درباره ما::
ارتباط با ما::
سایتهای مرتبط
تقویم

:: Imageهلدینگ تفریحی، گردشگری ایران فان ::
 | تاریخ ارسال: 1399/12/5 |
در راستای ارائه خدمات رفاهی به همکاران دانشگاهی اعم ازهیات علمی،کارمندان رسمی، قراردادی و شرکتی امکان استفاده از هلدینگ تفریحی گردشگری ایران فان(پنج مجموعه تفریحی) در شهر تهران به شرح ذیل فراهم شده است.
استفاده از تخفیف ۳۵ % با اعتبارتا پایان خرداد ۱۴۰۰
راهنمای خرید:

وارد سایت ایران فان شوید.(www.iran-fun.ir)
عضو سایت شوید.
در قسمت خرید انلاین بلیط مجموعه مورد نظر را انتخاب کنید تعداد بلیط را مشخص کنید.
در کادر کد تخفیف elmosanat را وارد کنید.

هزینه را پرداخت کنید و کد پیگیری را دریافت کنید.

مراکز ارائه خدمات به شرح ذیل می باشد:

سورتمه تهران: خیابان دربند، نرسیده به میدان دربند، انتهای خیابان اسداللهی

سرزمین شگفت انگیز شهدای خلیج فارس: انتهای همت غرب، دریاچه شهدای خلیج فارس

پارک حیوانات و ژوراسیک پارک: سعادت آباد، میدان بهرود، انتهای شقایق سرزمین شگفت انگیز

بوستان نهج البلاغه: اتوبان حکیم غرب، بعد از خروجی یادگار امام

هیومن پارک: نیاوران - ابتدای خیابان دارآباد- بعد از آجودانیه- شهید سباری-انتهای خیابان موزه- جنب موزه حیات وحش دارآباد

تلفن گویا : ۲۴۵۵۷
جهت کسب اطلاعات بیشتر و بهره مندی از امکانات مجموعه ها به سایت شرکت به آدرس www.iran-fun.ir مراجعه فرمایید.
برای راهنمایی بیشتر با داخلی ۲۲۶۷ دفتر اداره رفاه آقای حامد سهیلی ارتباط برقرار فرمایید.
دفعات مشاهده: 7 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.09 seconds with 47 queries by YEKTAWEB 4263