فرآیندهای کاری::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::

حدیث هفته

قال رسول الله  (ص)  : أقرَبُ النّاسِ مِن دَرجَهِ النُّبوَّهِ أهلُ الجِهادِ و أهلُ العِلمِ.
رسول خدا (ص) فرمودند: نزدیک ترین مردم به مقام نبوّت، اهل جهاد و دانش اند.

«کنزالعمّال، ح ۱۰۶۴۷»

:: مراسم سالگرد خاکسپاری شهدای گمنام در دانشگاه برگزار شد ::
 | تاریخ ارسال: 1399/7/19 |
مراسم سالگرد خاکسپاری شهدای گمنام در دانشگاه برگزار شد

در روز شنبه ۱۹ مهرماه ۱۳۹۹ مراسم سالگرد خاکسپاری شهدای گمنام در دانشگاه با حضور تعدادی از مسئولین، اساتید و دانشجویان دانشگاه برگزار گردید. در این مراسم ضمن اجرای نوحه و مرثیه خوانی، به مقام شامخ این عزیزان ادای احترام و با آرمان های والای شهیدان، تجدید میثاق صورت گرفت.

گفتنی است پیکر پنج شهید گمنام و سرافراز دفاع مقدس هم زمان با اربعین سال ۱۳۸۶ (پنج‌شنبه ۸۶/۱۲/۹) در دانشگاه علم وصنعت ایران آرام گرفتند.

این شهدا، جزو شهیدان عملیات های‌ نصر، بدر،‌ محرم و عاشورای یک بودند که بردوش دانشجویان و دانشگاهیان و از مقابل مسجدالنبی نارمک به سمت دانشگاه تشییع و در مراسمی معنوی در این مکان به خاک سپرده شدند.

دفعات مشاهده: 831 بار   |   دفعات چاپ: 52 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.09 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4263