Home Home Information Contact Site Map Library

بهداشت فردی

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: برگزاری جشن میلاد با سعادت حضرت علی(ع) و بزرگداشت روز پدر / ۶ بهمن ۱۳۹۹
:: تلاوت قرآن توسط قاری بین المللی استاد دکتر سعیدیان در مسجد الشهدای دانشگاه / ۲۶ بهمن ۱۳۹۹
:: برگزاری نشست فرهنگی "بررسی تحولات منطقه در آستانه دهه پنجم انقلابی اسلامی" ۲۰ بهمن ۱۳۹۹
:: برگزاری دفاعیه دکتری در دانشکده شیمی ::
 | تاریخ ارسال: 1399/9/2 |
                                                                               دفاعیه دکتری در دانشکده شیمی

آقای رضا روشنی دانشجوی دکتری شیمی، در تاریخ۹۹/۹/۵ از رساله دکتری خود تحت عنوان" سنتز و مشخصه‌یابی نانوساختارهای مبتنی بر اکسیدهای مختلط فلزات واسطه و بررسی ظرفیت ذخیره‌سازی انرژی آن‌ها "با راهنمایی سرکار خانم دکتر آزاده تجردی دفاع خواهدکرد.
    استاد راهنمای اول: سرکار خانم دکتر آزاده تجردی
  استاد مشاور: جناب آقای دکتر علی غفاری نژاد
  هیات داوران: جناب آقای دکتر مصطفی محمد پور امینی، جناب آقای دکتر سیدسعید سیدحسینی داورانی، جناب آقای دکتر رحمت اله رحیمی، جناب آقای دکتر مرتضی موسوی خوشدل
  این جلسه ساعت  ۱۴ روز چهارشنبه مورخ ۹۹/۹/۵ در دانشکده شیمی برگزار خواهد شد.
  چکیده:
در این رساله، نانوساختارهای فریت‌ها، مولیبدات‌ها و تنگستات‌های مس و روی، سنتز و مشخصه یابی شد و همچنین ویژگی ابرخازنی آن‌ها مورد بررسی قرار گرفت. روش صوت شیمی و به ویژه حمام فراصوت روشی آسان، پاک و موثر برای تهیه نانوساختارها است که به طور پیش فرض برای سنتز نمونه‌ها در نظر گرفته شده است. همچنین در پاره‌ای از موارد برای تهیه ریخت‌های مختلف یک ماده و مقایسه ویژگی ابرخازنی آن‌ها با یکدیگر از روش هیدروترمال یا مکانوشیمیایی استفاده شده است. به منظور مشخصه­یابی نانوساختارهای سنتز شده از روش‌های TGA، XRD، XPS، FT-IR، طیف سنجی رامان، SEM، TEM، UV-Vis و BET استفاده شده است. آزمون‌های الکتروشیمیایی شامل ولتامتری چرخه‌ای، گالوانوستاتیک شارژ دشارژ، عمر چرخه‌ای و طیف سنجی امپدانس به منظور بررسی ویژگی‌های ابرخازنی نمونه‌های سنتز شده مورد استفاده قرار گرفته است. به منظور توجیه رفتار ابرخازنی نمونه‌های سنتز شده، در کنار آزمون‌های الکتروشیمیایی، بررسی ریخت شناسی، مساحت سطح ویژه و نوار شکاف انرژی نانوساختارهای سنتز شده که از پارامترهای مهم و تاثیر گذار بر ظرفیت خازنی هستند بیشتر مورد توجه قرار گرفته‌اند. جهت بررسی تأثیر کامپوزیت شدن بر ظرفیت خازنی نانوساختارهای سنتز شده، کامپوزیت گرافنی نانوذرات مس تنگستات تهیه شد و ظرفیت خازنی و پایداری چرخه‌ای آن‌ها مورد مطالعه قرار گرفت. با کامپوزیت شدن، ظرفیت خازنی الکترود ساخته شده از مس تنگستات از Fg ۲۵۴ در چگالی جریان Ag۱ به Fg ۵۶۲ و پایداری عمر چرخه­ای آن بعد از ۳۰۰۰ چرخه در سرعت روبش mVs ۱۰۰ تقریبا ۱۱% افزایش یافت. از اقدامات قابل توجه و مهم در این پروژه، دستیابی به نانوساختارهایی همچون نانوفیبرها، نانوورقه­های شش ضلعی و دوکی شکل روی مولیبدات، نانومیله‌های روی تنگستات، نانو ساختارهای کروی مس مولیبدات و همچنین تهیه نانوذرات در ابعاد مختلف از فریت‌ها، مولیبدات‌ها و تنگستات‌های مس و روی با روش‌هایی جدید و بررسی و مقایسه ویژگی‌های ابرخازنی آن‌ها می‌باشد. در آزمون الکتروشیمیایی نانو ساختارهای روی مولیبدات، الکترود ساخته شده از نانوفیبرها با ظرفیت خازنی Fg ۴۸۷ در چگالی جریان Ag۱، بالاترین ظرفیت خازنی و الکترود ساخته شده از نانوورقه­های شش ضلعی بعد از ۴۰۰۰ چرخه در سرعت روبش mVs ۱۰۰، با حفظ تقریبا ۹۵% ظرفیت خازنی اولیه، دارای بالاترین پایداری عمر چرخه­ای است. همچنین آزمون الکتروشیمیایی الکترودهای ساخته شده از نانو ساختارهای مس مولیبدات نشان داد که الکترود ساخته شده از نانوذرات مس مولیبدات با ظرفیت خازنی     Fg ۴۹۳ در چگالی جریان Ag۱ و پایداری عمر چرخه­ای تقریبا ۹۲% بعد از ۴۰۰۰ شارژ-دشارژ در چگالی جریان Ag۱۶، برای کاربرد ابرخازنی مناسب­تر از الکترود ساخته شده از نانو ساختارهای کروی مس مولیبدات با ظرفیت خازنی Fg ۲۵۸ و پایداری عمر چرخه­ای تقریبا ۹۱% در شرایط یکسان می­باشند. در مجموع می­توان گفت در این تحقیق نتایج قابل قبول و امید بخشی در مقایسه با سایر تحقیقات به­دست آمده است.

دفعات مشاهده: 362 بار   |   دفعات چاپ: 16 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش

تهران - میدان رسالت- خیابان هنگام - خیابان دانشگاه علم و صنعت - دانشگاه علم و صنعت ایران - دانشکده شیمی - کدپستی 1674613114
Information: Phone+98 21 77240540-50 / Letter Email Us Selected Contacts | About this site | Privacy policies | © 2007 Iran University of Science & Technology