هفتمین همایش ملی توربین گاز توسط دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار میشود

انستیتو توربین گاز دانشگاه علم و صنعت ایران، روزهای ۱۰ و ۱۱ خردادماه ۱۴۰۱، هفتمین همایش ملی توربین گاز را در این دانشگاه برگزار میکند.
صنعت توربین گاز به عنوان محور مشترک بین صنایع هوایی، نفت، گاز و نیروگاهی محسوب میگردد و اطلاع دستاندرکاران و متخصصان این صنعت کلیدی از فعالیتهای مراکز مختلف صنعتی و دانشگاهی و آخرین دستاوردهای علمی و فنی حاصله، میتواند به هم افزایی و پیشرفت هر چه بیشتر این صنعت کمک شایانی داشته باشد لذا در این همایش، از مسئولان مختلف صنایع هوایی، نیروگاهی و صنایع نفت و گاز برای حضور و ارائه سخنرانی، دعوت به عمل آمده است.
این همایش دز محورهای فرایندهای طراحی و تحلیل عملکرد؛ طراحی آیرودینامیکی توربوماشینها؛ انتقال حرارت و احتراق؛ تحلیل سازه و ارتعاشات؛ سیستمها و کنترل؛ ساخت و تولید و تعمیر و نگهداری برگزار میشود و طی دو روز برگزاری آن، نشستهایی شامل بخشهای آیرودینامیک کمپرسور و توربین، محفظه احتراق و انتقال حرارت، عملکرد و کنترل، مواد، ساخت و استحکام برگزار میشود. همچنین از بین حدود ۹۰ مقاله که از مراکز دانشگاهی و صنعتی به دبیرخانه همایش ارسال شده و پس از انجام فرایند داوری، ۵۶ مقاله به صورت ارائه شفاهی و ۱۷ مقاله پوستری در آن ارائه میشود.
ویژگیهای برجسته هفتمین همایش ملی توربین گاز
علاوه بر دعوت از صاحبان صنایع مرتبط با موضوع همایش برای معرفی توانمندیهای مجموعه خود، زمینههای فعالیتهای مشترک و مشخصتر شدن گلوگاههای کلیدی و ارایه سخنرانیهای کلیدی توسط مسئولان مراکز تحقیقاتی و صنعتی مطرح کشور؛ تجلیل از صنعتگران برگزیده صنعت توربین گاز، برای اولین بار در کشور تقدیر از بانوان متخصص فعال در حوزه صنعت توربین گاز و اهدای جوایز آنان مقارن با میلاد خجسته حضرت فاطمه معصومه (س)، برگزاری کارگاههای آموزشی و برگزاری نمایشگاه جانبی با مشارکت ۱۱ شرکت مرتبط با صنعت توربین گاز، از دیگر ویژگیهای بارز هفتمین همایش ملی توربین گاز است.
حامیان مالی این همایش عبارتند از:
انستیتو توربین گاز، شرکت توربوکمپرسور نفت، سازمان صنایع هوایی، شرکت مهندسی و ساخت موتورهای توربینی مپنا - توگا، شرکت طراحی و ساخت موتورهای توربینی (سمت)، شرکت صنایع هواپیمایی ایران (صها) و شرکت پارس رهآوردان غرب.
مراسم افتتاحیه این همایش ملی، ساعت ۹ صبح روز سهشنبه ۱۰ خرداد، با سخنرانی دکتر تقوی (دبیر همایش) و دکتر منتظری (رئیس پژوهشکده توربین گاز) آغاز و با دو سخنرانی کلیدی، مراسم تقدیر و بازدید از نمایشگاه، ادامه مییابد.
مراسم اختتامیه نیز، عصر روز چهارشنبه شامل ارایه دو سخنرانی از صنعت و معرفی شرکتهای داخلی مرتبط با صنعت توربین گاز برگزار خواهد شد.
گفتنی است هفتمین همایش ملی توربین گاز، فرصت مناسبی را فراهم میکند تا اساتید و محققان دانشگاهی و صنعتی، دستاوردهای علمی ارزشمند خود را در حوزه صنعت توربین گاز به اشتراک گذاشته و از توانمندیهای یکدیگر آگاهی یابند. این همایش باعث اطلاع بیشتر مسئولان ذیربط، متخصصان و محققان از حوزه فعالیت سازمانها، شرکتها، مراکز تحقیقاتی و دانشگاهی و نیز آخرین دستاوردهای علمی و فنی پژوهشگران میگردد. علاوه بر این موارد، فرصتی فراهم میشود تا نیازمندیها و کمبودها در این صنعت بیشتر آشکار شوند.
علاقهمندان میتوانند برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت همایش به آدرس http://gtc.iust.ac.ir مراجعه نمایند.
|