امضای تفاهمنامه بین دانشگاه علم و صنعت ایران و شرکت فولاد آذربایجان
.jpg)
تفاهمنامه ما بین دانشگاه علم و صنعت ایران و شرکت فولاد آذربایجان، یکشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۱، توسط دکتر یونسیان (معاون پژوهش و فناوری) و مهندس غلامزاده (مدیرعامل شرکت فولاد آذربایجان) به امضا رسید.
در این مراسم که در محل سالن جلسات ریاست و با حضور دکتر ملاطاهری (مدیر آموزش، پژوهش و فناوری ایمیدرو)، مهندس غلامزاده (مدیرعامل شرکت فولاد آذربایجان)، مهندس پزشکی (مدیر پژوهش شرکت فولاد آذربایجان) و از سوی دانشگاه با حضور دکتر انبیاء (رئیس دانشگاه)، دکتر یونسیان (معاون پژوهش و فناوری) و دکتر محمدی (مدیر همکاریهای علمی، صنعتی و فناوری) برگزار شد، پس از بحث و تبادل نظرات، «تفاهمنامه انجام خدمات دانشبنیان و پروژههای تحقیقاتی» بین دانشگاه علم و صنعت ایران و شرکت فولاد آذربایجان امضا و تبادل شد.
.jpg)
موضوع این تفاهمنامه، انجام خدمات دانشبنیان و پروژههای تحقیقاتی مورد نیاز شرکت فولاد آذربایجان میباشد.
در نشست امضای تفاهمنامه، دکتر انبیاء (رئیس دانشگاه)، ضمن خوشامدگویی به مهمانان و ابراز خرسندی از حضور نمایندگان صنایع در دانشگاه، تصریح کرد: تولید دانشبنیان، راهبرد برونرفت از وضعیت کنونی است و با تولید دانشبنیان، مشکل اشتغال نیز مرتفع میشود. وی با تاکید بر اهمیت هم دانشگاه و هم صنعت، اظهار امیدواری کرد ارتباط دانشگاه با صنعت از حالت شعاری خارج شود و گفت: ما در دانشگاه علم و صنعت ایران، خیر و خوبی خود را در این میدانیم که درهای دانشگاه به روی صاحبان صنایع، باز باشد و رویکرد من به عنوان رئیس دانشگاه نیز چنین است لذا امروز را روز خوبی برای دانشگاه میدانم.
.jpg)
در این نشست، دکتر یونسیان (معاون پژوهش و فناوری دانشگاه) نیز با اشاره به توانمندیها و توفیقات دانشگاه در زمینه ارتباط با صنعت، به معرفی الگوی ارتباط با صنعت در این دانشگاه پرداخت و از جمله به معرفی دانشگاه علم و صنعت ایران از سوی وزارت علوم در سال ۱۴۰۰ به عنوان برترین دانشگاه در زمینه ارتباط با صنعت به لحاظ تعداد و حجم قراردادهای صنعتی اشاره کرد. وی دلیل این توفیقات را برنامه جدی مدیریتی در زمینه ارتباط با صنعت و مدل منحصر به فرد آن دانست.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه گفت که از ارتباط سیستماتیک با صنایع فولاد استقبال میکنیم و پیشنهاد افزایش سطح تعاملات و تشکیل دفتر تعاملات صنعتی دانشگاه با صنایع فلزی را ارایه کرد.
.jpg)
دکتر ملاطاهری (مدیر آموزش، پژوهش و فناوری ایمیدرو) نیز در سخنانی با معرفی سوابق خوب همکاری دانشگاه علم و صنعت ایران با صنایع فولاد، تصریح کرد: ایمیدرو مطالعات کتابخانهای نمیخواهد و نگاه تقاضامحور دارد. کار را نیز به گونهای تحویل میگیرد که قابلیت اجرا داشته باشد و افزود: دانشگاه علم و صنعت ایران، چنین ظرفیتی را دارد.
در پایان این نشست، تفاهمنامه انجام خدمات دانشبنیان و پروژههای تحقیقاتی توسط معاون پژوهش و فناوری دانشگاه و مدیرعامل شرکت فولاد آذربایجان به امضا رسید.
|