درباره استعداد درخشان::
اخبار و رویدادها::
پرسشهای متداول ::
ارتباط با ما::
حمایت از مقالات دانشجویی::
اسامی ممتازین جشن سالانه::
تصاویر جشن ممتازین

نظر شما در مورد قالب و محتوای این سایت چیست؟

:: آخرین مهلت برای بارگذاری مدارک ثبت نام ارشد استعداد درخشان ۱۴۰۰ ::
 | تاریخ ارسال: 1399/9/22 |

آخرین مهلت برای بارگذاری مدارک ثبت نام ارشد استعداد درخشان ۱۴۰۰

به اطلاع داوطلبان ارشد استعداد درخشان ۱۴۰۰ می رساند، پیرو تماس های مکرر دانشجویان مبنی بر عدم امکان ارسال تاییدیه معدل به دلیل تعطیلی برخی دانشگاه ها در هفته گذشته، مهلت ارسال مدارک تایید شده توسط دانشگاه محل تحصیل داوطلبان به مدت ۳ روز تا  ساعت ۲۴ روز سه شنبه ۲۵ آذر ماه تمدید شد. به دلیل محدودیت های زمانی، این تمدید برای آخرین بار انجام شده و تمدید دیگری انجام نخواهد شد.

متقاضیان باید ثبت نام اولیه خود را صرفاً به صورت غیرحضوری از طریق آدرس https://golestan.iust.ac.ir/Forms/AuthenticateUser/main.htm انجام دهند.

اطلاعیه نحوه پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز
فرم گواهی معدل
فرم گواهی مقاله
راهنمای تصویری