حضور موفق دانشگاه علم و صنعت ایران در دومین نمایشگاه بین المللی پتروشیمی کیش
دانشگاه علم و صنعت ایران، تنها دانشگاه شرکت کننده در دومین نمایشگاه بین المللی پتروشیمی کیش بود و در این نمایشگاه حضوری موفق را رقم زد.
دومین نمایشگاه بین المللی پتروشیمی، در مرکز نمایشگاه های بین المللی کیش و فضایی به مساحت ۱۸هزار مترمربع، با حضور ۱۶۴ شرکت داخلی، از ۲۷ تا ۲۹ بهمن ماه ۹۹ به صورت خودگردان برگزار شد و دانشگاه علم و صنعت ایران، تنها دانشگاه در کل کشور بود که در آن حضور داشت.
دانشگاه علم و صنعت ایران با تمهیدات دفتر همکاری های علمی، صنعتی و فناوری دانشگاه و مشارکت انستیتو اندازه گیری هوشمند گاز، پژوهشکده محیط زیست و شرکت دانش بنیان نورفن آوری تکپرتو نوران و همراهی دکتر علیرضا همتی (مدیر دفتر توسعه تعاملات دانشگاه با صنایع پایین دستی نفت، گاز و پتروشیمی)، دکتر هاشم آبادی (مدیر انستیتو اندازه گیری جریان سیالات گاز)، خانم دکتر بحرینی (مدیرعامل شرکت دانش بنیان نورفن آوری تکپرتو نوران) و مهندس رحمانی (رئیس اداره توسعه تعاملات صنعتی)، در این نمایشگاه حاضر و در آن توانمندی های خود در زمینه های مرتبط را به نمایش گذاشت.
از موارد قابل توجه در این نمایشگاه، بازدید مهندس ختلان (مشاور ارشد وزیر نفت)، از غرفه دانشگاه علم و صنعت ایران بود. وی که با توضیحات مسئولان غرفه ها، با توانایی های دانشگاه در زمینه های نفت، پتروشمی و انستیتوهای دانشگاه آشنا شد، حضور پررنگ تر دانشگاه و شرکت های دانشگاهی در پارک فناوری شرکت نفت، مستقر در شهرری را خواستار شد.
در طول برگزاری نمایشگاه از سوی دانشگاه، مذاکراتی با افراد و شرکت های پتروشیمی هلدینگ خلیج فارس، مبین، فجر، نوری، پترو ایران کیش و شرکت کیان مهر انجام شد این شرکت ها از همکاری با دانشگاه و انستیتو مترینگ استقبال نمودند.
همچنین گفتنی است در طول برگزاری دومین نمایشگاه بین المللی پتروشیمی کیش، ۱۹ نشست تخصصی و همایش جانبی در مرکز همایش های بین المللی کیش با محوریت معرفی محصولات ساخت داخل در صنعت پتروشیمی و تامین مالی پروژه های پتروشیمی و نقش بازار سرمایه در صنعت پتروشیمی برگزار شد که دکتر هاشم آبادی نیز در سه نشست تخصصی آن در تاریخ های ۲۸ و ۲۹ بهمن با موضوعات «برق و ابزار دقیق»، «تجهیزات دوار و تجهیزات ثابت» و «پکیج های خاص»، به ارائه سخنرانی پرداخت.
حمایت و بهره گیری حداکثری از توان داخلی در زمینه های مشاوره، مهندسی، تولید محصولات و خدمات، خرید حداکثری محصولات ایرانی در راستای حمایت از تولد کنندگان داخلی، حضور پر رنگ حوزه مالی و پولی جهت تامین مالی پروژه ها و شرکت ها، استفاده از ظرفیت شرکت های دانش بنیان، توجه به تقویت زنجیره تولید در صنعت پتروشیمی و راه اندازی نهضت ساخت داخل در صنعت پتروشیمی، حضور بسیاری از مدیران پتروشیمی های سراسر کشور، جهت بازدید و مذاکره با شرکت ها، برنامه ریزی برگزاری بیش از ۳۰۰ قرار ملاقات تجاری میان تولیدکنندگان داخل و مدیران مجتمع های پتروشیمی هلدینگ خلیج فارس و رونمایی از هاب جدید پتروشیمی ایران در قالب پاویون قشم، از جمله دیگر برنامه ها و ویژگی های عمده این رویداد مهم در جزیره کیش بود.
|