درباره مرکز مشاوره::
مشاوران::
دفتر ارتباط خانواده و دانشگاه::
آرشیو اخبار مرکز مشاوره::
بروشورهای علمی::
بخش ویژه اساتید::
تسهیلات::
ارتباط با ما::
برنامه ورود به وبینار
مدیریت های حوزه فرهنگی

معاونت فرهنگی دانشگاه

امور فرهنگی و فوق برنامه

ارتباطات فرهنگی و اجتماعی

گروه طرح و برنامه

نظرسنجی مرکز مشاوره

کتاب مهارتهای زندگی

نظر خود را در مورد سایت اعلام نمایید

:: سی و سومین همایش اولیای دانشجویان ::
 | تاریخ ارسال: 1399/8/17 |
ضمن عرض تبریک قبولی به دانشجویان عزیز نو ورود دانشگاه علم و صنعت ایران و خانواده های محترم آنان، به اطلاع خانواده های محترم می رساند که به یاری خداوند متعال، همایش امسال با شما والدین گرامی، بصورت مجازی و از طریق لینک زیر در روز دوشنبه مورخ ۲۶ آبان ماه ساعت ۱۵ الی ۱۷ برگزار خواهد شد. در این همایش، ریاست محترم دانشگاه علم و صنعت ایران به همراه معاونین آموزشی، دانشجویی و فرهنگی و همچنین رییس مرکز مشاوره دانشگاه دقایقی با شما سخن خواهند گفت و برنامه های سال جاری و آتی دانشگاه را تبیین خواهند کرد. برای ورود به همایش مذکور نیاز به نصب هیچ نرم افزاری نیست و تنها بر روی لینک از طریق مرورگر اینترنت کامپیوتر و یا گوشی موبایل خود کلیک نمایید و در صفحه باز شده، در قسمت مهمان، نام خود را وارد کرده و در همایش شرکت فرمایید. شایان ذکر است زمانی قادر به حضور در همایش خواهید بود که مسئول برگزاری و رییس همایش وارد سامانه برگزاری همایش شده باشند که انشالله یک ساعت قبل از شروع همایش، این افراد وارد سامانه خواهند شد. همچنین آدرس کانال ارتباط با اولیای عزیز و دانشگاه علم و صنعت ایران، در اپلیکیشن های تلگرام و بله به استحضار شما گرامیان می رسد و خواهشمندیم با عضویت در یکی از این کانال ها، مرکز مشاوره  دانشگاه علم و صنعت را در خدمات رسانی هر چه بهتر به فرزندان خود یاری فرمایید.

لینک برگزاری همایش:
زمان برگزاری : دوشنبه ۲۶ آبان ماه ۱۳۹۹
ساعت برگزاری: ۱۵ الی ۱۷

لینک کانال ارتباط با اولیا در تلگرام:
Olia_IUST

لینک کانال ارتباط با اولیا در اپلیکیشن بله:

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه علم و صنعت است و هرگونه کپی برداری از مطالب این سایت با ذکر منبع بلا مانع است.
Persian site map - English site map - Created in 0.09 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4263