[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
درباره دانشکده::
اخبار ::
کمک آموزشی::
آموزش::
پژوهش::
معرفی افراد::
دانشجویان::
امکانات::
تسهیلات پایگاه::
::
هشتمین کنفرانس بین المللی
..
تالار افتخارات

AWT IMAGE

..
دفاعیه‌ها

AWT IMAGE

AWT IMAGE

..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
آزمایشگاه مرجع ترمز

AWT IMAGE

..
سرویس های صنعتی
..
بازدید علمی

گزارش‌های بازدید دانشکده

..
منشور اخلاقی

AWT IMAGE

..
:: رقابتی شدن قیمت بلیت هواپیما و قطار در مسیر تهران- مشهد ::
نتیجه مناقصه برقی کردن راه آهن تهران-مشهد حداکثر تا پایان ماه جاری مشخص می شود.

  حسن زیاری - مدیرعامل شرکت راه آهن جمهوری اسلامی در گفت و گو با خبر گزاری مهرگفت: نتیجه مناقصه برقی کردن راه آهن تهران-مشهد حداکثر تا پایان ماه جاری مشخص می شود.

  وی گفت: نتیجه این مناقصه قرار بود 5 دی ماه نهایی شود که به دلیل انجام بررسی بیشتر به نیمه دی موکول شد اما حداکثر تا پایان ماه جاری برنده مناقصه مشخص خواهد شد.

  معاون وزیر راه و ترابری افزود: پس از اعلام برنده مناقصه عملیات اجرایی آن آغاز می شود و به دلیل پر تردد بودن این مسیر با استقبال مسافران مواجه می شود.

  وی ادامه داد: اعتبار مورد نیاز این پروژه از سوی فاینانسور خارجی تامین می شود و این مسأله در شرایط فعلی کشور بسیار حائز اهمیت است.

  زیاری خاطر نشان کرد: هر چند انتقاداتی بر روند اجرایی این پروژه وارد شده است؛ اما اجرای آن می تواند منجر به رقابتی شدن قیمت بلیت هواپیما و قطار در این مسیر شود.

منبع : www.rai.ir

دفعات مشاهده: 4945 بار   |   دفعات چاپ: 1414 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 157 بار   |   0 نظر
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشکده مهندسی راه آهن دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد. استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع می باشد.
Persian site map - English site map - Created in 0.15 seconds with 68 queries by YEKTAWEB 4570