مدیریت دانشکده::

مصوبات گروه‌های آموزشی
مطالب علمی
راهنمــای تصویب پروپــوزال دانشجویان کارشنــاسی ارشد
برنامه 8 ترمه (مقطع کارشناسی)

امروز: سه شنبه مورخ 12 اسفند 1399

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: برگزاری جشن میلاد با سعادت حضرت علی(ع) و بزرگداشت روز پدر / ۶ بهمن ۱۳۹۹
:: تلاوت قرآن توسط قاری بین المللی استاد دکتر سعیدیان در مسجد الشهدای دانشگاه / ۲۶ بهمن ۱۳۹۹
:: برگزاری نشست فرهنگی "بررسی تحولات منطقه در آستانه دهه پنجم انقلابی اسلامی" ۲۰ بهمن ۱۳۹۹
:: جلسه هماهنگی حوزه معاونت فرهنگی و مدیران فرهنگی دانشکده ها / ۱۹ بهمن ۱۳۹۹
:: تلاوت قرآن توسط قاری بین المللی استاد استاد پورزرگری در مسجد الشهدای دانشگاه / ۱۹ بهمن ۱۳۹۹
نقطه قوت سایت دانشکده صنایع کدام گزینه است؟
درج اطلاعیه های آموزشی
درج اخبار کنفرانس ها و همایش ها
درج اخبار دانشجویان و عمومی
امکانات سایت( ارسال پیام، پرسش،نظر و...)

:: دعوت به شرکت در جلسه معارفه دانشجویان کارشناسی نو ورود دانشکده مهندسی صنایع ::
 | تاریخ ارسال: 1399/8/12 |
ضمن آرزوی سلامتی و تبریک قبولی، بدینوسیله به اطلاع دانشجویان عزیز کارشناسی ورودی 1399  می‌رساند که جلسه‌ای به منظور مرور مقررات، آشنایی با دانشکده و رشته و پرسش و پاسخ با اعضای محترم هیأت رئیسه دانشکده و مدیر محترم امور آموزش در روز  پنج‌شنبه 15 آبان 99 ساعت 10 لغایت 11:45 برگزار می‌گردد.
با توجه به اینکه جلسه بصورت الکترونیکی برگزار می شود، لطفا از طریق لینک زیر برای ورود به جلسه اقدام نمایید. لازم به توضیح است که حضور در جلسه برای دانشجویان کارشناسی نو ورود الزامی است.
دفعات مشاهده: 209 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .
Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 58 queries by YEKTAWEB 4263