Home Home Information Contact Site Map Library

بهداشت فردی

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: برگزاری جشن میلاد با سعادت حضرت علی(ع) و بزرگداشت روز پدر / ۶ بهمن ۱۳۹۹
:: تلاوت قرآن توسط قاری بین المللی استاد دکتر سعیدیان در مسجد الشهدای دانشگاه / ۲۶ بهمن ۱۳۹۹
:: برگزاری نشست فرهنگی "بررسی تحولات منطقه در آستانه دهه پنجم انقلابی اسلامی" ۲۰ بهمن ۱۳۹۹
:: برگزاری دفاعیه دکتری در دانشکده شیمی ::
 | تاریخ ارسال: 1399/7/28 |
دفاعیه دکتری در دانشکده شیمی

خانم افسانه رشیدی­زاده دانشجوی دکتری شیمی، در تاریخ ۷/۸/۱۳۹۹ از رساله دکتری خود تحت عنوان
" تهیه­ی نانوکاتالیزورهای بر پایه کربن نیترید گرافیت مانند و استفاده از آن­ها در واکنش­های تراکمی و اکسایشی "با راهنمایی آقای دکتر حسین غفوری دفاع خواهدکرد.
    استاد راهنمای اول: دکتر حسین غفوری
    استاد مشاور: دکتر نجم الدین عزیزی

هیات داوران: آقای دکتر پیمان صالحی، آقای دکتر سلمان طاهری، خانم دکتر شهرزاد جوانشیر، آقای دکتر علی ملکی
  این جلسه ساعت  ۱۰ روز چهارشنبه ۷/۸/۱۳۹۹ در اتاق سبز دانشکده شیمی برگزار خواهد شد.

چکیده : در این پژوهش با بهره­گیری از ویژگی­ها و ساختار کربن نیترید گرافیتی، کاتالیزورها و فوتوکاتالیزورهای ناهمگن جدید بر پایه کربن نیترید گرافیتی تهیه شده­اند. نانوصفحات کربن نیترید گرافیتی با مولکول تیامین هیدروکلرید (ویتامین B۱) و کمپلکس مس (II) بتا سیکلودکسترین با استفاده از لینکر کوالانسی ۳،۱-دی برومو پروپان عامل­دار شده است. همچنین برای بهبود عملکرد کاتالیزوری، کربن نیترید گرافیتی مزومتخلخل با مس اصلاح شده است و نانوکامپوزیت کربن نیترید گرافیتی/ آهن (II) تنگستات به عنوان فوتوکاتالیزور فعال در ناحیه مرئی سنتز شده است. ساختار کاتالیزورهای سنتز شده با آنالیزهای گوناگون مورد تأیید قرار گرفته است. کاتالیزورهای ناهمگن سنتز شده، در انواع واکنش­های تراکمی و اکسایشی مورد استفاده قرار گرفته­اند. کاتالیزورهای تهیه شده قابلیت استفاده در چندین واکنش متوالی را دارا می­باشند و مزایایی از جمله: سهولت جداسازی، کوتاه کردن زمان واکنش و بالا بردن بازده محصولات را می­توان برای آن­ها نام برد.

دفعات مشاهده: 297 بار   |   دفعات چاپ: 18 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش

تهران - میدان رسالت- خیابان هنگام - خیابان دانشگاه علم و صنعت - دانشگاه علم و صنعت ایران - دانشکده شیمی - کدپستی 1674613114
Information: Phone+98 21 77240540-50 / Letter Email Us Selected Contacts | About this site | Privacy policies | © 2007 Iran University of Science & Technology