[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
درباره دانشکده::
اخبار ::
کمک آموزشی::
آموزش::
پژوهش::
معرفی افراد::
دانشجویان::
امکانات::
تسهیلات پایگاه::
::
هشتمین کنفرانس بین المللی
..
تالار افتخارات

AWT IMAGE

..
دفاعیه‌ها

AWT IMAGE

AWT IMAGE

..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
آزمایشگاه مرجع ترمز

AWT IMAGE

..
سرویس های صنعتی
..
بازدید علمی

گزارش‌های بازدید دانشکده

..
منشور اخلاقی

AWT IMAGE

..
:: تفاهم نامه تولید ریل ملی امضا شد ::

تاریخ خبر : 07/10/1387

تفاهمنامه تولید ریل ملی با حضور وزیر محترم راه و ترابری و مدیران عامل راه آهن و ذوب آهن اصفهان شنبه 7 دی ماه به امضا طرفین رسید.

  به گزارش روابط عمومی راه آهن جمهوری اسلامی ایران وزیر راه و ترابری در مراسم امضای قرارداد تولید ریل ملی گفت: باید تا پنج ساله آینده در ساخت لوکوموتیو خودکفا ‏شویم.

  حمید بهبهانی افزود: عزم دولت در این است که ساخت لکوموتیو را نیز در کشور آغاز کنیم بنابراین باید هر ساله 10 تا 20 درصد قطعات لوکوموتیو بسازیم تا بتوانیم ظرف پنج سال آینده سازنده لکوموتیو باشیم.

  وی اظهار داشت: ساخت ریل در کشور لازمه راه آهن بوده است ولیکن متاسفانه این امر با تاخیری 70 ساله رو به رو بوده است.

  بهبهانی در ادامه گفت: متاسفانه علت اصلی تاخیر در ساخت ریل طی سال‌‏های گذشته کم بودن قیمت دلار بوده که سبب شد پولهای کلانی صرف خرید ریل شود و هیچ فکری برای تولید در این زمینه نداشته باشیم.

  وزیر راه با تاکید بر اهمیت ساخت ریل گفت: ساخت ریل آزمایش‌‏های مختص به خود را دارد بنابراین باید در کنار تولید آن آزمایشگاه های مجهزی داشته باشیم.

  وی در بحث تولید ریل با بیان اینکه وزارت راه و ترابری حامی صد درصدی تولیدکنندگان در این زمینه است خاطر نشان کرد: در مورد برنامه 1404، وزارت راه و ترابری گرایش به سمت پیشبرد برنامه های ریلی در سطح کشور را دارد و طبق سند چشم‌‏انداز خواهان ساخت سالانه 1000کیلومتر خط آهن در کشور است.

  وی همچنین از افتتاح 1000 کیلومتر راه‌‏آهن تا اواخر اسفند ماه سال جاری خبر داد و گفت: اگر منابع مالی تامین شود راه آهن توان ساخت 1400 کیلومتر خط آهن در سال را دارد تا شاهد حوادث جاده ای دلخراش در سطح کشور نباشیم.

  دکتر زیاری مدیر عامل راه آهن نیز در این مراسم با اشاره به نیاز 3 تا 4 هزار کیلومتری خطوط ریلی در کشور گفت: حداقل بیش از 400 هزار تن ریل در کشور نیاز داریم.

  وی امضای تفاهم نامه یاد شده را زمینه مناسبی برای حذف نیازمندی ها و حرکت به سوی رفع وابستگی به کشورهای دیگر عنوان کرد و افزود: هم اکنون زمینه های لازم برای بومی سازی ریل در کشور وجود دارد.

  زیاری در مورد ساخت بوژی در کشور گفت: با همکاری شرکت سایپا ریل بوژی 100-18 که ارزان ترین و بهینه ترین نوع بوژی باری در کشور و منطقه می باشد تولید خواهد شد.

  وی تصریح کرد: طبق برنامه سالیانه حدود 1500 دستگاه واگن مجهز به این نوع بوژی تا پایان برنامه پنجم توسعه می بایست تأمین و به ناوگان داخلی اضافه شود که این رقم معادل 3000 دستگاه بوژی است.

  وی اضافه کرد: برای 16 هزار خطوط ریلی براساس چشم انداز 1404 به بیش از دو میلیون تن ریل نیاز است، ضمن اینکه طبق برنامه باید 4 هزار کیلومتر خطوط فرعی نیز در کشور ایجاد شود.

  زیاری در پایان خاطر نشان کرد: خرید لکوموتیو، توسعه خطوط و توسعه سیستم علائم الکتریکی از برنامه های مهم راه آهن تا انتهای برنامه چهارم توسعه می باشد.

  سبحانی مدیرعامل شرکت ذوب‌‏‌‏‌‏‌‏آهن اصفهان نیز در این مراسم گفت: تولید ریل ملی کار بزرگی است که عزم ملی می‌‏خواهد و امروز با توافق وزارت راه و ترابری و صنایع این امر در حال تحقق است .

  مدیرعامل ذوب آهن افزود: هر 100 هزار تن ریل تولید شده در کشور نزدیک به 150 میلیون دلار صرفه‌‏جویی ارزی به دنبال خواهد داشت.

  وی با اشاره به سرمایه‌‏گذاری 100 میلیون دلاری برای طرح توسعه تولید ریل گفت: در فاز اول برای توسعه‌‏ریل UIC60 با ظرفیت 200 هزار تن در سال و در فاز دوم نورد UIC60 با ظرفیت 500 الی 600 هزار تن در سال را تولید خواهیم کرد.

  شایان ذکر است در پایان مراسم تفاهمنامه تولید ریل ملی بین مدیر عامل راه آهن ج.ا.ا و مدیرعامل ذوب آهن به امضا رسید.

منبع خبر : www.rai.ir

دفعات مشاهده: 5521 بار   |   دفعات چاپ: 1456 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 136 بار   |   0 نظر
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشکده مهندسی راه آهن دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد. استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع می باشد.
Persian site map - English site map - Created in 0.16 seconds with 68 queries by YEKTAWEB 4570