[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
درباره دفتر::
آئین‌نامه‌ها ::
تفاهم‌نامه‌های همکاری::
امکانات و فرصت ها::
اخبار::
تسهیلات پایگاه::
روز علم ایران و آلمان ::
کارگروه ملی همکاری با آلمان::
اخذ روادید مهمانان خارجی::
برقراری ارتباط::
::
کاتالوگ انگلیسی دانشگاه

AWT IMAGE

..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دوره های آموزشی ICTP

AWT IMAGE

دوره های آموزشی

مرکز فیزیک نظری پروفسور عبدالسلام

..
RSS

AWT IMAGE

..
تبادل دانشجو (IAESTE)

AWT IMAGE

..
:: کسب رتبه اول فعالیت‌های علمی بین‌المللی دانشگاه‌های کشور توسط دانشگاه علم و صنعت ایران ::
 | تاریخ ارسال: 1400/11/5 | 
کسب رتبه اول فعالیت‌های علمی بین‌المللی دانشگاه‌های کشور توسط دانشگاه علم و صنعت ایران

دانشگاه علم و صنعت ایران رتبه اول فعالیت‌های علمی بین‌المللی را در بین دانشگاه‌های کشور کسب نمود. نتایج ارزیابی فعالیت‌های حوزه بین‌الملل دانشگاه‌ها در نشست معاونان و مدیران امور بین‌الملل دانشگاه‌ها، مراکز آموزش عالی، پژوهشی و فناوری در روز سه‌شنبه  ۵ بهمن ۱۴۰۰ با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری و معاونین وزیر و روسای برخی دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های کشور اعلام شد. در این نشست رئیس مرکز مطالعات و همکاری‌های علمی بین‌المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گزارش ارزیابی انجام شده از فعالیت‌های بین‌المللی دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های کشور در سال ۱۴۰۰ را ارائه کرد.
 
براساس نتایج اعلام شده دانشگاه علم و صنعت ایران رتبه اول این ارزیابی را کسب نموده و دانشگاه تهران، دانشگاه فردوسی مشهد رتبه دوم تا سوم را کسب کردند. در ارزیابی پژوهشگاه‌های کشور، پژوهشگاه علوم بنیادی (IPM) رتبه اول را کسب کردند. شایان ذکر است که دانشگاه علم و صنعت ایران در سال ۱۳۹۸ نیز به عنوان دانشگاه برتر کشور در حوزه بین‌الملل در همین ارزیابی ها معرفی شده بود.
 

قبل از اعلام نتایج دکتر زلفی‌گل وزیر علوم تحقیقات و فناوری در خصوص اهمیت دیپلماسی علمی و تعاملات بین‌المللی دانشگاه‌ها کشور و نیاز به تعامل هر عضو هیات علمی با یک گروه بین‌المللی در سطح جهان صحبت کرد. ایشان تعاملات علمی بین‌المللی را به عنوان یکی از ملزومات پژوهش و فعالیت‌های آکادمیک دانشگاه‌ها دانستند. همچنین در این نشست دکتر سالارآملی قائم‌مقام وزیر در امور بین‌الملل سیاست‌های وزارت عتف در حوزه بین‌الملل ارائه کرد و دکتر خیرالدین معاون فناوری و نوآوری وزیر در خصوص اهمیت تعاملات بین‌المللی در حوزه فناوری و اولویت‌های تعاملات بین‌المللی دانشگاه در نظر گرفته شده در برنامه‌های آن معاونت مطالبی را بیان کرد. 
  
در ادامه این نشست برخی از روسا و معاونین دانشگاه‌ها و رایزن علمی ج.ا.ایران در اروپا و رایزن علمی ج.ا.ایران در  کشورهای روسیه، بلاروس، اوکراین و آسیای میانه در خصوص ظرفیت‌ها و چالش‌های همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه‌ها صحبت کردند.
Persian site map - English site map - Created in 0.09 seconds with 50 queries by YEKTAWEB 4612