معرفی معاونت::
مدیریت ها::
اخبار و رویدادها::
آئین نامه ها::
طرح امتیاز آموزشی استادان::
آموزش در شرایط کرونا::
سولات متداول دانشجویان::
با ما در ارتباط باشید

تلفن گویای معاونت آموزشی:

دورنگار :

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: اطلاعیه ثبت نام مجموعه وبینارهای پاییزانه والدگری ویژه اساتید و کارکنان و خانواده محترم ایشان / ۱۲مهر ۱۳۹۹
:: مسابقه ی فرهنگی ویژه هفته دفاع مقدس امروز چهارشنبه ۹ مهر ۹۹ از ساعت ۱۱:۰۰ الی ۱۴:۰۰ برگزار می گردد
::   مقاله علمی دکتر علی ملکی بالاترین ضریب تاثیرمقالات چاپ شده دانشگاه علم و صنعت ایران را به خود اختصاص داد
:: فایل های صوتی مسابقه فرهنگی ویژه هفته دفاع مقدس
منشور اخلاقی دانشجویان

:: برگزاری دوره کهاد مهندسی کامپیوتر برای دانشجویان مقطع کارشناسی ::
 | تاریخ ارسال: 1399/7/5 |
به اطلاع می رساند که اولین دوره کهاد (فرعی) در دانشگاه علم و صنعت ایران تحت عنوان "دوره کهاد مهندسی کامپیوتر" از نیمسال اول ۱۴۰۰-۱۳۹۹ برگزار می گردد. علاقمندان میتوانندآیین نامه برگزاری دوره های کهاد را از اینجا دریافت نمایند. متقاضیان می توانند روز یکشنبه ۶ مهرماه از طریق منوی پیشخوان خدمت در سامانه ی گلستان درخواست خود را ثبت و پیگیری نمایند. جزئیات و عناوین دروس "دوره کهاد مهندسی کامپیوتر" از اینجا قابل مشاهده میباشد. شرایط اختصاصی متقاضیان:

۱- متقاضیان باید حتما درس مبانی برنامه سازی را گذرانیده باشند.
۲- معدل کل متقاضیان باید از متوسط معدل کل دانشکده مهندسی کامپیوتر بالاتر باشد.

حداکثر تعداد حضور دانشجویان طرح دوره کهاد در کلاس های دانشکده کامپیوتر، ۱۰ درصد ظرفیت تعیین شده کلاس است. برای دانشجویانی که با موفقیت این دوره را به اتمام رسانند، گواهی پایان دوره کهاد صادر می گردد.

آدرس کانال رسمی معاونت آموزشی:
دفعات مشاهده: 470 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

IUST Education
اساتید برتر آموزشی سال 1399
Persian site map - English site map - Created in 0.18 seconds with 50 queries by YEKTAWEB 4227