[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
درباره مرکز مشاوره::
مشاوران::
دفتر ارتباط خانواده و دانشگاه::
آرشیو اخبار مرکز مشاوره::
بروشورهای علمی::
بخش ویژه اساتید::
تسهیلات::
ارتباط با ما::
::
اساسنامه کانون همیاران
..
مدیریت های حوزه فرهنگی

معاونت فرهنگی دانشگاه

امور فرهنگی و فوق برنامه

ارتباطات فرهنگی و اجتماعی

گروه طرح و برنامه  

..
نظرسنجی مرکز مشاوره

AWT IMAGE

..
کتاب مهارتهای زندگی
AWT IMAGE
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
نظرسنجی
نظر خود را در مورد سایت اعلام نمایید
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
   
..
:: آشنایی ::

  معرفی مرکز مشاوره

 1- واحد درمان :

2- صندوق راهنمای مکاتبه ای بشارت:

3-واحد روانسنجی:

4- واحد آموزش:

5-واحد مددکاری:

6-مشاوره خوابگاه ها:

یکی از نیازهای اساسی انسان برای زندگی موفقیت آمیز برخورداری از آرامش و امنیت خاطر در زمینه های تربیتی، روانی و اجتماعی است. هدف اصلی راهنمایی و مشاوره تسهیل رشد شخصی و روانی فرد، به سمت یک بلوغ اجتماعی و تعالی بخشیدن آن است. عوامل متعددی وجود دارد که انسانها را در ابعاد شخصی،خانوادگی، تحصیلی، شغلی و ارتباطات بین فردی به سوی مسائل و مشکلات عدیده ای سوق می دهد مشاوره پاسخگوی سه موقعیت اساسی است: 1- پیشگیری از مشکلات و بیماریهای روانی و اجتماعی2- درمان و بهبود مشکلات روانشناختی3- بالا بردن شناخت خویشتن و باور‌استعدادها و توانمندی‌ها.

مشاور کیست؟ مشاور فردی است که پس از تحصیل در رشته های علمی مربوطه، توانایی یاری رساندن به مراجعان را پیدا کرده و شرایط خاصی داشته باشد. او زندگی و معنی آن را درک می کند، به اصول حرفه ای خود پایبند است و به ارزشهای والای انسانی و اخلاقی متعهد است.

مشاوره چیست؟ مشاوره رابطه حضوری بین یک فرد متخصص با مراجع « یا مراجعان» است که طی آن مشاور با استفاده از علم، دانش ، مهارت و توانایی های خود، به مراجع کمک می کند تا درک و شناخت بهتری از مسائل و موقعیت خود بدست آورد و به مطلوبترین شکل از توانایی، استعداد و امکانات خود بهره گیرد و قادر گردد در مواجهه با پیشامدها و مشکلات زندگی به گونه ای مناسب و عاقلانه تصمیم گیری کند. حاصل این فعالیت نه تنها کمک به فرد مراجع برای رفع مشکلات اوست، بلکه رشد و تعالی شخصی و اجتماعی وی را نیز به همراه خواهد داشت.

مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی دانشگاه علم و صنعت ایران در راستای انجام هدف های مذکور، خدمات مشاوره و جهت دانشجویان، کارکنان واساتید را به شرح زیر ارائه می دهد:

  1- واحد درمان : وظیفه این واحد کمک به تسهیل رشد فردی ، حل مشکلات و درمان اختلالات و بیماریهای روانی است .

  - مشاوره و روان درمانی : مراجعین در این نوع مشاوره به صورت حضوری جهت رفع مشکلات یاری می شوند.

  -راهنمایی و مشاوره تحصیلی : افرادی که علاقمند به یادگیری روشهای مناسب تحصیل می باشند و یا درصدد تغییر رشته تحصیلی خود هستند ، می توانند از این مشاوره بهره مند شوند.

  - راهنمایی و مشاوره مذهبی و ازدواج : افرادی که قصد همسر گزینی دارند با معیارهای علمی انتخاب، آشنـا شده و راهنمـایی های لازم را دریافت می کنند و در این زمینه بر مهارتهای ارتباطی و شناخت تفاوتهای فردی و نیازهای یک زندگی مشترک تأکید می شود. و نیز همینطور افرادی که در مسائل دینی و عقیدتی دچار مشکل هستند می توانند از این نوع مشاوره بهره گیرند.

  -مشاوره خانواده : افرادی که علاقمند می باشند به زندگی مشترک خود معنای عمیق تری ببخشند و یکنواختی زندگی را مرتفع سازند، یا دچار مشکلات خانوادگی هستند و در شرف طلاق بوده جهت رفع مشکلات و بهبود وضعیت می توانند از این خدمات استفاده نمایند.

  - مشاوره شغلی : این واحدبه منظور انتخاب شغل مناسب با شناسایی استعدادها و توانایی ها، رغبتها و شخصیت به مراجعین جهت حل مشکلات شغلی، افزایش رضایت شغلی کمک می نماید

  -مشاوره بحران : در زندگی هر فردی مراحل بحرانی وجود دارد. افرادی که دچار بحرانهای روحی- اجتماعی و خانوادگی شده اند می توانند از این مشاوره بهره گیرند.

  -روان درمانی و مشاوره شخصی : افرادی که در زمینه های عاطفی، سازگاری، خود شناسی و پاره ای از بیماریها نظیر افسردگی ، وسواس، اضطراب دچار مشکل هستند می توانند از این مشاوره بهره بگیرند.

  -مشاوره گروهی : ارائه خدمات بالا به شکل گروهی، ویژه افرادیست که دارای مشکلات مشترک می باشند و مشاور تشخیص می دهد‌که این نوع مشکلات در گروه، سریعتر قابل حل می باشد.

2-واحد روانسنجی:

این واحد با انجام تست های مختلف هوش ، استعداد ، رغبت و شخصیت به تشخیص و درمان کمک می نماید.

3- واحد آموزش:

درس آموزش مهارتهای زندگی و تنظیم خانواده برای اولین بار به عنوان دو واحد درسی از نیمسال اول 81-80 توسط اساتید و متخصصین مرکز مشاوره ارائه  گردید و طبق بررسیهای بعمل آمده واحد درس مربوطه مورد علاقه دانشجویان بوده و ارائه آن از نظر دانشجویان بسیار ضروری است. 

4-واحد مددکاری:

پیگیری مسائل و مشکلات مراجعین در زمینه امور مرتبط با خانواده ، خوابگاهها ، امور تحصیلی ، شغلی و در صورت ضرورت بازدید از منازل و کمک به رفع نیازهای اولیه از اهم وظایف این واحد است.

 5-مشاوره خوابگاهها:

مرکز مشاوره اقدام به ارائه خدمات مشاوره ای در خوابگاههای دانشجویی می نماید. دانشجویانیکه نمی توانند به مرکز مشاوره مراجعه کنند می توانند از خدمات مشاورینی که در خوابگاهها حضور دارند، استفاده نمایند. 

بالا

 

 

 

 

 

 


CAPTCHA
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه علم و صنعت است و هرگونه کپی برداری از مطالب این سایت با ذکر منبع بلا مانع است.
Persian site map - English site map - Created in 2.41 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4612