[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
درباره دانشگاه::
درباره روابط عمومی::
معرفی افراد::
بروشور و کاتالوگ ها::
کلیپ، تیزر و سرود دانشگاه::
اخبار دانشگاه::
فرآیندهای کاری::
افتخارات دانشگاه::
دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی::
تسهیلات پایگاه::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::
پذیرش دانشجویان بین المللی::
::
آرشیو نشریه پیام

AWT IMAGE

AWT IMAGE
نشریه پیام شماره 90
نشریه پیام شماره89
نشریه پیام شماره ۸۸
نشریه پیام- شماره 87
نشریه پیام شماره 86

نشریه پیام شماره 85
نشریه پیام شماره 84

نشریه پیام شماره 83

نشریه پیام شماره 82

نشریه پیام شماره 81

نشریه پیام شماره 80

آرشیو نشریه پیام

..
آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

AWT IMAGE

خبرنامه شماره ۴۱۷

خبرنامه شماره ۴۱۶

خبرنامه شماره ۴۱۵

خبرنامه شماره ۴۱۴

خبرنامه شماره ۴۱۳

خبرنامه شماره ۴۱۱

خبرنامه شماره ۴۱۰

خبرنامه شماره ۴۰۹

خبرنامه شماره ۴۰۸

خبرنامه شماره ۴۰۷

خبرنامه شماره ۴۰۶

خبرنامه شماره ۴۰۵

آرشیو خبرنامه الکترونیک

..
حدیث هفته

حضرت امام علی (ع)
مَن جاءَتهُ مَنِیَّتُهُ وهُوَ یَطلُبُ العِلمَ فبَینَهُ وبَینَ الأنبیاءِ دَرَجَهٌ؛
هر کس در حال طلب دانش مرگش فرا رسد ، میان او و پیامبران تنها یک درجه تفاوت باشد .
مجمع البیان : ۹ / ۳۸۰ منتخب میزان الحکمه : ۳۹۸

..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: دانشگاه علم و صنعت ایران و وزارت راه وشهرسازی تفاهم نامه همکاری امضا کردند ::
 | تاریخ ارسال: 1399/5/21 | 
دانشگاه علم و صنعت ایران و وزارت راه وشهرسازی تفاهم نامه همکاری امضا کردند

 
تفاهم نامه همکاری دانشگاه علم و صنعت ایران و وزارت راه و شهرسازی، بیستم مردادماه ۱۳۹۹ توسط رییس دانشگاه و معاون حمل و نقل وزارت، امضا و تبادل شد.
در جلسه انعقاد تفاهم نامه که با حضور دکتر ذاکری (رییس دانشگاه)، دکتر قدرتی امیری (رییس دانشکده مهندسی عمران)، دکتر یقینی (رییس دانشکده مهندسی راه آهن) و دکتر شریعت مهیمنی (رئیس مرکز تحقیقات ایمنی کاربردی دانشگاه) و در سالن همایش وزارت راه و شهرسازی تشکیل شد، ابتدا دکتر ذاکری اعیاد را به حضار تبریک و مراتب خرسندی خود را از باب همکاری های پیش آمده بین معاونت حمل و نقل وزارتخانه و دانشگاه ابراز داشت. رییس دانشگاه در معرفی دانشگاه گفت: دانشگاه علم و صنعت ایران اولین دانشگاهی است که برنامه راهبردی تدوین کرده و اکنون در حال تدوین پنجمین برنامه راهبردی خود بویژه در حوزه های فناوری عصبی، ماهواره، کامپوزیت و حمل و نقل است.

 

وی افزود: در دانشگاه علم و صنعت ایران، در دو سال گذشته حوزه حمل و نقل، بیشتر مورد توجه قرار گرفته است و به جهت داشتن دانشکده های مهندسی عمران  و راه آهن، گروه های آموزشی راه و ترابری و حمل و نقل، کارگروه لجستیک، مهندسی سواحل و بنادر، سازه های دریایی و... برآنیم تا این برنامه ها را همسو و هدفمند سازیم که گام اول، در پردیس حمل و نقل - از جمله هوایی و ریلی- برداشته شده است.
دکتر ذاکری در ادامه خاطر نشان کرد: خوشبختانه دانشگاه علم و صنعت ایران، جایگاه خوبی در سطح دانشگاه های دنیا دارد. در حوزه حمل و نقل در رتبه ۱۵۰-۱۰۰ جهان هستیم و در تلاشیم تا در سال های آینده این رتبه را ارتقاء دهیم. ما مرکز تحقیقات ایمنی را شکل دادیم، مطالعات خوبی را در حوزه حمل و نقل در دست اقدام داریم و با توجه به اینکه همکاران دانشگاهی ما، ارتباط خوبی با مدیران حمل و نقل داشتند و برخی اساتید از مدیران اجرایی هستند، تعاملات خوبی در این حوزه صورت گرفته است.

