درباره استعداد درخشان::
اخبار و رویدادها::
پرسشهای متداول ::
ارتباط با ما::
حمایت از مقالات دانشجویی::
اسامی ممتازین جشن سالانه::
تصاویر جشن ممتازین

نظر شما در مورد قالب و محتوای این سایت چیست؟

:: اطلاعیه در خصوص متمم قراردادهای فن یاری و همکاری های علمی – اجرایی در ترم تابستان ::
 | تاریخ ارسال: 1399/8/14 |
اطلاعیه در خصوص متمم قراردادهای فن یاری و همکاری های علمی اجرایی در ترم تابستان
دانشجویانی که در نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۹ -۹۸ قرارداد آنها فن یاری و یا همکاری های علمی – اجرائی بوده است، چنانچه فعالیتشان در ترم تابستان نیز ادامه داشته می توانند مستندات و مدارک مربوط به ترم تابستان خود را پس از تایید استاد راهنما و ممهور شده به مهر دانشکده تا چهارشنبه ۲۱ آبان به آدرس ذیل ایمیل نمایند. مستندات می بایست به صورت خلاصه و جامع در یک یا دو صفحه باشد.
پست الکترونیکی: froshanfariust.ac.ir
دفعات مشاهده: 588 بار   |   دفعات چاپ: 68 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.09 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4263