فرآیندهای کاری::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::

حدیث هفته

قال رسول الله  (ص)  : أقرَبُ النّاسِ مِن دَرجَهِ النُّبوَّهِ أهلُ الجِهادِ و أهلُ العِلمِ.
رسول خدا (ص) فرمودند: نزدیک ترین مردم به مقام نبوّت، اهل جهاد و دانش اند.

«کنزالعمّال، ح ۱۰۶۴۷»

:: مجله بین المللی مهندسی عمران دانشگاه علم و صنعت ایران، بالاترین سطح مجلات بین المللی را دریافت کرد ::
 | تاریخ ارسال: 1399/8/19 |

بر اساس آخرین ارزیابی و رتبه بنـدی نشـریات علمی از سوی وزارت علوم تحقیقات و فناوری و طبق شـیوه نامه ارزیابی و رتبه بندی نشریات علمی، مجله بین المللی مهندسی عمران دانشگاه علم و صنعت ایران، بالاترین سطح مجلات دارای عنوان بین المللی را دریافت کرد.
مجله بین المللی مهندسی عمران، در سال ۲۰۱۹ نیز طبق لیستJCR  موفق به دریافت ضریب تاثیر  ۱/۴۴۶(آخرین ضریب تاثیر ۰/۶۲۴ و ارتقا به چارک (از چارک ) بین مجلات تخصصی مهندسی عمران شد. قابل توجه است که این ضریب تاثیر، رتبه نخست در بین ضرایب تاثیر تمامی مجلات مهندسی ایران در لیست مذکور می باشد.
لازم به یادآوری است، ۶۶ درصد مقالات چاپ شده در این مجله در سال ۲۰۱۹، با نویسندگی مسئول محققین خارج از کشور بوده که نشان از توجه ویژه جامعه بین المللی مهندسی عمران به این مجله دارد.
مجله بین المللی مهندسی عمران، از پژوهشگران برجسته داخل کشور دعوت می کند تا نتایج کار پژوهشی اصیل خود را برای طرح در جامعه بین المللی مهندسی عمران به این مجله ارسال نمایند. لازم به تذکر است که برای حفظ کیفیت مقالات چاپ شده، ضروری است نویسندگان مقالات ارسالی، آمادگی و تمایل به داوری مقالات مجله را نیز داشته باشند

.

۲۳.۵ ۱۲.۶ ۱۲.۳ ۱۶.۲ Ave. Days of First Disposition by JEO
۱۱۴.۲ ۹۹.۸ ۷۹.۷ ۹۱.۴ Ave. Days for First Revision