 

رییس دانشگاه ابراز امیدواری کرد که هم افزایی خوبی بین معاونت حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی و دانشگاه علم و صنعت ایران شکل گیرد و افزود: پیشنهاد می شود هر ۳ تا ۴ ماه، نشستی مشترک برگزار شود تا به شکل مطلوب، این تعهدات عملیاتی شوند. وی تاکید کرد: سعی ما در دانشگاه این است که هر تفاهم نامه و قراردادی که منعقد می شود، حتما اجرایی شود و دانشگاه علم و صنعت ایران، طی دو سال گذشته، رتبه اول را در اجرای تفاهم نامه ها از سوی وزارت عتف داشته است.
سپس دکتر شریعت (رئیس مرکز تحقیقات ایمنی کاربردی دانشگاه)، سخنرانی کرد. وی یکی از محورهای فعالیت دانشگاه را حمل و نقل عنوان کرد و گفت: با تجربه ای که داریم، دانشگاه مرکزی است که در حوزه حمل و نقل، تفاهم نامه هایی با سازمان های راهداری داشته و در تصمیم گیری ها، کمک های فکری هم به وزارتخانه و هم مجلس و دیگر نهادهای تصمیم گیر ارایه داده است. ما برای اولین بار، کل شبکه راه های کشور را ساختیم و در طرح جامع کشور حضور فعال داشتیم و این پتانسیل را داریم که هر سناریویی که مد نظر باشد را ارزیابی کنیم.

 

وی افزود: ما در دانشگاه روی تکنولوژی های خاص، کارهای ویژه ای مانند ارزیابی داده های موبایل و همچنین ارزیابی و پیش بینی وضعیت ترافیک و...را انجام دادیم. در مدیریت بحران، ایمنی و... نیز پتانسیل خوبی موجود داریم و آماده ایم در زمان های مختلف، پاسخگو باشیم و نیازها را برآورده سازیم. این را هم متعهد می شویم که بعد از انجام کار، در کنار کارفرما باشیم.
در ادامه این نشست، مهندس آدم نژاد (معاون حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی)، دانشگاه علم و صنعت ایران را یک قطب علمی کاربردی در کشور، توصیف و از انعقاد این تفاهم نامه همکاری، ابراز خوشحالی کرد. وی گفت: خوشبختانه رییس این دانشگاه، هم شخصیت علمی و هم اجرایی در سطح کشور هستند و تصریح کرد باید نگاه ما به سیستم، مانند ساعت باشد که اگر بخشی از آن کار نکرد، باید شناسایی و اصلاح شود. وی گفت: حمل و نقل از نظر من یعنی زندگی. هر جا تحرک باشد، زندگی وجود دارد.
معاون حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی، ضمن تاکید بر لزوم توسعه حمل و نقل عمومی، تصریح کرد: در حوزه ایمنی در کشور، در چند موضوع باید فکر کنیم. مثلا در شهر تهران، احساس می شود خیابانها فقط برای دارندگان خودرو طراحی شده و در آن، عابر پیاده و راحتی مردم دیده نشده است. در پروژه های جامع و توسعه ای نیز کمتر راحتی مردم مورد توجه بوده است.
مهندس آدم نژاد افزود: در بخش تصادفات، متخصصینی که ترکیب تجربه و علم را داشته باشند، کم داریم. خروجی ترافیک، نشانگر بی نظمی تمام کارهایی است که انجام شده و لازم است با وجود کمک مردم، در بخش های مربوطه، جدی تر برنامه ریزی و اقدام گردد.

 

معاون حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی گفت: یکی از مباحثی که اخیرا مشکل داریم، بحث سرعت در جاده هاست که در این زمینه متخصصانی در دولت و دانشگاه باید تربیت شوند. بخش های بیمه و صندوق های سرمایه گذاری هم می توانند از نظر مالی کمک کنند. وی در پایان افزود: وزارت راه و شهرسازی به خود می بالد که میزبان اساتید دانشگاهی است.
در پایان این جلسه، تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه علم و صنعت ایران و وزارت راه و شهرسازی، توسط دکتر ذاکری و مهندس آدم نژاد، امضا و تبادل شد.
موضوع این تفاهم نامه، گسترش همکاری های آموزشی، پژوهشی و فناوری مابین معاونت حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی و مرکز تحقیقات و آزمایشگاه ترافیک دانشگاه به منظور جلب مشارکت بیشتر اساتید، محققان و دانشجویان، گسترش همکاری های خاص از جمله بهره گیری از ظرفیت های نخبگان علمی، استفاده بهینه از ظرفیت های آموزشی، پژوهشی، فناوری و ایجاد ارتباط و هماهنگی فی مابین از طریق برگزاری دوره های آموزشی و همایش های تخصصی مشترک، تشکیل کارگروه های آموزشی تخصصی مشترک، انجام پروژه های مشترک تحقیقاتی در حوزه تخصصی مورد نیاز و... است.
 
 
دفعات مشاهده: 1688 بار   |   دفعات چاپ: 314 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان

کلیه حقوق مادی ومعنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم وصنعت ایران میباشد .هرگونه برداشت با ذکر منبع ، بلامانع است.

Persian site map - English site map - Created in 0.12 seconds with 45 queries by YEKTAWEB 4709