آیین رونمایی از پوستر سیزدهمین جشنواره بینالمللی حرکت با حضور معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم برگزار شد
با حضور معاون و مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، آیین رونمایی از پوستر سیزدهمین جشنواره بینالمللی حرکت، ۱۳ اسفندماه ۱۳۹۹ در سالن جلسات مجتمع فرهنگی امام خمینی(ره) برگزار شد.
در این مراسم، ابتدا دکتر ارجمندی (معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه)، با تبریک ایام مبارک ماه رجب و خوشامدگویی به مسئولان وزارت علوم حاضر در جلسه و تشکر از معاونان آموزشی و دانشجویی دانشگاه برای شرکت در این برنامه، تاکید کرد: جشنواره حرکت، یکی از بهترین فعالیتهای فرهنگی دانشگاههاست که نشاط و حرکت و امید در انجمنهای علمی دانشجویی و در بدنه دانشگاه ایجاد میکند.

وی ضمن ابراز خوشحالی از میزبانی دانشگاه علم و صنعت ایران برای برگزاری سیزدهمین جشنواره بینالمللی حرکت، اظهار امیدواری کرد این جشنواره نیز برکات بسیاری برای جامعه دانشجویی، دانشگاهها و کشور در پی داشته باشد.
پس از آن، دکتر غلامرضا غفاری (معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت عتف) سخنرانی کرد. وی با تشکر ویژه از دانشگاه علم و صنعت ایران برای پذیرفتن میزبانی سیزدهمین جشنواره حرکت، گفت: یکی از رویدادهای بزرگی که همه ساله در حوزه فرهنگی و اجتماعی دانشگاهها شاهد هستیم و به صورت متمرکز با حضور همه انجمنهای علمی دانشجویی و نمایندگان آنها در کشور برگزار میشود، جشنواره حرکت است که از گستره قابل توجهی نیز برخوردار است.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه بیش از ۹ هزار انجمن علمی در کشور فعال هستند، گفت: جشنواره حرکت که از بدو تشکیل، هر ساله به طور منظم برگزار شده است، همافزایی خوبی برای دانشجویان انجمنها فراهم میکند و در سطح ملی نیز به لحاظ مدیریتی و هماهنگی کمک کار نظام آموزش عالی کشور است و خوشبختانه هر سال در کارنامه جشنواره، شاهد رونق و پویایی بیشتر هستیم.
دکتر غفاری تصریح کرد: مهم این است که انجمنهای علمی دانشجویی بتوانند نقش میانجی و واسط بودن را به نوعی هم در مجموعه دانشجویی و هم کنشگری را در بخشهای آموزشی و فرهنگی داشته باشند و این امکان فراهم شود تا این مجموعه، جان تازه برای گروههای علمی فراهم کنند. وی با اشاره به اینکه امروزه بحثهای مهارت افزایی برای دانشجویان اهمیت یافته، تاکید کرد: انجمنهای علمی، بستر مناسبی برای مهارتافزایی، هم به لحاظ علمی و هم در تعاملات اجتماعی و فرهنگی است و این مهارت افزایی، تعامل بهینه با مجموعه دستگاههای مرتبط با حرفه و تخصص دانشجویان را موجب میشود که برآیند آن به نفع جامعه دانشگاهی و کشور خواهد بود.

وی در پایان با اشاره به برگزاری مجازی این دوره از جشنواره حرکت به سبب شیوع ویروس کرونا و محروم بودن از حضور مستقیم دانشجویان، ابراز امیدواری کرد بازآرایی نشاط دانشجویی را در فضای مجازی و دستاوردهای چشمگیر جشنواره سیزدهم را شاهد باشیم.
در ادامه مراسم، مهندس عسکری (مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری) نیز با اظهار خوشحالی از حضور در دانشگاه علم و صنعت ایران و با تقدیر از مسئولان دانشگاه علم و صنعت ایران برای پذیرش میزبانی سیزدهمین جشنواره بین المللی حرکت، به معرفی زمینههای اضافه شده در جشنواره امسال نظیر بخشهای ایده شو، انجمن پویا و بینالملل پرداخت. وی ابراز امیدواری کرد با زیرساختهای فناوری خوب دانشگاه علم و صنعت ایران و اهتمام متعهدانه معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و مجموعههای همکاران آنها، شاهد انتقال شور و نشاط علمی دانشجویان به فضای مجازی و دستاوردهای خوبی از این جشنواره باشیم.

پس از آن با حضور معاون و مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، معاونان و مدیران دانشگاهی حاضر در مراسم، پوستر سیزدهمین جشنواره بینالمللی حرکت رونمایی شد.
لازم به ذکر است جشنواره بینالمللی حرکت، رویدادی برای رقابت، عرضه و نمایش دستاوردهای برتر علمی دانشجویان است.
این جشنواره، بهصورت سالانه و با سیاستگذاری و برنامهریزی اداره کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و با همکاری دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی کشور و حمایت و مشارکت نهادهای مختلف دولتی و غیردولتی برگزار میشود که امسال دانشگاه علم و صنعت ایران، از تاریخ ۲۳ الی ۲۵ اسفند ۹۹ میزبان برگزاری سیزدهمین جشنواره به صورت مجازی خواهد بود.
راهبرد اصلی ادارهکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در این دوره، تاکید بر اقتصاد دانش بنیان و مقاومتی و جهتگیری فعالیت انجمنهای علمی حول وضعیت کنونی جهان پس از شیوع ویروس کرونا است.
|