)، به مهمانان دانشگاه خوشامد گفت و از برگزاری این جلسه ابراز خرسندی کرد.
رئیس دانشگاه تاکید کرد: جایگاه و سطح هیات امنای این دانشگاه، بسیار رفیع است و دانشگاهها هم چشم امید به اعضای هیات امنای خود دارند. قانون هم هیات امنای دانشگاهها را مکلف کرده است دانشگاه تحت نظر خود را به لحاظ زیرساختها، منابع مالی و مواردی از این دست، حمایت کنند. وی افزود: هم به اعتبار اینکه دکتر میرهاشم موسوی (مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی)، از اعضای حقیقی هیات امنای دانشگاه علم و صنعت ایران است و هم به این جهت که شستا، هولدینگ بزرگ و مهمی است و از سوی دیگر دانشگاه علم و صنعت ایران، دانشگاهی است که هم افتخارات علمی دارد و هم افتخارات انقلابی، بر این باوریم که میتوان همکاری خوب و موثری را شکل داد که برکات آن نصیب کشور خواهد شد.
.jpg)
مهندس ابراهیم بازیان (مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری تأمین اجتماعی (شستا)، نیز در این جلسه به معرفی هولدینگ شستا و ۱۷ حوزه صنعتی موثر مرتبط با آن پرداخت. وی ضمن تصریح بر لزوم به رسمیت شناختن دانایی در پیشبرد اهداف شستا، به جریان تحول در برنامه راهبردی این مجموعه اشاره کرد و گفت: نگاه مدیران ما این است که اگر شستا بخواهد به سمت تحول پیش برود باید به علم و ساحت علمی و اندیشهورزی، توجه داشته باشد و برای درمان فقر صنعت، حتما نگاه تحولی مبتنی بر علم و اندیشه نیاز است. لذا برای اولین بار در ساختار سازمانی شستا، معاونت نوآوری و اقتصاد دانشبنیان را ایجاد کردیم تا با شتاب بیشتری، بتوانیم تحول در شستا را به سمت ارتباط با دانشگاه و ارتباط صنایع با دانشگاه پیش ببریم. همچنین در ساختار شستا، اندیشکده شستا را مصوب کردیم تا با تشکیل کلینیکها وکمیتههای تخصصی و استفاده از تجربه اندیشمندان حوزههای مختلف، شستا را در فکر و عمل و جهتگیریهای راهبردی، چند قدم به پیش ببرد.
پس از آن، دکتر رئیسی دهکردی (معاون اداری، مالی و مدیریت منابع دانشگاه) و دکتر یونسیان (معاون پژوهش و فناوری دانشگاه)، در سخنانی با معرفی برخی دیگر از ظرفیتهای دانشگاه علم و صنعت ایران، بر ویژگی اجرایی بودن اساتید و دانشآموختگان این دانشگاه و نقش برجسته آنان در عرصههای حاکمیتی کشور، تاکید و پیشنهاد تشکیل کارگروهی متشکل از نمایندگان دانشگاه و شستا برای مشخص کردن اولویتهای زمینههای همکاری جهت عقد تفاهمنامه مشترک را مطرح کردند که مورد موافقت قرار گرفت.
|