درباره استعداد درخشان::
اخبار و رویدادها::
پرسشهای متداول ::
ارتباط با ما::
حمایت از مقالات دانشجویی::
اسامی ممتازین جشن سالانه::
تصاویر جشن ممتازین

نظر شما در مورد قالب و محتوای این سایت چیست؟

:: اسامی پذیرفته شدگان اولیه دوره دکتری بدون آزمون استعدادهای درخشان دانشگاه علم و صنعت ایران در سال تحصیلی ۱۴۰۰-۹۹ ::
 | تاریخ ارسال: 1399/7/28 |
اسامی پذیرفته شدگان دوره دکتری بدون آزمون استعدادهای درخشان
دانشگاه علم و صنعت ایران سال تحصیلی ۱۴۰۰-۹۹

به اطلاع می رساند، اسامی پذیرفته شدگان اولیه دوره دکتری بدون آزمون استعدادهای درخشان دانشگاه علم و صنعت ایران در سال تحصیلی ۱۴۰۰-۹۹، مطابق لینک زیر اعلام می گردد.
لازم به ذکر است، قبولی نهائی پذیرفته شدگان منوط به احراز شرایط صلاحیت عمومی و تایید سازمان سنجش آموزش کشور می باشد.
 نحوه و تاریخ ثبت نام متعاقبا اعلام خواهدشد.

اسامی پذیرفته شدگان دوره دکتری بدون آزمون استعدادهای درخشان دانشگاه علم و صنعت ایران در سال ۱۴۰۰-۹۹

با آرزوی موفقیت و بهروزی
  دفتر استعدادهای درخشان
دفعات مشاهده: 1722 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر