مدیریت دانشکده::
امور آموزش ::
امور پژوهش::
اخبار دانشکده::
فضاهای آموزشی و تحقیقاتی::
ارتباط با صنعت(کارآموزی،امریه)::
لینک های مفید::
تماس با ما::
گروه های دانشجویی::
مصاحبه تخصصی دکترای برق 99
مراکز تحقیقاتی و پزوهشی
مرکز تست و پایش ماشین های الکتریکی

مرکز تحقیقات نانوپترونیکس

پژوهشکده سبز

پژوهشکده الکترونیک

آزمایشگاه تحقیقاتی الکترونیک قدرت

قطب علمی اتوماسیون و بهره برداری از سیستمهای قدرت

مجله مهندسی برق و الکترونیک

پژوهشکده مهندسی و فناوری عصبی ایران

آزمایشگاه تحقیقاتی آنتن

مرکز مطالعات راهبردی وبین الملل فاوا

پیوند با سیستم های دانشگاه

گواهینامه HSE

کدام بخش از سایت دانشکده مهندسی برق بیشتر مورد استفاده شما قرار می گیرد؟
آموزش و اطلاعیه های آموزشی
پژوهش و اطلاعیه های پژوهشی
اطلاعات دانشکده و اساتید
اکثر موارد موجود در سایت

ارزیابی شما از سایت دانشکده مهندسی برق چیست؟
اطلاعات ارائه شده در حد کفایت است.
اطلاعات ارائه شده مطلوب است ولی نیاز به اطلاعات بیشتر می باشد.
اطلاعات ارائه شده کافی نیست.

درج نظر
به نظر شما کمبودهای سایت دانشکده برق چیست و برای رفع آن ها چه اقداماتی باید انجام شود؟ برای درج نظر کلیک نمایید.
:: دفاعیه آقای علیرضا صالحی برزگر ::
 | تاریخ ارسال: 1399/8/24 |
چکیده
رادارهای تصویر برداری دیوار گذر در حوزه کاربردهای پلیس، آتش نشانی، نجات مصدوم و کاربردهای نظامی در سالیان اخیر توسعه پیدا کرده است. یکی از روش های موجود در حوزه رادارهای دیوارگذر روش توموگرافی پراشی است. دو عامل بسیار مهم در استخراج تصویر برای رادارهای دیوارگذر وجود دارد. ۱- زمان پردازش ۲- زمان اندازه گیری. در این رساله از دو روش متفاوت برای کاهش این دو زمان استفاده شده است. در روش اول که الگوریتم NUFFT به کمک روش توموگرافی پراشی آمده است، زمان پردازش به یک دهم زمان روش توموگرافی پراشی کاهش پیدا کرده است. به کمک شبیه سازی و پیاده سازی عملی اثبات این موضوع انجام شده است. در روش دوم که موضوع اصلی رساله است، به کمک الگوریتم حسگری فشرده می توان زمان اندازه گیری را به طور قابل ملاحظه ای کاهش داد. در رادارهای دیوارگذر به خاطر اصل نایکوئیست تعداد نمونه های اندازه گیری به مقدار قابل توجهی خواهد بود که در صورت عدم رعایت این موضوع آشکارسازی با مشکل روبرو می شود. این تعداد اندازه گیری سبب افزایش زمان اندازه-گیری خواهد بود. در این رساله با در نظرگرفتن تنک بودن محیط و استفاده از مزایای روش حسگری فشرده می توان از محدودیت اصل نایکوئیست عبور کرده و با تعداد نمونه های بسیار کمتر، اهداف را با کیفیت مناسبی استخراج کرد. همچنین در این روش از الگوریتم NUFFT نیز برای کاهش زمان پردازش استفاده کرده ایم. اثبات عملکرد این روش به کمک شبیه سازی ها و پیاده سازی عملی انجام شده است.
دفعات مشاهده: 58 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشکده مهندسی برق دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .
Persian site map - English site map - Created in 0.1 seconds with 52 queries by YEKTAWEB 4263