فرآیندهای کاری::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::

حدیث هفته

قال رسول الله  (ص)  : أقرَبُ النّاسِ مِن دَرجَهِ النُّبوَّهِ أهلُ الجِهادِ و أهلُ العِلمِ.
رسول خدا (ص) فرمودند: نزدیک ترین مردم به مقام نبوّت، اهل جهاد و دانش اند.

«کنزالعمّال، ح ۱۰۶۴۷»

:: درخشش اعضای هیات علمی و دانش آموخته دانشگاه علم و صنعت ایران در مراسم تجلیل از برگزیدگان مهندسی کشور، منتخب فرهنگستان علوم ::
 | تاریخ ارسال: 1399/12/5 |

در آئین تجلیل از برگزیدگان مهندسی کشور، منتخب فرهنگستان علوم، از دانشگاه علم و صنعت ایران، دکتر مجیدرضا آیت‌الهی، به عنوان یک نفر از ۴ استاد برجسته مهندسی کشور و دکتر میرسامان پیشوایی و دکتر ماشاء ا... رضا کاظمی به عنوان دو نفر از ۵ پژوهشگر جوان برجسته، معرفی و از آنها تجلیل شد.
در روز سه شنبه، پنجم اسفند ۱۳۹۹ و همزمان با تولد خواجه نصیر الدین طوسی و روز مهندسی، در آئین شانزدهمین دوره معرفی و تجلیل از مهندسان برجسته کشور و هشتمین دوره تجلیل از استادان برجسته مهندسی و پژوهشگران جوان برجسته مهندسی کشور، منتخب فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران، ۲ تن از اعضای هیات علمی و یک نفر از دانش آموختگان دانشگاه علم و صنعت ایران معرفی و مورد تقدیر قرار گرفتند.
در این مراسم که به همت گروه علوم مهندسی این فرهنگستان به صورت حضوری و آنلاین (برخط) برگزار شد، از ۴ استاد برجسته مهندسی، ۳ مهندس برجسته و ۵ پژوهشگر جوان برجسته مهندسی کشور، که در سال ۱۳۹۸ توسط فرهنگستان علوم انتخاب شده اند، تجلیل شد.
از دانشگاه علم و صنعت ایران، دکتر مجیدرضا آیت الهی، استاد برجسته در مهندسی مکانیک و دکتر میرسامان پیشوایی، پژوهشگر جوان برجسته در مهندسی صنایع و دکتر ماشاء ا... رضا کاظمی (دانش آموخته) پژوهشگر جوان برجسته در مهندسی شیمی، در بین معرفی‌شدگان می‌باشند.
جامعه دانشگاهی علم و صنعت ایران، ضمن تبریک به دکتر مجیدرضا آیت الهی، دکتر میرسامان پیشوایی و دکتر ماشاء ا... رضا کاظمی و خانواده بزرگ دانشگاه علم و صنعت ایران، موفقیت‌های روزافزون را برای آنها آرزومند است.
دفعات مشاهده: 321 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.09 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4263