درباره استعداد درخشان::
اخبار و رویدادها::
پرسشهای متداول ::
ارتباط با ما::
حمایت از مقالات دانشجویی::
اسامی ممتازین جشن سالانه::
تصاویر جشن ممتازین

نظر شما در مورد قالب و محتوای این سایت چیست؟

:: فهرست‌برگزیدگان‌اولیه‌تسهیلات دانشجویی بنیاد ملی نخبگان در سال تحصیلی ۱۴۰۰-۹۹ ::
 | تاریخ ارسال: 1399/7/30 |
 فهرست‌ برگزیدگان‌ اولیه‌ تسهیلات دانشجویی بنیاد ملی نخبگان در سال تحصیلی ۱۴۰۰-۹۹

فهرست دانشجویان دانشگاه علم و صنعت ایران که به صورت مشروط، بر اساس اطلاعات و مستندات بارگذاری شده توسط متقاضی در سامانه اطلاعاتی بنیاد به عنوان برگزیده اولیه تسهیلات دانشجویی بنیاد ملی نخبگان در سال تحصیلی ۱۴۰۰-۹۹ شناسایی شده اند، اعلام می گردد. با توجه به آنکه نتایج اعلام شده صرفاً به معنای تایید اولیه به منظور اطلاع متقاضیان برای برنامه ریز جهت انجام اموری همانند عقد قرارداد آموزش یاری / همکارهای علمی - اجرایی/ فن یاری و یا شرکت در طرح شهید احمد روشن است، در حال حاضر دسترسی ارائه درخواست تسهیلات در سامانه سینا برای معرفی شدگان وجود ندارد و پس از تأییاد نهایی برگزیدگان از سوی بنیاد ملی نخبگان دسترسی مذکور ایجاد خواهد شد. گفتنی است در صورت برخورد با ادعای خلاف واقع در هر مرحله از بررسی درخواستها و اعطای تسهیلات و یا تغییر حدنصاب امتیازهای مدنظر برای انتخاب برگزیدگان نهایی، بنیاد حق لغو این تأیید را خواهد داشت.
دفعات مشاهده: 2319 بار   |   دفعات چاپ: 58 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.09 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4263