برقراری ارتباط::
آرشیو گزارش های تصویری::

حدیث هفته
امام صادق علیه السلام می فرمایند:
تواضعوا لمن تعلمونه العلم وتواضعوالمن طلبتم منه العلم
در برابر کسی که به او دانش می آموزید (شاگرد) و کسی که از او دانش می جویید (معلم) فروتن باشید .

:: پیام تسلیت رئیس دانشگاه در پی حادثه تروریستی حمله به دانشگاه کابل ::
 | تاریخ ارسال: 1399/8/21 |
پیام تسلیت رئیس دانشگاه در پی حادثه تروریستی حمله به دانشگاه کابل

در پی حادثه تروریستی حمله به دانشگاه کابل و کشته و زخمی شدن جمعی از دانشجویان آن دانشگاه، دکتر ذاکری (رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران) پیام تسلیتی خطاب به دکتر محمد عثمان بابری(رئیس دانشگاه کابل)، ارسال نمودند.
متن این پیام به شرح زیر می باشد:

خَیرُ الدُّنیا وَالآخِرَهِ مَعَ العِلمِ وَ شَرُّ الدُّنیا وَالآخِرَهِ مَعَ الجَهلِ
خیر دنیا و آخرت با دانش است و شرّ دنیا و آخرت با نادانی
                                                                                        رسول اکرم (ص)

جناب آقای دکتر محمد عثمان بابری
رئیس محترم دانشگاه کابل

سلام علیکم؛
حادثه تروریستی روز ۱۲ آبان ماه ۱۳۹۹ در هنگام برپایی نمایشگاه مشترک کتاب ایران و افغانستان همه انسان های آزاده، بویژه دانشگاهیان جهان را سوگوار نمود.
بی گمان این گونه حملات و خشونت ها که حاصل جهل و نفرت است، نمی­تواند  وقفه ­ای در راه گسترش دانایی در جوامع ایجاد کند. این جوانان دانشجو که این گونه مظلومانه به خون غلطیدند، چراغ های راه آگاهیند.
اگر چه سرزمین بزرگ افغانستان ده ها سال است که زخم بیگانگان و استکبار و گروه های تروریستی دست پرورده آنها را بر بدن خود دارد؛ اما ملت مسلمان، نجیب، شریف و آزاده افغانستان همچون نیاکان خود در مقابل طوفان های سهمگین استقامت نموده و پرچم سرافرازی را برافراشته خواهند داشت.
اینجانب به نمایندگی از دانشگاهیان علم و صنعت ایران، ضمن اعلام انزجار از حمله جنایتکارانه و تروریستی به دانشگاه کابل، شهادت تعدادی از اساتید و دانشجویان را به دولت و مردم افغانستان، خانواده ­های آنها، جامعه دانشگاهی افغانستان و همه دانشجویان عزیز افغانستانی شاغل به تحصیل در دانشگاه علم و صنعت ایران تسلیت عرض نموده و از خداوند متعال برای مجروحان آرزوی شفای عاجل داشته و موفقیت و پیروزی را برای همه ملت  افغانستان خواستاریم.

جبار علی ذاکری
رییس دانشگاه علم و صنعت ایران
آبان ۱۳۹۹

دفعات مشاهده: 375 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر