درباره دانشکده::
آلبوم تصاویر::
دانشجویان برتر دانشکده::
سخن روز
حاکم حسکانی از علمای  بزرگ اهل سنت  در کتاب شواهد التنزیل  آورده است .که209 آیه در قرآن در شأن  امیرالمومنین  علی (علیه السلامنازل شده است.

پیوندبا سیستم های دانشگاه

مجله های علمی

مجله مهندسی برق و الکترونیک دانشگاه علم وصنعت ایران

مجله علم و مهندسی ایران

پیوندهای مفید

:: با حضور ریاست محترم سازمان فضایی ایران و معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات مراسم معارفه برگزار گردید ::
 | تاریخ ارسال: 1399/8/29 |
بسمه تعالی
مراسم معارفه ورودی های جدید دانشکده فناوری های نوین با حضور ریاست محترم سازمان فضایی ایران و معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات
مراسم معارفه عمومی و اختصاصی دانشجویان ورودی جدید دانشکده فناوری های نوین دانشگاه علم و صنعت روز دوشنبه ۱۹ آبان ماه با حضور مسئولان دانشکده و اکثریت دانشجویان ورودی جدید به صورت مجازی برگزار شد.
جلسه با آیاتی از کلام الله مجید و کلیپی زیبا از پیامبر خوبی ها حضرت محمد (صلی الله علیه وآله وسلم) شروع شد. در ابتدای این مراسم ریاست محترم دانشکده فناوری های نوین با خوش آمد گویی به دانشجویان ورودی جدید، تاریخچه ای از روند رشد و توسعه دانشکده ارایه کرد. وی بیان داشت: خوشبختانه رشد و توسعه دانشکده از سرعت بسیار بالایی برخوردار بوده است به طوری که ظرف ۶ سال از تاسیس آن کارهای علمی و پژوهشی بسیار فاخری توسط اساتید و دانشجویان انجام شده است.
رئیس دانشکده خاطر نشان کرد: در مدت زمان بسیار کمی حدودا نصف اعضای هییت علمی این دانشکده نوپا ارتقا یافته اند که در نوع خود بسیار کم نظیر است. همچنین ایشان ضمن معرفی مدیران، اساتید و کارکنان دانشکده، کاتالوگ دستاوردهای دانشکده را معرفی نموده و توضیحات مفصلی راجع به آن ارایه کردند.
در ادامه معاون محترم آموزشی قوانین آموزشی دانشکده را به طور خلاصه و جامع در اختیار دانشجویان قرار دادند. سپس کلیپی از دستاوردهای دانشکده پخش گردید.
در ادامه مدیر فرهنگی دانشکده تقارن آغاز سال تحصیلی جدید با ایام ولادت نبی مکرم اسلام (صلی الله علیه وآله وسلم) و سلاله پاک ایشان حضرت امام جعفر صادق (علیه السلام) را نوید بخش تجلی روح معنویت و جلوه گر شدن شور و احساس دینی و عشق و محبت و همدلی میان اقشار جامعه دانست و گفت: شادابی علمی و توسعه کمی و کیفی دانشگاه های کشور در پرتو انقلاب اسلامی بیانگر آن است که دانشگاه درختی ریشه دار در متن هویت فرهنگ و تاریخ جامعه اسلامی ماست و حرکت های اسلامی در درون دانشگاه های ما همواره از سرزنده ترین و شاداب ترین فعالیت های اجتماعی بوده و فضای آزاد دانشگاه ها برای همیشه مرهون خون پاک شهیدان و مخصوصاً شهیدان دانشگاهی است.
در انتهای جلسه معارفه عمومی، پرسش و پاسخ دانشجویی برگزار گردید و دانشجویان سوالات خود را از مدیران مربوطه پرسیدند.
بعد از جلسه عمومی هر یک از گروه های دانشکده با حضور مدیر محترم گروه و اساتید و دانشجویان، جلسات اختصاصی را تشکیل دادند. جلسات با تلاوت قران کریم شروع شد. سپس مدیر گروه ضمن خوش آمد گویی به دانشجویان ورودی جدید توضیحاتی راجع به رویکرد فناوری و کار آفرینی دانشگاههای نسل سوم که علم و صنعت هم داعیه دار این شعار است دادند. سپس تاریخچه رشته ها را توضیح و در خصوص مسایل آموزشی-پژوهشی مطالبی را عنوان کردند. سپس، دیگر اعضای گروه نیز ضمن خوش آمد گویی پژوهش های مورد توجه در این رشته را تشریح کردند. در ادامه اسامی دانشجویان منتخب آموزشی و پژوهشی اعلام و تقدیر شد.
لازم به ذکر است که دکتر مرتضی براری، رییس محترم سازمان فضایی  و معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات  مهمان ویژه گروه مهندسی ماهواره بودند که در این گروه به سخنرانی در مورد اخرین دستاوردها و کارکردهای فنی و اقتصادی متنوع حوزه مهندسی فضا پرداخته و در مورد پتانسیلهای شغلی دانشجویان در شاخه های مختلف مهندسی فضا توضیحاتی را ایراد نمودند.

دفعات مشاهده: 137 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.09 seconds with 51 queries by YEKTAWEB 4263