مراسم افتتاحیه اردوی توقف ممنوع با حضور رئیس دانشگاه برگزار شد
.jpg)
مراسم افتتاحیه اردوی «توقف ممنوع»، جمعه اول بهمنماه ۱۴۰۰ در مرکز همایشهای امامخمینی (ره) دانشگاه برگزارگردید.
این مراسم با حضور دکتر دهنوی (نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی)، دکتر انبیاء (رئیس دانشگاه)، دکتر معینی (معاون فرهنگی و اجتماعی)، دکتر سعیدی (معاون دانشجویی)، دکتر رحمانی (موسس و مدیر عامل دیجی کالانکس) و دانشجویان شرکتکننده در این اردو برگزار شد.
این اردو در راستای اجرایی کردن بیانیه گام دوم انقلاب بر مبنای امیدآفرینی و گسترش جهاد علمی و به منظور آشناسازی دانشجویان با فضای صنعت و دستاوردهای کشور در زمینههای مختلف، با هدف بازدید علمی از مجموعههای شاخص صنعتی شهر بندرعباس، برگزار میشود.
اردوی «توقف ممنوع» در ۲ مرحله و در ۲ شهر بندرعباس و اصفهان برنامهریزی و توسط مجمع دفاتر فرهنگی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار میگردد.
مرحله اول اردو از روز جمعه ۱ بهمن ۱۴۰۰ با حضور ۲۵۰ نفر از دانشجویان پسر دانشگاه و با بازدید از مجموعههای شاخص صنعتی شهر بندرعباس آغاز شد و در مرحله دوم که در هفته آینده انجام میشود با حضور ۱۷۰ نفر از دانشجویان دختر و بازدید از مجموعههای شاخص صنعتی شهر اصفهان ادامه خواهد یافت.
در مراسم افتتاحیه این اردو، دکتر انبیاء، دکتر معینی و دکتر دهنوی سخنرانی کردند و دانشجویان شرکتکننده در اردو با مقررات و دستورالعملهای مربوطه آشنا شدند.
.jpg)
دکتر انبیاء (رئیس دانشگاه) ضمن تبریک ولادت حضرت زهرا (س)، و اشاره به اهمیت نقش تشکلهای دانشجویی از جمله دفاتر فرهنگی در شکلدهی و ساخت شخصیت دانشجویان، امتیازات مختلف اردوی فرهنگی توقف ممنوع را برشمرد. وی افزود: واقعا باید به طور مداوم به خودمان یادآوری کنیم که در مسیر حرکت کشوری با این همه ظرفیت، توقف واقعا ممنوع است؛ البته عدم توقف یا همان حرکت و بلکه حرکت پرشتاب، هم انگیزه میخواهد و هم شناخت صحیح و با اطلاعی که دارم هر دو مورد، در برنامه شما به خوبی لحاظ شده است.
وی مهمترین پیام بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی را «امید توام با توکل و تلاش» دانست و افزود: این برنامه گام خوبی است در این جهت، زیرا آشنا شدن با پیشرفتهای علمی و فناوری کشور میتواند افزایش حس دلبستگی ملی عزیزان دانشجو را فراهم کند. وی همراه کردن «روحیه امید» با «شناخت صحیح از واقعیتهای کشور» و قرار دادن این دو، در مقدمه «تحلیل علمی مسائل کشور» را نقطه مثبت دیگری دانست که در برنامه توقف ممنوع به چشم میخورد و از حمایت کامل مدیریت دانشگاه از روحیه حل مساله، نگاه خلاقانه به مشکلات موجود، جرات طرح ایدههای نو و حوصله لازم برای پرورش ایدهها و تبدیل کردن آنها به راه حل و در نهایت پیگیری برای ارائه راه حل به صاحبان مساله و دستاندرکاران خبر داد.
وی ابزار امیدواری کرد بازدیدها و مشاهدات دانشجویان در این مدت توام با توجه به توصیههای بهداشتی ستاد مقابله با کرونا، ضمن افزایش حس دلبستگی و تعمیق باورهای دانشجویان بتواند در رفع چالشهای کشور مفید و موثر واقع شود.
|