پیرو وجود نیاز فوری به ژنراتورهای فراصوت جهت تحریک ترانسدیوسرهای توان متوسط (۱۰۰ وات الی ۱۰۰۰ وات)، با هدف ایجاد جوش بر روی ماسک های سه لایه، تیم پژوهشی آقای دکتر مجید رجبی موفق به طراحی، ساخت و بهره برداری از اولین نسل بومی ژنوراتورهای فراصوت با ویژگی های فنی منحصر به فرد گردیدند.
عملکرد بهینه ترانسدیوسرهای فراصوت اکیدا وابسته به فرکانس تحریک و تطبیق آن با فرکانس رزونانس مجموعه در حین بار می باشند که علاوه بر عملکرد، شاخصه عمر ترانسدیوسر و ژنراتور را نیز دستخوش تغییر قرار می دهد. بر این اساس، ژنراتور طراحی شده با قابلیت دریافت ۸۰ بازخورد از جریان ترانسدیوسر و محاسبه آنی فرکانس بهینه تحریک و تطبیق با آن، عملا با مصرف توانی به مراتب کمتر از ژنراتورهای موجود در بازار و ارائه توان خروجی بالاتر، بدون نیاز به تنظیم توسط اپراتور، به بازار عرضه گردیده است و اولین نسل آن، بر روی خطوط تولیدی ماسک سه لایه، مورد بهره برداری قرار گرفت.
فرایند تجاری سازی، تجهیز و توسعه توان خروجی، با اهداف متنوع تر شامل جوش پلاستیک – پلاستیک و فلز – فلز در حال سپری شدن است.
ضمن تبریک این موفقیت به ایشان و تیم پژوهشی مرتبط، آرزومند موفقیت های بیشتر برای اعضای هیات علمی دانشکده مهندسی مکانیک در پاسخ به نیازهای جامعه ی صنعتی کشور می باشیم.

|