معرفی معاونت::
نشریه دانشگاه ما::
مدیریت ها

سایت های مرتبط با معاونت

سایت معاونت فرهنگی و اجتماعی را چگونه ارزیابی می کنید؟

آرشیو مطالب

ملاقات های عمومی معاونت

جشن دانش آموختگان
:: بازگشت سرافرازانه پیکر شهدای مدافع حرم از خان طومان ::
 | تاریخ ارسال: 1399/7/22 |
بازگشت سرافرازانه پیکر شهدای مدافع حرم از خان طومان

مسافران خان‌طومان بالاخره به وطن بازگشتند؛ پیکر مطهر ۸ شهید که بعد از سال‌ها غربت در سرزمین شام، به آغوش پر از مهر امام هشتم (ع) پناه آوردند. ۴ سالی می‌شد که چشم همسر، مادر و فرزندانشان به قاب عکس‌ها خشک شده بود،۴ سالی که عطرشان را از پیراهنی که در کمد آویزان شده بوییده بودند و اشک و بغض و آه همدم ۴ساله‎شان شده بود. اما آنها بالاخره بازگشتند.
بعد از گذشت ۴ سال از میان شهدایی که تعدادشان نامعلوم است و خیلی هاشان برنگشته‌اند، پیکر ۸ تن از شهدای خان‌طومان تفحص شد.  خبر به نتیجه رسیدن تفحص شهیدان والامقام رضا حاجی‌زاده، علی عابدینی، محمد بلباسی و حسن رجایی‌فر از استان مازندران، شهید زکریا شیری از استان قزوین، شهید مجید سلمانیان از استان البرز، شهید مهدی نظری از استان خوزستان و شهید محمود رادمهر نه تنها چشم و دل خانواده‌شان را روشن کرد، بلکه چشم و دل ایران را روشن کرد.
قطعا اگر امروز حاج قاسم زنده بود از همه خوشحال‌تر بود؛ فرمانده کجایی که ببینی سربازانی که دغدغه پیکر مطهرشان را داشتی، برگشته‌اند و صد حیف که برای استقبالشان نیستی!

دانشگاه علم و صنعت ایران شهادت مظلومانه این مدافعان حریم انسانیت و اخلاق را به همه آزادگان جهان تسلیت می گوید

فرزند شهید بلباسی در آغوش مقام معظم رهبری

دفعات مشاهده: 130 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد