[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
درباره دانشگاه::
درباره روابط عمومی::
معرفی افراد::
بروشور و کاتالوگ ها::
کلیپ، تیزر و سرود دانشگاه::
اخبار دانشگاه::
فرآیندهای کاری::
افتخارات دانشگاه::
دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی::
تسهیلات پایگاه::
اخبار ویژه ورودی های 1403::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::
::
آرشیو نشریه پیام

AWT IMAGE

AWT IMAGE
نشریه پیام شماره 90
نشریه پیام شماره89
نشریه پیام شماره ۸۸
نشریه پیام- شماره 87
نشریه پیام شماره 86

نشریه پیام شماره 85
نشریه پیام شماره 84

نشریه پیام شماره 83

نشریه پیام شماره 82

نشریه پیام شماره 81

نشریه پیام شماره 80

آرشیو نشریه پیام

..
آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

AWT IMAGE

خبرنامه شماره ۴۱۵

خبرنامه شماره ۴۱۴

خبرنامه شماره ۴۱۳

خبرنامه شماره ۴۱۱

خبرنامه شماره ۴۱۰

خبرنامه شماره ۴۰۹

خبرنامه شماره ۴۰۸

خبرنامه شماره ۴۰۷

خبرنامه شماره ۴۰۶

خبرنامه شماره ۴۰۵

خبرنامه شماره ۴۰۴

خبرنامه شماره ۴۰۳

آرشیو خبرنامه الکترونیک

..
حدیث هفته

حضرت امام علی (ع)
مَن جاءَتهُ مَنِیَّتُهُ وهُوَ یَطلُبُ العِلمَ فبَینَهُ وبَینَ الأنبیاءِ دَرَجَهٌ؛
هر کس در حال طلب دانش مرگش فرا رسد ، میان او و پیامبران تنها یک درجه تفاوت باشد .
مجمع البیان : ۹ / ۳۸۰ منتخب میزان الحکمه : ۳۹۸

..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: برگزاری تجمع دانشگاهیان علم و صنعت ایران در حمایت از مردم مظلوم فلسطین ::
 | تاریخ ارسال: 1401/2/6 | 
برگزاری تجمع دانشگاهیان علم و صنعت ایران در حمایت از مردم مظلوم فلسطین



در آستانه روز جهانی قدس، دانشگاهیان علم و صنعت ایران روز سه‌شنبه ۶ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۱ در دفاع از مردم مظلوم فلسطین و محکوم کردن جنایات رژیم غاصب صهیونیستی تجمع برگزار کردند.
در این تجمع که پس از اقامه نماز ظهر و عصر و از مقابل سر در اصلی دانشگاه و با حضور جمعی از اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آغاز شد، شرکت‌کنندگان، ضمن سر دادن شعارهایی در اعتراض به حملات اخیر رژیم جعلی اسرائیل، حمایت دانشگاهیان از مردم تحت ظلم فلسطین و انزجار خود از صهیونسیم جهانی را اعلام کردند. شرکت‌کنندگان پس از قرائت بیانیه توسط یکی از دانشجویان، به سمت مقبره‌الشهدای دانشگاه حرکت کردند.

 

در ادامه این تجمع، حجت‌الاسلام والمسلمین ابراهیمی‌نژاد (مدیر دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه)، سخنرانی کرد. وی با اشاره به حضور جمع با شکوه تجمع‌کنندگان و تاکید بر اینکه ظلم و جور رژیم صهیونیستی فراموش نخواهد شد، گفت: امروز دانشگاه علم و صنعت ایران، زنده است و در دانشگاهی که فیضیه و آبروی دانشگاه‌هاست ندای حمایت از مظلوم، بلند است.
مدیر دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه با تاکید بر نقش و قدرت نرم انقلاب و جمهوری اسلامی ایران، تصریح کرد: امروز این انقلاب اسلامی ایران است که جلوی زیاده‌خواهی رژیم غاصب صهیونیستی را گرفته است و قدرت نرم جمهوری اسلامی ایران، نقشه‌های آنان در منطقه را خنثی می‌کند لذا بیهوده نیست که اسرائیل، جمهوری اسلامی ایران را بزرگترین دشمن خود اعلام می‌کند.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین ابراهیمی‌نژاد در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری که «دانشگاه علم و صنعت، هم افتخارات علمی دارد و هم افتخارات انقلابی»، بر لزوم صیانت از فضاهای آموزشی، پژوهشی و فرهنگی دانشگاه تاکید کرد و گفت: اقتضائات محیط آموزشی، این را به ما می‌گوید که قوانینی که بر اساس منطق و منطبق بر فرهنگ کشور، ایجاد شده را باید رعایت کنیم. وی در خاتمه از همه شرکت‌کنندگان در این تجمع اعتراضی، تشکر کرد.
 
دفعات مشاهده: 2189 بار   |   دفعات چاپ: 258 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان

کلیه حقوق مادی ومعنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم وصنعت ایران میباشد .هرگونه برداشت با ذکر منبع ، بلامانع است.

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 47 queries by YEKTAWEB 4709