معرفی معاونت::
آلبوم تصاویر::
مدیریت ها

سایت های مرتبط با معاونت

دفتر ترویج قرآن و عترت(ع)

سایت معاونت فرهنگی و اجتماعی را چگونه ارزیابی می کنید؟

کرسی آزاد اندیشی

آرشیو مطالب

کارگروه امور بانوان

ملاقات های عمومی معاونت

جشن دانش آموختگان
:: اجرای برنامه دانشگاه گردی یک روزه برای نودانشجویان کارشناسی دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: 1399/11/25 |
اجرای برنامه دانشگاه گردی یک روزه برای
نودانشجویان کارشناسی دانشگاه
معاونت فرهنگی و اجتماعی  دانشگاه، برنامه دانشگاه گردی با عنوان «من علم و صنعتی هستم» را برای دانشجویان ورودی ۹۹ ساکن تهران و حومه برگزار می کند.
این برنامه به تفکیک دانشکده ها از ۲۵ تا ۳۰ بهمن ماه ۱۳۹۹ و به منظور آشنایی دانشجویان ورودی جدید با امکانات، فعالیت ها و بخش های مختلف دانشگاه، همراه با برنامه های متنوع برگزار می شود.
در روز اول برگزاری این مراسم، طی مراسم افتتاحیه ای که در فضای باز دانشگاه برگزار شد، پس از تلاوت آیاتی از کلام الله مجید و پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران، دکتر ارجمندی (معاون اجتماعی و فرهنگی دانشگاه)، سخنان کوتاهی در خیرمقدم به دانشجویان و دلیل برگزاری این برنامه ارایه کرد.
ایشان در این سخنان صمیمی هدف و امید و توکل به خدای منان را مهمترین موضوعاتی دانست که باید عزیزان دانشجو توجه داشته باشند و اشاره داشتند که دانشجویان امیدهای آینده ای کشورند و بیان کردند شما باید رشد و تعالی معرفتی و علمی خودتان را آماده برای مدیریت این کشور بزرگ کنید.

اجرای سرود توسط گروه شهید احسان، ادای احترام به مقام والای شهیدان در مقبره الشهدای دانشگاه، گرفتن عکس یادگاری از دانشجویان در ورودی درب اصلی دانشگاه، بازدید از دانشکده ها و مراکز آزمایشگاهی و تحقیقاتی آنها، اقامه نماز جماعت و صرف ناهار و نیز برگزاری مسابقات علمی در فضای مقابل دانشکده ها، از برنامه های روز اول دانشگاه گردی بود که ویژه دانشجویان نوورود پنج دانشکده معماری، مهندسی صنایع، مهندسی کامپیوتر، مهندسی مواد و متالورژی و مهندسی شیمی، نفت و گاز برگزار شد.
این برنامه تا پایان هفته برای دانشجویان ورودی جدید سایر دانشکده ها مطابق برنامه اعلامی مدیریت امور فرهنگی و فوق برنامه اجرا خواهد شد.
گفتنی است قرار است برنامه دانشگاه گردی برای دانشجویان غیر ساکن  تهران و حومه، در زمان دیگری با آماده کردن خوابگاه و رعایت دستورات العمل های بهداشتی خاص کرونا تدارک و اجرا شود.
دفعات مشاهده: 123 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد