معرفی معاونت::
آلبوم تصاویر::
مدیریت ها

سایت های مرتبط با معاونت

دفتر ترویج قرآن و عترت(ع)

سایت معاونت فرهنگی و اجتماعی را چگونه ارزیابی می کنید؟

کرسی آزاد اندیشی

آرشیو مطالب

کارگروه امور بانوان

ملاقات های عمومی معاونت

جشن دانش آموختگان
:: گردهمایی کارآفرین نسل جوان در گام دوم انقلاب؛ از دانش تا ثروت برگزار گردید ::
 | تاریخ ارسال: 1399/11/18 |
گردهمایی کارآفرین نسل جوان در گام دوم انقلاب
از دانش تا ثروت

به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علم و صنعت ایران، گردهمایی مجازی "کارآفرین نسل جوان در گام دوم انقلاب، از دانش تا ثروت" با شرکت کارآفرینان موفق در رشته های مختلف برگزار گردید.
در این نشست آقای دکتر ارجمندی (معاون فرهنگی و اجتماعی) آقای دکتر مقیمی (مدیر دفتر خلاقیّت، نوآوری و ارتباط با مدارس) آقای دکتر غفاری، آقای مهندس شهبازی، آقای دکتر شوال پور و سرکار خانم صمدی حضور داشتند.
در این جلسه که به صورت مجازی برای علاقمندان پخش می گردید،به موضوعات و پرسش های مطرح در حوزه کارآفرینی، از دیدگاه های مختلف پرداخته و آسیب شناسی گردید.
در پایان نشست نیز به منتخبین مسابقه" کلیپ سه دقیقه ای نو دانشجویان" جوایزی تقدیم گردید.
اسامی منتخبین مسابقه: آقای آروین دلاوری،آقای مبین بزرگمهر و سرکار خانم زهرا فراهانی مهر بودند.
فیلم این نشست در نشانی اینستاگرام قابل بازدید می باشد.

دفعات مشاهده: 86 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد